Regisztráció  Belépés
Csíksomlyói passió - Szombaton mutatják be a nagyszabású produkciót a csíksomlyói hegynyeregben
... helyet kaptak a darabban. Mindez bonyolult konstrukciót alkot, ezek a síkok mind benne vannak a mintegy két órás előadásban - mondta.
Kitért arra, hogy az elkövetkező években turnét terveznek a produkcióból, még legalább tíz helyszínen játszanák el, Magyarországon és külhoni területeken is, mindenhol helyi vendégművészek részvételével. A tervezett helyszínek között van Eszter...
2018-08-12 13:02:29
Ferences kezdeményezés a vízhez jutásért
... legyen Afrikában, a Ferences Világi Rend (OFS) a lehető legközvetlenebb módon próbál segíteni egy gyűjtéssel: három ország - Malawi, Uganda és Zimbabwe - egy-egy településén terveznek kutakat és hozzájuk kapcsolódó berendezéseket telepíteni.
A nyugati világban, így Magyarországon is, az emberek többsége természetesnek veszi, hogy bármely pillanatban friss, tiszta ...
2018-08-11 14:14:24
Sziget - A Les Négresses Vertes varázsa mit sem kopott 30 év alatt
... választott Helno szövegei ma is hatással vannak rájuk, "itt van velünk, érezzük akkor is, amikor a régi dalokat énekeljük". Stéfane Mellino az MTI kérdésére azt mondta, új albumot egyelőre nem terveznek, de a turné folytatódik és ha véget ér, akkor is elképzelhető folytatás.
A Les Négresses Vertes a pénteki koncertet megelőzően nem járt Magyarországon, igaz, a csapat éppen ak...
2018-08-11 13:44:29
Sportszövetségek: a tömegsportok hozzájárulnak a szezonalitás csökkentéséhez a turizmusban
... kijelölését is tervezik a Balaton déli partján, 600 kilométeren - tette hozzá. A négy kiemelt turisztikai régiókban felmérik a kerékpáros infrastruktúra hiányzó elemeit, és javaslatot terveznek a fejlesztésére - közölte.
Czene Attila, a Magyar Szabadidősport Szövetség elnöke szintén azt emelte ki, hogy a tömegsportrendezvényeknek - futás, maraton, úszás - jelentős az idegenfo...
2018-08-06 12:10:45
HPV-oltással kezelték egy 97 éves nő laphámsejtes karcinómáját
... juttattunk HPV-vakcinát. Ilyen kezelésről még soha senki nem számolt be" - hangoztatta Nichols.
Az orvos hangsúlyozta, hogy számos kérdés megválaszolatlan maradt, és több kutatást terveznek annak megerősítésére, hogy az oltóanyag hatékony a laphámsejtes karcinoma ellen.
Az sem világos, hogy hasonlóan hatékonynak bizonyul-e a bőrrák más típusai ellen - tette hozzá....
2018-07-25 13:40:43
Gulyás: indul a Magyar falvak program
... kívánja teremteni ezen kisközösségek fejlesztésének lehetőségeit - hangsúlyozta, és szólt arról is, hogy alapot hoznak létre a mellékúthálózat fejlesztésére is.
Külön programokat terveznek azon kistelepülések számára, amelyekben az országos átlagot meghaladta a népességcsökkenés - tette hozzá.
Leszögezte, "ha minden jól alakul", a költségvetési tartalék jelentős része ...
2018-07-24 14:24:48
Történelmi csúcson a K&H kkv bizalmi index
... vállalkozások az őket érintő közterhekkel kapcsolatban pozitív változásra számítanak, 20-ról 34 százalékra nőtt azoknak a cégeknek az aránya, amelyek alacsonyabb adókkal és járulékokkal terveznek a következő egy év során.
A közterhek kedvező alakulása mellett a kormányzat intézkedéseivel kapcsolatban is derűlátók a kkv-k, 69 százalékuk szerint semleges vagy vállalkozásbarát l...
2018-07-24 11:11:30
OKF: a héten csaknem százötven településen lesz szúnyogirtás
... XXI. és a XXII. kerületben, vidéken Dunaújváros és Szekszárd környékén, valamint Székesfehérváron pótolják az elmaradt szúnyogirtást. Sopron térségében légi, Gyöngyösön földi védekezést terveznek, a Balaton parti településeken pedig várhatóan a hét első felében lesz földi irtás. Békés és Csongrád megyében teljes körű, légi és földi védekezésre készülnek.
A helyettes szóvivő k...
2018-07-23 13:22:14
15. évközi hét szombat 07.22
... megbünteti a kapzsi erőszakoskodókat.
Ezeknek nincs helyük az Úr közösségében.
Isten prófétája így figyelmezteti népét: ,,Jaj, azoknak, akik álnokságot és gaztetteket terveznek fekvőhelyükön, és kora reggel végrehajtják, mert van hozzá hatalmuk!
Megkívánják és elrabolják a mezőket, a házakat is elveszik, kihasználják az embert és házát, őt magát és birtokát.&#...
2018-07-22 13:59:57
A székely "terroristák" ügye Románia üzenete
... csendet", és tájékoztassa Beke István illetve Szőcs Zoltán elítélése ügyében. Feltette a kérdést a miniszterelnöknek, hogy “mi a kormányzati álláspont, és milyen lépéseket terveznek a két magyar állampolgárságú székely szabadságáért". Hozzátette:

“A román bíróság által hozott politikai indíttatású ítélet kapcsán nincs hová hátrálni. Nemzetpolitik...
2018-07-12 21:50:58
1 2 3 ..............................192 193 ...............288 289 ...............383 384 385 
Címkék: Négresses Vertes, Ferences Világi Rend, Stéfane Mellino, Czene Attila, Magyar Szabadidősport Szövetség, Beke István, Szőcs Zoltán, nagyszabású produkciót, csíksomlyói hegynyeregben, vízhez jutásért, tömegsportok hozzájárulnak, szezonalitás csökkentéséhez, héten csaknem, síkok mind, elkövetkező években, tervezett helyszínek, lehető legközvetlenebb, nyugati világban, emberek többsége, régi dalokat, turné folytatódik, pénteki koncertet, csapat éppen, négy kiemelt, kerékpáros infrastruktúra, orvos hangsúlyozta, oltóanyag hatékony, laphámsejtes karcinoma, mellékúthálózat fejlesztésére, országos átlagot, költségvetési tartalék, őket érintő, közterhek kedvező, kormányzat intézkedéseivel, elmaradt szúnyogirtást, helyettes szóvivő, kapzsi erőszakoskodókat, kormányzati álláspont, román bíróság, megválaszolatlan, sportszövetségek, székesfehérváron, erőszakoskodókat, vállalkozásbarát, állampolgárságú, legközvetlenebb, intézkedéseivel, mellékúthálózat, magyarországon, természetesnek, csökkentéséhez,
© 2013 TVN.HU Kft.