Regisztráció  Belépés
Csíksomlyói passió - Szombaton mutatják be a nagyszabású produkciót a csíksomlyói hegynyeregben
... elkövetkező években turnét terveznek a produkcióból, még legalább tíz helyszínen játszanák el, Magyarországon és külhoni területeken is, mindenhol helyi vendégművészek részvételével. A tervezett helyszínek között van Esztergom, Gyula, Kisvárda, Komárom, Szatmárnémeti és Beregszász is.
Az előadás egyszer látható Csíksomlyón, de arról szó van, hogy amennyiben sikeres lesz, mind...
2018-08-12 13:02:29
Megújul a Jahn Ferenc Kórház pesterzsébeti szakrendelője
... nem érintő felújításokat végeztek. Az eszközpark átfogó fejlesztése lehetővé teszi a meglévő járóbeteg-szakellátások színvonalának javítását, valamint új ellátások megjelenését.
A tervezett fejlesztés legfontosabb elemeit ismertetve felsorolták az épület átfogó felújítását, villamos-, cső- és csatornahálózatának teljes cseréjét, központi légtechnika kialakítását, a szakrendel...
2018-08-11 07:04:30
Süli János: Paks II. garantálja a környezet tisztaságát
... hogy érdemi előrelépés történt a mezőgazdasági termelésre a klimatikus viszonyok jelentette kockázat csökkentésében. Példaként a jégkárelhárítási rendszer működését, az öntözést célzó tervezett beruházásokat említette.
Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke hangsúlyozta, hogy a magyar mezőgazdaság az elmúlt években komoly teljesítményt ért el.2010 óta másfélsz...
2018-08-10 16:48:25
MSZP: akadályozza meg a kormány a kivándorlást
... a diákhitel visszafizetéséhez, vagy a munkába járáshoz.
Ugyanakkor a tűzoltók számára 30 százalékos jövedelemcsökkenést okoz a cafeteria, illetve a túlórák pénzbeli kifizetésének tervezett megszüntetése, miközben ma is ezer tűzoltóval kevesebb van a szükségesnél - tette hozzá.
Az ilyen és ehhez hasonló intézkedések miatt mára 600 ezer ember hagyta el az országot, illetve...
2018-08-10 12:47:40
Kifizette a négymillió eurós kötbért a francia Klepierre a székesfehérvári önkormányzatnak
... valósítottak meg az eddigi...
2018-08-10 10:10:57
Öt évre ítéltek el egy angoltanárt, aki robbantásos merényletre készült Szentpéterváron
... nem értesítettéka hatóságokat a készülő terrorcselekményről. A többi bűnrészes esetében később hirdetik ki a verdiktet.
Az egyik legrangosabb orosz ortodox templomban december 16-ra tervezett merényletről elsőként az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) szerzett tudomást és tájékoztatta az orosz hatóságokat. A segítségért Vlagyimir Putyin orosz elnök köszönetet mondott...
2018-08-09 15:32:49
Kiírták az Új Közlekedési Múzeum nemzetközi tervpályázatát
... helyszín lehetőséget ad az intézmény értékes dokumentumtárának és könyvtárának méltó elhelyezésére, a kutatók és a nagyközönség számára egyaránt nyitott szellemi műhely létrehozására. A tervezett Restaurátorműhely és Kompetenciaközpont az ország egyetlen műszaki restaurátori tudásbázisa lesz, amely továbbképzési feladatokat is ellát.
Az új múzeumi épületegyüttes kialakítása r...
2018-08-09 14:52:11
IMAMORZSA • 2018. augusztus 8.,szerda
... szerint éljek.
Vezess utadon úgy, mint aki reménykedik Benned!
Számomra ma is a Te ösvényed a járható út.
Tudom, hogy mint fiadat viszel engem ezen a napon is
tervezett céljaid felé.
Kérlek, hogy ha letérnék ma erről az útról,
akkor ragadj meg és vezess vissza az élet vizének forrásához!
Aztán meg Uram, ha könnyeimet látnád e...
2018-08-08 18:27:26
Három népszavazási kezdeményezést is törvényesnek találtak Moszkvában a nyugdíjreform ügyében
... el.
A FOM közvélemény-kutató intézet június végén megjelent felmérése szerint az oroszok 80 százaléka ellenzi a nyugdíjreformot és 43 százaléka tüntetni is hajlandó lenne ellene. A tervezett nyugdíjkorhatár-emelés ellen az elmúlt hetekben országszerte több megmozdulást tartottak.
A FOM pénteken nyilvánosságra hozott adatai szerint a kormányzó Egységes Oroszország párt t...
2018-08-08 14:30:28
A cégek 37 százaléka módosítja stratégiáját a minimálbér és a garantált bérminimum emelése miatt
... emelésre adott válaszát.
A válaszadók 32 százaléka emelte a minimum felett keresők bérét a bérfeszültségek elkerülése érdekében, ugyancsak 32 százaléka számolt be arról, hogy elmaradt a tervezett létszámfelvétel. Elhalasztotta a beruházást a válaszadók 24 százaléka, illetve csökkentette a dolgozók juttatásait a cégek 14 százaléka.
A válaszadók 11 százaléka módosította a ...
2018-08-07 23:01:31
1 2 3 ...............1544 1545 ........2317 2318 .......3088 3089 3090 
Címkék: Jahn Ferenc Kórház, Süli János, Paks II, Közlekedési Múzeum, Győrffy Balázs, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, Központi Hírszerző Ügynökség, Vlagyimir Putyin, Egységes Oroszország, nagyszabású produkciót, csíksomlyói hegynyeregben, környezet tisztaságát, négymillió eurós, francia Klepierre, székesfehérvári önkormányzatnak, nyugdíjreform ügyében, garantált bérminimum, tervezett helyszínek, előadás egyszer, eszközpark átfogó, tervezett fejlesztés, épület átfogó, mezőgazdasági termelésre, klimatikus viszonyok, jégkárelhárítási rendszer, öntözést célzó, magyar mezőgazdaság, elmúlt években, diákhitel visszafizetéséhez, munkába járáshoz, tűzoltók számára, túlórák pénzbeli, többi bűnrészes, egyik legrangosabb, amerikai Központi, orosz hatóságokat, segítségért Vlagyimir, intézmény értékes, nagyközönség számára, tervezett Restaurátorműhely, ország egyetlen, élet vizének, elmúlt hetekben, kormányzó Egységes, minimum felett, bérfeszültségek elkerülése, tervezett létszámfelvétel, dolgozók juttatásait,
© 2013 TVN.HU Kft.