Regisztráció  Belépés
Eljárás indul Boris Johnson burkaviselettel kapcsolatos kijelentései miatt sajtóértesülések szerint
...
A BBC úgy tudja, többen is panaszt tettek a Konzervatív Pártnál Boris Johnson ellen a párt viselkedési kódexének megsértése miatt.
A párt szóvivője egyelőre csak annyit közölt, hogy a magatartási kódex megsértésével kapcsolatos eljárás az előírások szerint szigorúan bizalmas.
A volt külügyminiszter, a párt egyik legismertebb alakja a The Daily Telegraph című konzer...
2018-08-09 15:02:26
Belgium mostantól évi 100 eurót kér az EU-csúcsokról tudósító újságírók akkreditációjáért
... biztonsági ellenőrzésért és akkreditációért az EU csúcsértekezleteire. Sajtóhírek szerint a kormány nem egyeztetett a kérdésről az újságíró-szervezetekkel.
Az Európai Bizottság illetékes szóvivője kérdésre válaszolva leszögezte, hogy a testület ellenzi a törvényt, és kész kivizsgálni az azzal kapcsolatos panaszokat.
"Úgy gondoljuk, hogy a lehető legjobb körülményeket kel...
2018-08-01 15:31:44
Illegális bevándorlás - Juncker: az EU támogatni fogja Spanyolországot a migrációs helyzet kezelésében
... küldött, amelyben az afrikai pénzalap "feltöltését" sürgették.
Bennfentes források arról is beszámoltak, hogy Juncker szerda délelőtt telefonon beszélt Sánchezzel.
A bizottság szóvivője pedig bejelentette, hogy Dimitrisz Avramopulosz, a testület migrációs ügyekért felelős tagja a napokban Spanyolországba utazik, és áttekinti a helyi vezetéssel a menekülthelyzetet.
A...
2018-08-01 13:21:29
Orosz külügyi szóvivő: hiba volt Washington kilépése az ENSZ Emberi Jogi Tanácsából
... Oroszország szimmetrikus lépésekkel reagált. A legtöbb külügyi alkalmazottat, kölcsönösen hatvanat, Washington és Moszkva utasított ki a saját országából.
A moszkvai diplomáciai tárca szóvivője szerint az orosz fél továbbra is szimmetrikus választ ad majd a barátságtalan amerikai lépésekre.
Zaharova elmondta: Moszkva figyelmesen tanulmányozza, milyen, a hadászati egyens...
2018-06-20 16:32:47
Sajtóértesülés: folytatódik a Lengyelországgal szembeni eljárás
... miniszterek június 26-án esedékes tanácsülését készítették elő. Az értesülés szerint a lépést az Európai Bizottság "egyik képviselője" kezdeményezte.
Az információt pénteken az EB szóvivője, Alexander Winterstein nem kívánta sem cáfolni, sem megerősíteni.
Winterstein azt a sajtóértesülést sem kívánta kommentálni, amely szerint a jövő hét elején Varsóba látogatna Frans Ti...
2018-06-08 21:47:15
Szlovéniai választások - Juncker bízik benne, hogy az új kormány konstruktív szerepet fog játszani az EU-ban
...
A brüsszeli testület vezető szóvivője arról számolt be sajtótájékoztatóján, hogy Juncker levélben gratulált Janez Jansának a jobboldali Szlovén Demokrata Párt (SDS) választási győzelméhez.
Levelében a bizottság elnöke bizalmát fejezte ki, hogy az új kormány hozzá fog járulni egy "demokratikus, sikeres és erősebb Európai Unió építéséhez" - közölte Margarítisz Szkínász....
2018-06-04 13:29:57
Illegális bevándorlás - Újabb szabálytalanságokra gyanakodnak a német menekültügyi hivatalnál
...
A szövetségi belügyminisztérium egy szóvivője német hírportálok beszámolói szerint elmondta, hogy a Brémában feltárt szabálytalanságok nyomán indított ellenőrzés alapján az 50 kirendeltség közül 10-nél állapították meg, hogy az elfogadott menedékjogi kérelmek aránya 10 százalékot meghaladó mértékben eltér az országos átlagtól, ezért ezeknél a kirendeltségeknél vizsgálatot ind...
2018-05-20 11:41:19
Kovács Zoltán levelét megírta
... Magyarország “uralkodó pártjának mindössze 48 százalékos támogatottsággal sikerült megszereznie az akadálytalan kormányzáshoz kétharmados szupertöbbséget", a magyar kormány szóvivője két korábbi példára emlékeztetett. Arra, hogy Tony Blair és a brit Munkáspárt az 1997-es választásokon a voksok 43 százalékával a parlamenti helyek 64 százalékát szerezte meg, Barack Obama...
2018-04-24 21:46:43
Csehország kiadta az Egyesült Államoknak Jevgenyij Nyikulin állítólagos orosz hackert
...
Jevgenyij Nyikulint péntekre virradóra repülőgépen az Egyesült Államokba vitték - közölte Tereza Schejbalová, a cseh igazságügyi minisztérium szóvivője pénteken Twitter-bejegyzésében.
A kiadatásról Robert Pelikán igazságügyi miniszter döntött azután, hogy az alkotmánybíróság alaptalannak minősítette Nyikulin panaszát. A döntés indoklását kedden hozza nyilvánosságra a ta...
2018-03-30 14:01:40
A lengyel elnök megvétózza a törvényt, amely megfosztotta volna tiszti rangjuktól az 1981-es hadiállapot fő fel
... három jogszabályt vétózott meg, köztük - tavaly júliusban - az Európai Bizottság által vitatott két bírósági törvényt.
A vétó bejelentésére reagálva, a PiS nevében Beata Mazurek szóvivője közölte: a kormánypárt "meglepődött és csalódott", de az államfő döntését nem fogják kommentálni.
A fő ellenzéki párt, a Polgári Platform nevében nyilatkozó Tomasz Siemoniak volt nemzet...
2018-03-30 13:52:04
1 2 3 ...........38 39 ......58 59 .....76 77 78 
Címkék: Boris Johnson, ENSZ Emberi Jogi Tanácsából, Kovács Zoltán, Egyesült Államoknak Jevgenyij Nyikulin, Konzervatív Pártnál Boris Johnson, Daily Telegraph, Európai Bizottság, Dimitrisz Avramopulosz, Alexander Winterstein, Frans Ti, Janez Jansának, Szlovén Demokrata Párt, Európai Unió, Margarítisz Szkínász, Tony Blair, Barack Obama, Jevgenyij Nyikulint, Egyesült Államokba, Tereza Schejbalová, Robert Pelikán, Beata Mazurek, Polgári Platform, Tomasz Siemoniak, migrációs helyzet, német menekültügyi, lengyel elnök, 1981-es hadiállapot, párt viselkedési, párt szóvivője, magatartási kódex, előírások szerint, volt külügyminiszter, párt egyik, testület ellenzi, azzal kapcsolatos, lehető legjobb, afrikai pénzalap, bizottság szóvivője, testület migrációs, napokban Spanyolországba, helyi vezetéssel, legtöbb külügyi, saját országából, moszkvai diplomáciai, barátságtalan amerikai, hadászati egyens, értesülés szerint, információt pénteken, brüsszeli testület, jobboldali Szlovén, bizottság elnöke, szóvivője német,
© 2013 TVN.HU Kft.