Regisztráció  Belépés
The New York Times: az igazságügyi miniszterhelyettes Donald Trump elmozdításán munkálkodott
... az alkotmány 25. kiegészítésére hivatkozva.
Az amerikai alkotmány 1967-ben elfogadott 25. kiegészítése értelmében a kormány tagjainak többsége vagy egy kongresszus által kijelölt testület az alelnök vezetésével alkalmatlanná nyilváníthatja az elnököt a feladatai ellátására.
Rosenstein 2017 tavaszán aktivizálta magát, nem sokkal azt követően, hogy Trump menesztette Jame...
2018-09-21 23:10:43
Az önkormányzatok belső kontrollrendszerét támogató öntesztjét frissítette az ÁSZ
...
Az aktualizált kérdéssor a polgármestereket és a képviselő-testületeket segíti feladataik ellátásában.
Az ÁSZ honlapján csütörtökön megjelent közleményben az áll: elsőként a központi alrendszer intézményei, majd a helyi nemzetiségi önkormányzatok, később pedig az egyházi intézmények számára készített önteszt került fel az ÁSZ weboldalára.
Emlékeztettek arra, hogy ön...
2018-09-20 16:42:54
Szankciókat javasol a román oktatási minisztérium ellenőrző testülete egy nemzeti összetartozás napi megemlékez
...
A minisztérium ellenőrző testülete azt követően vizsgálódott július végén, hogy Hargita megye prefektusa bírálta a székelyudvarhelyi iskolát amiatt, hogy a diákok állítólag Nagy-Magyarország térképét rajzolták az udvarra június 4-én, a nemzeti összetartozás napján.
A minisztérium ellenőrző testülete a főtanfelügyelő beszámolója szerint megállapította, hogy a rendezvény "...
2018-09-19 15:31:54
A francia elnök elbocsátott munkatársa tagadja, hogy Macron testőre volt
... szenátus politikai célokra kívánja felhasználni a Benalla-ügyet.
Jean-Pierre Sueur, a szenátusi vizsgálóbizottság szocialista jelentéstevője viszont arra hívta fel a figyelmet, hogy a testületet az ügynek az igazságszolgáltatástól független része, mégpedig az állam működésére vonatkozó részletek érdeklik.
Christophe Castaner, a kormányzó Köztársaság lendületben vezetője...
2018-09-19 14:32:04
Kelemen Hunor: egy vagy két héten belül érvényteleníthetik a románnyelv-oktatást módosító rendelkezést
... méltánytalan, a tanügyminiszter lépése pedig meggondolatlan, és butaság volt" - idézte az RMDSZ hírlevele Kelemen Hunort.
Az RMDSZ elnöke közölte: átadta a különböző oktatási szervezetek és testületek által az elmúlt hetekben megfogalmazott szakmai anyagokat a Szociáldemokrata Párt elnökének, akitől gyors és hatékony megoldást kért a probléma rendezésére.
A politikus a...
2018-09-12 17:13:36
Közgazdász-vándorgyűlés - Rákossy Balázs: a kormány azt kívánja elérni, hogy 2030-ra Magyarország Európa egyik
... lehetne javítani az országban a nyelvtudás színvonalát, hogyan lehetne növelni az idegen nyelveket ismerők számát. A tanács tevékenységének eddigi eredményei között lehet említeni, hogy a testület javaslatai között szerepelt az iparűzési és idegenforgalmi adó egyszerűsítése, a közműcsatlakozás időigényének csökkentése, az ingyenes digitális földhivatali alaptérkép és adatszolgálta...
2018-09-08 14:01:33
Nagy István: együtt kell küzdeni a gazdákkal minden eurócentért
... jogosult tagok 74,5 százaléka...
2018-09-07 17:34:00
CAFe Budapest - Száznál több kortárs program októberben
... célozza a Töltsd fel magad! mottóval meghirdetett CAFe Budapest is - mondta el a fesztivál szerdai budapesti sajtótájékoztatóján Káel Csaba, a Müpa vezérigazgatója, a szervező Operatív Testület elnöke.
Mint közölte: a CAFe Budapest egyik fő témája idén a balti államok művészete és a száz éve született Leonard Bernstein lesznek, de hagyományosan kiemelt figyelmet élvez Bartók ...
2018-09-05 13:00:47
Emlékévet hirdettek Székesfehérváron az Aranybulla kiadásának és a város megalapításának jubileumára
...
Az önkormányzat tájékoztatása szerint Cser-Palkovics András polgármester javaslatát a 2022-es emlékévről egyhangú döntéssel támogatta a város képviselő-testülete.
A közleményben Cser-Palkovics András Székesfehérvár egyedülálló jelentőségű történeti örökségének nevezte az Aranybulla kiadását és a város alapítását. Hozzátette: az idei Koronázási Szertartásjátékkal, valami...
2018-08-18 11:49:32
Brit jelentés: kiterjedt a szexuális visszaélések gyakorlata a segélyszervezeteknél
...
A testület "bűnrészességbe hajló engedékenységgel" vádolta a szektort, elnöke, Stephen Twigg pedig úgy fogalmazott, a segélyszervezeteket jobban foglalkoztatja jó hírnevük védelme, mint az áldozatoké. A bizottság szerint sokkal többet lehetett volna tenni a szexuális kizsákmányolás ellen.
Véleményük szerint nyílt titok volt, hogy a segélyezésben dolgozók ilyen visszaélé...
2018-07-31 10:51:44
1 2 3 ..............................97 98 ................146 147 ................194 195 196 
Címkék: York Times, Donald Trump, Kelemen Hunor, Rákossy Balázs, Magyarország Európa, Nagy István, CAFe Budapest, Jean-Pierre Sueur, Christophe Castaner, Kelemen Hunort, Szociáldemokrata Párt, Káel Csaba, Operatív Testület, Leonard Bernstein, Cser-Palkovics András, Cser-Palkovics András Székesfehérvár, Koronázási Szertartásjátékkal, Stephen Twigg, önkormányzatok belső, román oktatási, nemzeti összetartozás, francia elnök, gazdákkal minden, város megalapításának, szexuális visszaélések, amerikai alkotmány, kormány tagjainak, kongresszus által, alelnök vezetésével, feladatai ellátására, aktualizált kérdéssor, központi alrendszer, helyi nemzetiségi, egyházi intézmények, minisztérium ellenőrző, székelyudvarhelyi iskolát, diákok állítólag, udvarra június, főtanfelügyelő beszámolója, szenátusi vizsgálóbizottság, állam működésére, kormányzó Köztársaság, tanügyminiszter lépése, különböző oktatási, elmúlt hetekben, probléma rendezésére, nyelvtudás színvonalát, idegen nyelveket, tanács tevékenységének,
© 2013 TVN.HU Kft.