Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - Merkel: megosztotta a német társadalmat a menekültválság
... társadalmat, a viták hangneme durvább lett, és a kiemelkedően jó gazdasági helyzet ellenére megjelent az aggodalom az állam működőképességével kapcsolatban.
A menekültek között iszlamista terroristák is voltak, és a válság a felszínre hozott és felerősített a társadalmi integráció ügye körül korábban kialakult feszültségeket. Ezért az új kormány programjának középpontjában a ...
2018-03-21 15:30:30
A spanyol bíróság 110 év börtönre ítélt egy ETA-terroristát
... el, amely több tucat fegyvert, több száz kilogramm robbanóanyagot és lőszereket is lefoglalt múlt áprilisban Baszkföld francia részén.
A madridi kormány viszont közölte, hogy a terroristák ennek ellenére nem reménykedhetnek kedvező elbánásban vagy büntetlenségben, az ETA pedig bocsánatot kellene kérjen, és azonnal fel kellene magát oszlatnia.
A Gara című baszk napilap id...
2018-03-20 18:15:44
Az orosz legfelsőbb bíróság kötelezte a Telegramot, hogy kódkulcsait adja ki az FSZB-nek
... irányelveivel, valamint cége felfüggeszti tevékenységét azokban az országokban, amelyekben nyomást gyakorolnak rá.
Az FSZB szerint a tavaly áprilisi szentpétervári robbantást elkövető terroristák és "külföldi kurátoraik" a Telegram segítségével kommunikáltak egymás között. A biztonsági szolgálat rámutatott, hogy a nemzetközi terrorszervezetek sejtjei közötti konspiratív kommu...
2018-03-20 13:25:10
Választás 2018 - Szegedi önkormányzat: a városban rászoruló magyar családok kapnak lakást
... inkább arról adjon számot, miért kockáztatja a letelepedési kötvényekkel a magyar emberek biztonságát. Miért engedte be ellenőrizetlenül tízezrével a gazdasági migránsokat, akik között terroristák, bűnözők és ellenséges ügynökök is lehetnek.
A közlemény szerint Szeged és a város lakói arra várnak választ, ki fogja megfizetni azt a büntetést, amit a kormányfő vejének csalássor...
2018-03-16 16:02:26
Választás 2018 - Szijjártó: a tét az, bevándorláspárti vagy azt ellenző kormány lesz-e
... életveszélyt", két és fél év alatt 27 terrortámadás történt Európában, amelyekben 330 ember meghalt, 1300 megsérült.
A migrációs hullám lehetőséget biztosít a terrorszervezeteknek, hogy a terroristákat Európába küldjék. 2015 őszén Magyarország megállított 400 ezer bevándorlót, bizonyítva, hogy gátat lehet vetni a tömegeknek - folyatta.
Arról is beszélt, hogy nem kérünk ...
2018-03-14 21:22:39
Szíria - Lavrov: keményen óva intettük Washingtont a Damaszkusz elleni csapástól
... BT-határozatban ...
2018-03-14 17:22:03
Választás 2018 - Fidesz: ha "Soros emberei" nyernek, terroristák juthatnak Magyarországra
... migrációval, ők pedig veszélyt jelentenek az európai és a magyar emberekre egyaránt.
Kijelentette:ha április 8-án "Soros emberei" ny...
2018-03-14 13:17:00
Az X-kór.
... feltételezés is van arról, mi lesz ez: egyszerűen csak egy mindeddig ismeretlen vírus vagy ismert kórozók mutációja, olyan katonai fejlesztés, ami egy balesetben elszabadult, netán terroristák szabadítják az emberiségre, de még az is előfordulhat, hogy az állatok fertőzik meg az embereket.

A WHO nem riogatni akar az X-kórral, csak arra figyelmezteti az államokat, hogy ...
2018-03-13 22:44:19
Szíria - Kurd terroristák támadhattak Németországban török intézményekre
...
A lap szerint német biztonsági források úgy látják, hogy a PKK a kurdok lakta északnyugat-szíriai Afrínnál indított török hadművelet miatt változtat németországi stratégiáján, a korábban főleg elrejtőzésre és a kurd nemzet autonómiájáért folytatott küzdelem fáradalmainak kipihenésére használt országban egyre inkább a harcias fellépés felé fordul.
Ennek a váltásnak a meg...
2018-03-13 11:31:21
Kivégzés, elhallgatás és műemlék-rombolás
... Salamon. - De őrizetbe vették Huszár Károly és Simonyi-Semadam Sándor későbbi miniszterelnököket is [...]".

Ehhez a zsarolási művelethez kapcsolódott a vörös terroristák egyik leghírhedtebb gyilkossága is. ,,A Lenin-fiúk részt vettek a túszszedésben is. - folytatta a történész. - Az április 23-án este elhurcoltak között voltak idősebb és...
2018-03-11 20:51:08
1 2 3 ............................181 182 ...............272 273 ...............362 363 364 
Címkék: Huszár Károly, Simonyi-Semadam Sándor, német társadalmat, spanyol bíróság, orosz legfelsőbb, városban rászoruló, viták hangneme, menekültek között, felszínre hozott, társadalmi integráció, madridi kormány, terroristák ennek, tavaly áprilisi, biztonsági szolgálat, nemzetközi terrorszervezetek, letelepedési kötvényekkel, magyar emberek, gazdasági migránsokat, közlemény szerint, város lakói, kormányfő vejének, migrációs hullám, terroristákat Európába, magyar emberekre, mindeddig ismeretlen, balesetben elszabadult, állatok fertőzik, kurdok lakta, korábban főleg, kurd nemzet, harcias fellépés, zsarolási művelethez, vörös terroristák, április 23-án, bevándorláspárti, ellenőrizetlenül, büntetlenségben, reménykedhetnek, magyarországra, robbanóanyagot, németországban, menekültválság, középpontjában, feszültségeket, szentpétervári, autonómiájáért, terroristákat, túszszedésben, figyelmezteti, intézményekre, leghírhedtebb, terrortámadás, kommunikáltak, fáradalmainak, tevékenységét, irányelveivel, kijelentette,
© 2013 TVN.HU Kft.