Regisztráció  Belépés
Tényleg migráns mindenhol?
... befogadjuk-e? Nem, hiszen akkor egy Lyon méretű várost kellene felhúznunk" - mondta.
A számok magukért beszélnek
2012-ben került sor talán az első emlékezetesebb terrorakcióra az országban, ekkor - március 11-én és 15-én - egy támadó a francia hadsereg három katonáját lőtte agyon Toulouse és Montauban városában, majd 19-én két óvodás és egy iskolá...
2018-04-05 17:13:27
New York-i gázolás - Vádat emeltek az elkövető ellen, az FBI egy másik üzbég ellen is körözést adott ki
... fekete zászlaját.
A közösen vizsgálódó New York-i rendőrség és a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) eddigi információi szerint az üzbég férfit különösen az a videó ösztökélte a terrorakcióra, amelyben Abu Bakr al-Bagdádi, a terrorszervezet vezetője arra buzdította az Egyesült Államokban és másutt is élő muzulmánokat, hogy támogassák a terrorszervezet célkitűzéseit.
A vádir...
2017-11-02 07:05:07
Szakértő: még több autóval elkövetett terrorakcióra kell készülni
...
A szakértő szerint nagyon egyszerű az autót fegyverként alkalmazni, ezért valószínű, hogy nem hagynak fel vele a terroristák.
Szólt arról is, hogy jelenleg nemcsak Európában, de az egész világon a valaha volt legmagasabb a terrorfenyegetettség.
Ennek hátterében a globalizáció, és a muzulmán vallás "kifacsarása" áll - tett hozzá Gyarmati István....
2017-06-19 21:15:48
Orlandói lövöldözés - Többször is járt a merénylet előtt a melegbárban a tömeggyilkos
... jelen volt az egyik közösségi portálon is, ahol nemegyszer dehonesztáló megjegyzéseket tett.
Ismeretlen szövetségi forrásokra hivatkozva a People Magazin azt írta, hogy Mateen terrorakcióra készülhetett az Orlandóban lévő Disneyworld szórakoztató-komplexum egyik parkjában. Ezt a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) nem erősítette meg, vizsgálják az ügyet.
Az FBI azt is közölte...
2016-06-14 07:20:57
Terrorakcióra készülő feltételezett dzsihadistákat fogtak el Madridban
...
Mindhármuknak spanyol irataik voltak, és régóta éltek a fővárosban. A hatóságok figyelték őket, telefonbeszélgetések és internetes üzenetváltások utaltak arra, hogy terrorakciót készítenek elő, amelyet bármelyik pillanatban végrehajthatnak. A hatóságok nem közölték, hogy pontosan milyen merényletre készültek.
Jorge Fernández Díaz belügyminiszter a Cadena Ser rádió reggel...
2015-11-03 12:02:19
Iszlám Állam - Terrorakcióra készülő embert vettek őrizetbe az Egyesült Államokban
...
Alexander Ciccolóra internetes közösségi oldalakon közzétett bejegyzései alapján hívta fel a hatóságok figyelmét saját apja, aki egy bostoni rendőr. Július 4-én vették őrizetbe illegális fegyverbirtoklás miatt, miután elfogadott több lőfegyvert egy személytől, aki együttműködött a hatóságokkal - közölte hétfőn a washingtoni igazságügyi minisztérium.
A férfit terrortámadá...
2015-07-13 23:44:06
Kenyai terrorakció - Az EP katonai kiképző missziót sürget
... határozatot nagy többséggel, 578 igen szavazattal fogadta el a 751 fős Európai Parlament.
Az állásfoglalás szerint "sajnálatos", hogy a kenyai hatóságok nem tudtak időben reagálni a terrorakcióra. Emellett a képviselők azt is sürgetik, hogy az EU az Afrikai Unióval együttműködve pénzzel is segítse az ország és a régió stabilitását és békéjét.
Az EP-határozat a keresztény...
2015-04-30 15:22:22
Szentszéki szóvivő: semmi nem utal Vatikánt fenyegető terrorcselekményre
... lehet. Az izraeli állami televízió vasárnapi híre szerint az Egyesült Államok titkosszolgálata arról értesítette Olaszországot, hogy az IÁ dzsihadista fegyveresei a Vatikánnal szembeni terrorakcióra készülnek. Az ANSA olasz hírügynökségnek nyilatkozó olasz titkosszolgálati források megerősítették, hogy az utóbbi napokban ilyen információkat kaptak az amerikai és az izraeli titkoss...
2015-01-12 17:53:01
Izrael szerint a Vatikán lehet az Iszlám Állam következő célpontja
...
Az izraeli televízió információi szerint az Egyesült Államok titkosszolgálata arról értesítette Olaszországot, hogy az IÁ dzsihadista fegyveresei a Vatikánnal szembeni terrorakcióra készülnek.
Az ANSA olasz hírügynökségnek nyilatkozó olasz titkosszolgálati források megerősítették, hogy az utóbbi napokban ilyen információkat kaptak az amerikai és az izraeli titkosszolgál...
2015-01-11 21:43:11
Semjén: a kárpátaljai görög katolikus magyar papság is elszenvedte a sztálini terrort
... hozzá Semjén Zsolt.
Kovács Miklós, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) elnöke kiemelte: az indíték és a cél a politika területéről jött. Maga a tény, hogy egy ilyen terrorakcióra volt szükség, azt mutatja, a kommunizmus építésére alkalmatlannak tartották az ottani magyarságot, és szükségesnek ítélték nemzeti önbecsülésükben megtörni őket.
Az 1950-es évekbe...
2013-11-08 12:42:40
1 2 
Címkék: Iszlám Állam, Egyesült Államokban, Szövetségi Nyomozó Iroda, Gyarmati István, People Magazin, Jorge Fernández Díaz, Cadena Ser, Alexander Ciccolóra, Európai Parlament, Afrikai Unióval, Egyesült Államok, Semjén Zsolt, Kovács Miklós, Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség, elkövető ellen, másik üzbég, merénylet előtt, kárpátaljai görög, sztálini terrort, számok magukért, első emlékezetesebb, francia hadsereg, közösen vizsgálódó, üzbég férfit, terrorszervezet vezetője, terrorszervezet célkitűzéseit, szakértő szerint, autót fegyverként, egész világon, valaha volt, muzulmán vallás, egyik közösségi, hatóságok figyelték, hatóságok figyelmét, bostoni rendőr, washingtoni igazságügyi, férfit terrortámadá, állásfoglalás szerint, kenyai hatóságok, régió stabilitását, izraeli állami, utóbbi napokban, izraeli titkoss, izraeli televízió, izraeli titkosszolgál, politika területéről, ilyen terrorakcióra, kommunizmus építésére, ottani magyarságot, 1950-es évekbe, titkosszolgálati, titkosszolgálata, fegyverbirtoklás,
© 2013 TVN.HU Kft.