Regisztráció  Belépés
Politikájának bírálata miatt leváltotta helyettesét a francia jobbközép Köztársaságiak elnöke
... tárcát vezette és szóvivő is volt, hétfőn elítélte, hogy a jobboldal egyre jobban beszűkül, s szerinte "ez a veszély a teljes jobboldalt fenye...
2018-06-18 16:33:00
Emelkedő forgalom mellett gyengült a BUX a héten
... BUX 2,19 százalékos emelkedéssel, 36 654,57 ponton zárt csütörtökön, az emelkedést az OTP és a Mol papírok drágulása okozta, amelynek hátterében az Európai Központi Bank (EKB) vezető testületének ülése állt. Az EKB nem változtatott irányadó kamatán, és megerősítette, hogy eszközvásárlási programja 2018 decemberével megszűnik, ez megnyugtatta a befektetőket.
Csütörtökön a Konz...
2018-06-17 07:04:12
Lengyelország EU- és NATO-tagságának alkotmányban történő rögzítéséről is népszavazást tartana a lengyel elnök
... hatályos lengyel alkotmány módosításához. A lengyel elnök kedden ismertette azokat a kérdéseket, amelyekről véleménynyilvánító népszavazást kezdeményezne.
Andrzej Duda a tanácsadó testületének keddi ülésén ismertette azt a 15 kérdést, amelyet a népszavazáson feltenne.
Megkérdezné többek között az állampolgároktól, hogy akarják-e Lengyelország EU- és NATO-tagságának mege...
2018-06-12 17:22:36
Ki nem találod, milyen posztot kapott a volt honvédelmi mini
... felül kell vizsgálnia a honvédelmi nevelés megvalósításához kapcsolódó közfeladatrendszert, majd végrehajtania a szükséges átalakításokat. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Fenntartói Testületének tevékenységét elősegítve és annak útján koordinálja és felügyeli az egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Karának szakmai fejlesztését.

Kialakítja a lövészet és más, a hazafi...
2018-06-06 07:56:12
A balatonfüredi világkupa lesz a Magyar Úszás Napjának csúcspontja
... ingyenes wi-fi hálózat).
"Balatonfüredet már a nyíltvízi úszás városának is lehet nevezni" - jegyezte meg.
Risztov Éva, a Magyar Úszó Szövetségen (MÚSZ) belüli Olimpiai Bajnokok Testületének elnöke elmondta, rajta kívül négy ötkarikás aranyérmes, Wladár Sándor, Gyurta Dániel, Kovács Ágnes és Szabó József vesz részt az eseményen.
A vk-sorozat nyolc állomásból áll, ez...
2018-06-05 14:01:30
A hazafias és honvédelmi nevelésért felel kormánybiztosként Simicskó István
... felül kell vizsgálnia a honvédelmi nevelés megvalósításához kapcsolódó közfeladatrendszert, majd végrehajtania a szükséges átalakításokat. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Fenntartói Testületének tevékenységét elősegítve és annak útján koordinálja és felügyeli az egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Karának szakmai fejlesztését.
Kialakítja a lövészet és más, a hazafias és ...
2018-06-05 13:31:24
Mátyás-emlékév - Mecénás és katona címmel nyílik kiállítás Eszéken
... király emlékévet lebonyolító Magyarság Háza igazgatója, Andócsi János, a HMOMK igazgatója és Gergely Balázs, a Kincses Kolozsvár Egyesület elnöke, a Mátyás király-emlékév tanácsadó testületének tagja. A kiállítást Gaal Gergely, a Mátyás király-emlékév tanácsadó testületének elnöke nyitja meg.
A HMOMK igazgatója az MTI-nek elmondta, hogy a tárlat, amely a vajdasági Zentáról é...
2018-05-20 17:52:17
Ismét az alkotmánybíróság elé kerül a román igazságügyi reformcsomag
... kifogásolta, hogy megnehezítik a bíráknak az igazságszolgáltatásba való belépését, s ez komoly fennakadást okozhat a rendszerben. Nehezményezte, hogy a legfelsőbb bírói tanács plenáris testületének szerepe csökkenne a szakmai szervezet bírói és ügyészi részlegei javára, amelyek több hatáskört kapnának, akárcsak az igazságügyi miniszter.
A kormánykoalíció szerint az ügyészségi...
2018-05-02 13:24:27
'56 -ról a nyugdíjas egyetemen
... részévé vált: ,,Mosonmagyaróvár 1956-os történelmi hagyományai, különös tekintettel a Gyásznapra (október 26.)"

(Mosonmagyaróvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének a rendszerváltozás utáni első képviselő-testületi határozata (1/1990. Kt. határozat) kimondja, hogy a határőrlaktanya előtti sortűz és a forradalom leverése utáni megtorlások áldozatainak em...
2018-04-25 05:52:27
Felbujtással gyanúsítja a rendőrség Gyárfás Tamást a Fenyő-g
... Szövetségnél (FIBA) is, 1993-tól pedig a Magyar Úszó Szövetség elnöke lett. Egyre jobban bedolgozta magát a nemzetközi szövetségbe is, 2013-ban már a FINA alelnöke, a legszűkebb döntéshozói testületének tagja. A 2010-es kormányváltás után több jel is utalt arra, hogy őt is megpróbálja falhoz állítani a Fidesz. A kormánypárti sajtó - a régi maffiaügyek felmelegítése, Portik l...
2018-04-17 20:44:27
1 2 3 ...............50 51 ........75 76 .......99 100 101 
Címkék: Lengyelország EU-, Magyar Úszás Napjának, Simicskó István, Gyárfás Tamást, Európai Központi Bank, Andrzej Duda, Nemzeti Közszolgálati Egyetem Fenntartói Testületének, Honvédtisztképző Karának, Risztov Éva, Magyar Úszó Szövetségen, Olimpiai Bajnokok Testületének, Wladár Sándor, Gyurta Dániel, Kovács Ágnes, Szabó József, Magyarság Háza, Andócsi János, Gergely Balázs, Kincses Kolozsvár Egyesület, Gaal Gergely, Mosonmagyaróvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének, Magyar Úszó Szövetség, francia jobbközép, lengyel elnök, volt honvédelmi, balatonfüredi világkupa, román igazságügyi, nyugdíjas egyetemen, rendőrség Gyárfás, jobboldal egyre, teljes jobboldalt, tanácsadó testületének, népszavazáson feltenne, honvédelmi nevelés, szükséges átalakításokat, egyetem Hadtudományi, nyíltvízi úszás, vk-sorozat nyolc, kiállítást Gaal, vajdasági Zentáról, legfelsőbb bírói, szakmai szervezet, igazságügyi miniszter, kormánykoalíció szerint, rendszerváltozás utáni, határőrlaktanya előtti, forradalom leverése,
© 2013 TVN.HU Kft.