Regisztráció  Belépés
Merényletek Párizsban - Vakbélgyulladás miatt Salah Abdeslam kórházba került Párizsban
...
A dzsihadistánál kedd este diagnosztizálták a problémát, majd a csendőrség elitalakulatainak, a GIGN-nek a biztosításával a Párizstól délre található Corbeil-Essonnes kórházába szállították.
Az egészségügyi intézmény 15 kilométerre található a Fleury-Mérogis börtöntől, ahol Salah Abdeslamot több mint két éve a többi rabtól teljesen elkülönítve őrzik.
Helyszíni tud...
2018-06-20 14:12:40
Oroszországi blokkolása miatt EJEB-jogorvoslatért folyamodott a Telegram
...
Pavel Csikov, a Telegramot képviselő Agora nemzetközi jogvédő csoport vezetője a Telegram-csatornáján közzétett posztjában rámutatott, hogy a szolgáltatóhoz való oroszországi hozzáférés műszaki akadályoztatása nemcsak a Telegramot sújtja, hanem a szolgáltató által biztosított biztonságos internetes kommunikáció 15 millió felhasználóját is. Közölte, hogy az Agora hamarosan sem...
2018-06-18 17:32:59
Illegális bevándorlás - Szijjártó: az ENSZ emberi jogi főbiztosa harcot hirdetett a magyar kormány ellen
...
Szijjártó Péter nyilatkozatában arra reagált, hogy Zeid Raad al-Husszein, az ENSZ emberi jogi főbiztosa a világszervezet Emberi Jogi Tanácsa 38. ülésszakának hétfői megnyitóján az amerikai bevándorláspolitikát, Kínát, Mianmart és Magyarországot is bírálta.
A főbiztos Magyarországot a készülő "Stop Soros" törvénycsomag miatt kritizálta, amiért az korlátozásokat vezetne be...
2018-06-18 17:32:33
Tapétavágóval támadt egy nő emberekre egy dél-franciaországi üzletben, miközben Allah akbart kiáltott
... lefogta, a helyszínen őrizetbe vették. Az ügyben a touloni bűnügyi rendőrség indított nyomozást, az ügyészség egyelőre nem terrorcselekményként kezeli a történteket, gyilkossági kísérlet és terrorista jellegű bűntett dicsőítésének gyanúja miatt indított eljárást.
Az ügyész elmondta: a támadó otthonában vasárnap délután házkutatást rendelt el, hogy kiderüljön "volt-e valamily...
2018-06-17 16:31:48
Terrorizmus - Merénylet előkészítésével gyanúsítanak két férfit Franciaországban
...
A tájékoztatás szerint a két gyanúsítottat szombaton vették őrizetbe a Párizstól keletre található Seine-et-Marne megyében, s kihallgatásukat követően kedden terrorista bűnszövetkezet gyanújával indított eljárást ellenük a párizsi ügyészség terrorelhárítási részlege.
"Késeket, robbanószerkezethez gyújtóeszközt és a dzsihadista szervezet propagandáját foglalták le az otth...
2018-06-14 16:42:49
Elítélték az 1995-ös bugyonnovszki terrortámadás egyik bűnrészesét
...
Daudov, akit túszejtés, terrorizmus és a szervezett bűnözésben való részvétel miatt ítéltek el, ártatlannak vallotta magát, ügyvédje pedig közölte, hogy fellebbezni fog. Az elítélt jogi képviselője szerint ügyfele a támadás idején bizonyíthatóan Csecsenföldön tartózkodott.
1995. június 14-én Samil Baszajev vezetésével mintegy 200 szakadár csecsen harcos támadta meg a Cse...
2018-06-14 12:31:24
A Sin Bet 250 terrorakciót hiúsított meg idén Izraelben
... terrorizmus elleni csapások" - tette hozzá.
"A ...
2018-06-13 21:18:29
Migránsok halála - Védőbeszédekkel és a vádlottak utolsó nyilatkozataival folytatódott a parndorfi ügy
... azt kérte, hogy társai nézzék meg, miért hangoskodnak az emberek.
A harmadrendű vádlott vétkesnek nevezte magát az embercsempészetben, de mint kiemelte: "nem vagyok gyilkos és terrorista, és nem gondolom, hogy egy gyilkos segítője vagyok." Kísérőként azt gondolta, hogy a kamionból kiszűrődő dörömbölés a különböző nemzetiségű és vallású emberek vitájából, verekedéséből ered.|...
2018-06-12 17:02:34
Török védelmi miniszter: a török hadsereg addig marad Észak-Irakban, amíg a kurd szakadárok fenyegetése tart
...
Nurettin Canikli elmondta: a török katonák állandó bázisokat alakítanak majd ki a térségben. A tárcavezető leszögezte, hogy a beavatkozás átmeneti és nem fogja sérteni Irak területi épségét.
A szakadár Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) 1984 óta folytat fegyveres felkelést Délkelet-Törökországban a kurd kisebbség függetlenségéért. A PKK-t Törökország mellett az Európai Unió és...
2018-06-12 14:12:01
Merényletek Párizsban - Belgium átadta az egyik gyanúsítottat Franciaországnak
... raboskodott.
A tájékoztatás szerint hétfőn a francia fővárosba szállították nemzetközi elfogatóparancs alapján, ahol az ügyben eljáró bíróság dönteni fog a vádemelésről.
A férfit terrorista gyilkosságokban való bűnrészességgel gyanúsítják, a hatóságok szerint ő készítette a robbanóöveket, amelyeket a párizsi merénylők használtak. A gyanúsított tagadja, hogy bármilyen sze...
2018-06-11 16:52:45
1 2 3 ..............355 356 ........533 534 .......709 710 711 
Címkék: Merényletek Párizsban, Salah Abdeslam, Salah Abdeslamot, Pavel Csikov, Szijjártó Péter, Zeid Raad, Emberi Jogi Tanácsa, Stop Soros, Samil Baszajev, Nurettin Canikli, Kurdisztáni Munkáspárt, PKK-t Törökország, Európai Unió, magyar kormány, 1995-ös bugyonnovszki, vádlottak utolsó, török hadsereg, kurd szakadárok, egyik gyanúsítottat, dzsihadistánál kedd, csendőrség elitalakulatainak, egészségügyi intézmény, többi rabtól, szolgáltatóhoz való, szolgáltató által, világszervezet Emberi, főbiztos Magyarországot, korlátozásokat vezetne, helyszínen őrizetbe, touloni bűnügyi, ügyészség egyelőre, ügyész elmondta, támadó otthonában, tájékoztatás szerint, párizsi ügyészség, dzsihadista szervezet, szervezett bűnözésben, elítélt jogi, támadás idején, harmadrendű vádlott, gyilkos segítője, kamionból kiszűrődő, különböző nemzetiségű, török katonák, tárcavezető leszögezte, beavatkozás átmeneti, szakadár Kurdisztáni, kurd kisebbség, francia fővárosba, ügyben eljáró, férfit terrorista, hatóságok szerint,
© 2013 TVN.HU Kft.