Regisztráció  Belépés
A monetáris tanács ellenszavazat nélkül támogatta az alapkamat tartását
... százalékon, az egynapos jegybanki betét kamata pedig mínusz 0,15 százalékon marad.
A monetáris tanács újra megerősítette: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyetlen horgonya az infláció.
A testület megítélése szerint az inflációs cél fenntartható eléréséhez az alapkamat, valamint a laza monetáris kondíciók fenntartása továbbra is szükséges.
Az inflációs cél fenntartható ...
2018-08-08 14:39:41
Rétvári: Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa
... Bence.
Takács József, Balatonszemes független polgármestere azt mondta: a szabadidő, a nyaralás hasznos és tartalmas eltöltéséhez nélkülözhetetlenek a kulturális programok, ezért a helyi képviselő-testület azon dolgozik, hogy a település a lehetőségeihez mérten minél több rendezvénnyel várja vendégeit.
A huszonnegyedik alkalommal rendezett, vasárnapig tartó Szemesi napok...
2018-07-27 18:43:40
Tusványos - Potápi: köszönet a diaszpóra szervezeteinek a magyarság melletti kiállásáért
... tüntetést szerveztek - közölte.
Potápi Árpád János kitért a kormány diaszpórát segítő intézkedéseire, közte a Magyar Diaszpóra Tanács 2011-től történő működésére. Mint kiemelte: a testület ülésén tavaly már 93 tagszervezet vett részt.
Hozzátette: a Magyar diaszpórapolitika - Stratégiai irányok című dokumentum négy fejlesztési irányt határoz meg, így az oktatás fejleszté...
2018-07-27 17:03:48
Jobbik: a kormány felelőssége, ha tömegesen szerelnek le a rendőrök
... körülmények között, nem váltott műszakban kell dolgozni.
Az ellenzéki politikus jelezte, támogatják Papp Károly korábbi országos rendőrfőkapitány azon javaslatát, hogy duplázzák meg a testület tagjainak nyújtható lakhatási támogatást, de szorgalmazta azt is, hogy induljon számukra szolgálatibérlakás-program és teremtsenek az átlagosnál kedvezőbb kamatozású hiteleket.
Vol...
2018-07-25 14:50:26
A püspöki konferencia új titkára: az egyháznak meg kell értenie a gyorsan változó világot
... Falconieri-palota második emeletén található PMI hamarosan újabb szárnnyal bővülhet, ami az intézet hallgatóinak számát is növelheti.
Az MKPK tavaszi rendes ülésén választotta meg a testület új titkárának Tóth Tamást. A római Collegium Germanicum et Hungaricum egykori növendéke, aki a római Pápai Gergely Egyetemen szerzett egyháztörténeti doktorátust, néhány éves plébániai sz...
2018-07-25 12:00:16
Aranycsapat-emlékév - A 35 éve elhunyt Budai II Lászlóra emlékeztek
...
A 39-szeres válogatott egykori kiváló labdarúgó sírjánál Lomnici Zoltán, az Aranycsapat Emlékév Testület elnöke emlékeztettt: az emlékév meghirdetésekor azt vállalták, hogy méltóképpen emlékeznek meg az Aranycsapatot alkotó játékosok születésének és halálozásának kerek évfordulóiról.
"A mai napon van 35 éve annak, hogy Budai II László visszaadta lelkét a teremtőjének" -...
2018-07-02 21:22:14
Amerikai importvámok - EB: az autóipari védővámok 13-14 milliárd dolláros kárt okoznának az amerikai gazdaságna
... kereskedelmi minisztérium május végén vizsgálatot indított annak felderítésére, hogy nem jelent-e nemzetbiztonsági kockázatot a nagymértékű jármű- és alkatrészimport.
A brüsszeli testület arról számolt be, hogy pénteken megküldte a tárcának az észrevételeit, amelyek szerint a vizsgálat nem legitim, nem tényeken alapul és sérti a nemzetközi kereskedelmi szabályokat, akárcsak a...
2018-07-02 21:00:35
Az Urantia könyv - 53. írás
A Lucifer-féle lázadás

53:0.1 LUCIFER a Nebadonból származó, kiváló elsőrendű Lanonandek Fiú volt. Számos csillagrendszerben szerzett tapasztalatokat a szolgálatban, csoportjának főtanácsosa volt, és bölcsessége, éleslátása és hatékonysága kiemelte a többiek közül. Lucifert a 37-es számon tartották nyilván a rendjében, és amikor a melkizedekektől a megbízatását megkapta,...
2018-06-24 20:46:49
Költségvetés - Lovász László: közel a megegyezés
... június 22-én rendkívüli ülést tartott, hogy meghatározza azokat a legfontosabb pontokat, amelyeket aggályosnak tart a június 13-án benyújtott költségvetési tervezetben, és felhatalmazta a testület elnökét, hogy ez alapján folytasson tárgyalásokat a kormány képviselőivel. Az ülés témái a 2019. évi költségvetési törvénytervezet MTA-t érintő javaslata, illetve a Magyar Tudományos Aka...
2018-06-21 21:46:14
Illegális bevándorlás - Az EB tanulmányozza az afrikai menedékközpontok létrehozásának lehetőségét
... vagy Tunéziában, ugyanakkor jelezte, hogy eddig egyetlen partnerország sem egyezett ebbe bele, noha a tervezet egyelőre nem is tartalmaz sok konkrétumot.
Hangsúlyozta: a brüsszeli testület szeretné jelentősen fokozni az együttműködést a felsorolt országokkal, amelyek cserébe támogatást kapnának.
Mint mondta, a menedékközpontokkal esetleg biztosítani lehetne, hogy a rászo...
2018-06-21 17:55:10
1 2 3 ...................122 123 ..........183 184 ..........244 245 246 
Címkék: Magyarország Európa, Budai II Lászlóra, Lovász László, Magyar Nemzeti Bank, Takács József, Potápi Árpád János, Magyar Diaszpóra Tanács, Papp Károly, Tóth Tamást, Collegium Germanicum, Pápai Gergely Egyetemen, Lomnici Zoltán, Aranycsapat Emlékév Testület, Budai II László, Lanonandek Fiú, Magyar Tudományos Aka, monetáris tanács, alapkamat tartását, diaszpóra szervezeteinek, magyarság melletti, kormány felelőssége, püspöki konferencia, gyorsan változó, autóipari védővámok, amerikai gazdaságna, afrikai menedékközpontok, egynapos jegybanki, testület megítélése, laza monetáris, nyaralás hasznos, kulturális programok, lehetőségeihez mérten, huszonnegyedik alkalommal, kormány diaszpórát, testület ülésén, oktatás fejleszté, ellenzéki politikus, testület tagjainak, átlagosnál kedvezőbb, intézet hallgatóinak, római Collegium, római Pápai, 39-szeres válogatott, emlékév meghirdetésekor, nagymértékű jármű-, brüsszeli testület, nemzetközi kereskedelmi, többiek közül, 37-es számon, megbízatását megkapta,
© 2013 TVN.HU Kft.