Regisztráció  Belépés
Orosz külügyi szóvivő: hiba volt Washington kilépése az ENSZ Emberi Jogi Tanácsából
... Oroszország szimmetrikus lépésekkel reagált. A legtöbb külügyi alkalmazottat, kölcsönösen hatvanat, Washington és Moszkva utasított ki a saját országából.
A moszkvai diplomáciai tárca szóvivője szerint az orosz fél továbbra is szimmetrikus választ ad majd a barátságtalan amerikai lépésekre.
Zaharova elmondta: Moszkva figyelmesen tanulmányozza, milyen, a hadászati egyens...
2018-06-20 16:32:47
Sajtóértesülés: folytatódik a Lengyelországgal szembeni eljárás
... miniszterek június 26-án esedékes tanácsülését készítették elő. Az értesülés szerint a lépést az Európai Bizottság "egyik képviselője" kezdeményezte.
Az információt pénteken az EB szóvivője, Alexander Winterstein nem kívánta sem cáfolni, sem megerősíteni.
Winterstein azt a sajtóértesülést sem kívánta kommentálni, amely szerint a jövő hét elején Varsóba látogatna Frans Ti...
2018-06-08 21:47:15
Szlovéniai választások - Juncker bízik benne, hogy az új kormány konstruktív szerepet fog játszani az EU-ban
...
A brüsszeli testület vezető szóvivője arról számolt be sajtótájékoztatóján, hogy Juncker levélben gratulált Janez Jansának a jobboldali Szlovén Demokrata Párt (SDS) választási győzelméhez.
Levelében a bizottság elnöke bizalmát fejezte ki, hogy az új kormány hozzá fog járulni egy "demokratikus, sikeres és erősebb Európai Unió építéséhez" - közölte Margarítisz Szkínász....
2018-06-04 13:29:57
Illegális bevándorlás - Újabb szabálytalanságokra gyanakodnak a német menekültügyi hivatalnál
...
A szövetségi belügyminisztérium egy szóvivője német hírportálok beszámolói szerint elmondta, hogy a Brémában feltárt szabálytalanságok nyomán indított ellenőrzés alapján az 50 kirendeltség közül 10-nél állapították meg, hogy az elfogadott menedékjogi kérelmek aránya 10 százalékot meghaladó mértékben eltér az országos átlagtól, ezért ezeknél a kirendeltségeknél vizsgálatot ind...
2018-05-20 11:41:19
Kovács Zoltán levelét megírta
... Magyarország “uralkodó pártjának mindössze 48 százalékos támogatottsággal sikerült megszereznie az akadálytalan kormányzáshoz kétharmados szupertöbbséget", a magyar kormány szóvivője két korábbi példára emlékeztetett. Arra, hogy Tony Blair és a brit Munkáspárt az 1997-es választásokon a voksok 43 százalékával a parlamenti helyek 64 százalékát szerezte meg, Barack Obama...
2018-04-24 21:46:43
Csehország kiadta az Egyesült Államoknak Jevgenyij Nyikulin állítólagos orosz hackert
...
Jevgenyij Nyikulint péntekre virradóra repülőgépen az Egyesült Államokba vitték - közölte Tereza Schejbalová, a cseh igazságügyi minisztérium szóvivője pénteken Twitter-bejegyzésében.
A kiadatásról Robert Pelikán igazságügyi miniszter döntött azután, hogy az alkotmánybíróság alaptalannak minősítette Nyikulin panaszát. A döntés indoklását kedden hozza nyilvánosságra a ta...
2018-03-30 14:01:40
A lengyel elnök megvétózza a törvényt, amely megfosztotta volna tiszti rangjuktól az 1981-es hadiállapot fő fel
... három jogszabályt vétózott meg, köztük - tavaly júliusban - az Európai Bizottság által vitatott két bírósági törvényt.
A vétó bejelentésére reagálva, a PiS nevében Beata Mazurek szóvivője közölte: a kormánypárt "meglepődött és csalódott", de az államfő döntését nem fogják kommentálni.
A fő ellenzéki párt, a Polgári Platform nevében nyilatkozó Tomasz Siemoniak volt nemzet...
2018-03-30 13:52:04
Orosz elnökválasztás - Megerősítette Vlagyimir Putyin győzelmét a választási bizottság
... potenciális elnökjelölt vett részt a választásban "a törvénnyel fennálló múltbeli problémái miatt", de úgy vélekedett, hogy ez nem fogta vissza a versenyt.
Dmitrij Peszkov, a Kreml szó...
2018-03-23 12:02:07
Horvát külügyminisztérium: Szlovéniának sem oka, sem alapja nincsen bármilyen eljárást indítani Horvátország el
... olvasható a szövegben.
Az EB pénteken megerősítette, hogy Szlovénia benyújtotta a dokumentumot, amelyet a bizottság át fog tanulmányozni.
Alexender Winterstein, a testület szóvivője elmondta: készen állnak arra, hogy közvetítsenek az ügyben, mint ahogy korábban is készen álltak rá hasonló jogi vitákban.
Szlovénia az Európai Unió működéséről szóló szerződés 259. ci...
2018-03-16 18:52:45
Brexit - May elfogadhatatlannak nevezte az ír-északír határellenőrzés elkerülésére tett EU-javaslatot Tuskkal t
... megoldás elfogadására.
A Downing Street csütörtöki tájékoztatása szerint az Európai Tanács elnökével tartott londoni megbeszélésen ez meg is történt. A brit miniszterelnöki hivatal szóvivője közölte: Theresa May "pozitív és konstruktív" tárgyalást folytatott Donald Tuskkal, és a két vezető áttekintette a Brexit-tárgyalásokon eddig elért "jelentős haladást".
A Downing Str...
2018-03-01 18:33:02
1 2 3 ...........38 39 ......57 58 .....76 77 78 
Címkék: ENSZ Emberi Jogi Tanácsából, Kovács Zoltán, Egyesült Államoknak Jevgenyij Nyikulin, Megerősítette Vlagyimir Putyin, EU-javaslatot Tuskkal, Európai Bizottság, Alexander Winterstein, Frans Ti, Janez Jansának, Szlovén Demokrata Párt, Európai Unió, Margarítisz Szkínász, Tony Blair, Barack Obama, Jevgenyij Nyikulint, Egyesült Államokba, Tereza Schejbalová, Robert Pelikán, Beata Mazurek, Polgári Platform, Tomasz Siemoniak, Dmitrij Peszkov, Alexender Winterstein, Downing Street, Európai Tanács, Theresa May, Donald Tuskkal, Downing Str, német menekültügyi, lengyel elnök, 1981-es hadiállapot, választási bizottság, ír-északír határellenőrzés, legtöbb külügyi, saját országából, moszkvai diplomáciai, barátságtalan amerikai, hadászati egyens, értesülés szerint, információt pénteken, brüsszeli testület, jobboldali Szlovén, bizottság elnöke, szóvivője német, elfogadott menedékjogi, országos átlagtól, kirendeltségeknél vizsgálatot, akadálytalan kormányzáshoz, magyar kormány, brit Munkáspárt, 1997-es választásokon,
© 2013 TVN.HU Kft.