Belépés
Az aszexualitás a szexuális irányultság egyik fajtája.
... kifejezésben szereplő szexualitás szó a nemiségre utal, az ,,a" pedig fosztóképző.

Aszexuálisnak azokat az egyéneket nevezzük, akik egyébként képesek volnának a szexuális tevékenységre, de nem kívánják azt.

BEJEGYZÉS TŐLEM: Magam is ide tartozom ! Nekem a biztonság egy férfi közelében, aki a barátom, bizalmasom, azzal boldog tudnék lenni.
...
2018-10-22 02:49:44
Szakértő: Ukrajna semmibe veszi a magyar kisebbségek elleni atrocitásokat
... szakember.
Arra a felvetésre, hogy vajon a magyarellenes óriásplakátok kihelyezése titkosszolgálati akció-e, Fedinec Csilla úgy reagált: az egyre gyakoribb, sok ember összehangolt, szakszerű tevékenységét igénylő akciók kapcsán ésszerűtlen lenne azt gondolni, hogy ezek spontán események.
A jogi bizonytalanságok folyamatos zsarolási pozíciót biztosítanak az államnak a kis...
2018-10-21 21:22:26
Férfi kézilabda NB I - A Szeged ismét győzött Veszprémben
... számos taktikai variációval próbálkozott, a címvédő ezúttal védekezésben és támadásban is jobbnak bizonyult csapatánál.
David Davis a bajnokságban két vereséggel kezdte veszprémi tevékenységét, hiszen együttese szerdán Tatabányán is kikapott.
A Szeged-Veszprém rangadót március közepén rendezik.
Az NB I-ben az alapszakaszt követően az első és a második helyezett oda-...
2018-10-21 19:42:41
Bútorszövetség: az otthonteremtési kedvezmény lendített a bútorpiacon
... utóbbi időben növekszik a kereslet, némi javulás volt a jövedelmezőségben az egyedi beépített bútorok területén - mondt...
2018-10-21 09:11:47
Átadták a Junior Prima-díjakat népművészet és közművelődés kategóriában
... MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.
A szakmai szervezetek jelöléseiből egy öttagú zsűri választotta ki a díjazottakat. Fontos szempont volt a döntés során, hogy az alkotó tevékenységen kívül melyik jelölt fordít nagy hangsúlyt arra, hogy saját területén a fiatalokat is képezze, tudását átadva hozzájáruljon az adott hagyomány, mesterség fennmaradásához.
A díjakat ...
2018-10-20 15:43:41
Szálló por - Továbbra is sok helyen magas a légszennyezettség
... szombaton Facebook-oldalán azt írta: három helyen - Dunaújvárosban, Kecskeméten és Sajószentpéteren - egészségtelen a levegő. Ezekben a térségekben élők lehetőleg kerüljék a szabadtéri tevékenységet - tették hozzá.
Emellett számos település van - Budapest, Debrecen, Dorog, Eger, Esztergom, Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Oszlár, Pécs, Putnok, Sopron, Székesfehérvár, Szolnok, Szom...
2018-10-20 15:39:20
A keresztvetés jelentései
... ,,Minden lépésünknél és mozdulatunknál, belépéskor, kilépéskor, öltözködéskor, tisztálkodáskor, asztalnál ülve, lámpát gyújtva, karosszékbe vagy székre leülve, a hétköznapi élet minden tevékenysége közben megjelöljük homlokunkat a jellel" - írja Tertullianus.

4. Egész lényünket Krisztusnak szenteljük. Amikor a kezünket a homlokunktól a szívünkhöz, majd ...
2018-10-18 18:25:45
A wordbed átmenteni Holter vizsgálaít.
Holter-vizsgálat, Holter-monitor, Ambuláns elektrokardiográfia
A vizsgálat célja a szív elektromos tevékenységének folyamatos, 24 órán át tartó rögzítése, amely a mindennapos megszokott tevékenység közben zajlik. Különböző, csak időszakosan kialakuló eltérések, pl. ritmuszavarok kimutatására szolgál. Vannak ugyanis olyan EKG-elváltozások, amelyek nem mutathatók ki folyamatosan...
2018-10-17 09:24:20
9.3.1. Az általános figyelemzavar típusai és jellemzői
... halad át. Folyamatos ingerkereső, de az inger nem jut el a feldolgozásig. A szórt, felszínes figyelem mindig hipermotilis viselkedéssel párosul Képtelen huzamosabb ideig ugyanazt a tevékenységet figyelme fókuszában megtartani.

Hallgatók figyelmébe!
Tanulásban akadályozott (ezen belül főleg az enyhén értelmi fogyatékos tanulók) legtipikusabb figyelmi zavara.
|...
2018-10-16 13:55:53
Az ödéma mint figyelmeztető jel
... szövetburjánzást. Vízhajtás esetén tehát a rövid távú megkönnyebbülés ára hosszú távú károsodás lesz.A terápia feladata valójában az, hogy a nyirokereket fokozott tevékenységre ösztökélje. Ezt szolgálja az úgynevezett nyirokdrenázs, egyfajta szelíd masszázstechnika, amelynek során kézzel próbálják meg óvatosan úgy masszírozni a nyirokereket, hogy azok foko...
2018-10-16 09:08:49
1 2 3 ..................1872 1873 ..........2808 2809 .........3744 3745 3746 
Címkék: Junior Prima-díjakat, BEJEGYZÉS TŐLEM, Fedinec Csilla, David Davis, szexuális irányultság, magyar kisebbségek, otthonteremtési kedvezmény, keresztvetés jelentései, wordbed átmenteni, általános figyelemzavar, ödéma mint, nemiségre utal, egyéneket nevezzük, szexuális tevékenységre, férfi közelében, magyarellenes óriásplakátok, egyre gyakoribb, jogi bizonytalanságok, címvédő ezúttal, alapszakaszt követően, második helyezett, egyedi beépített, szakmai szervezetek, öttagú zsűri, döntés során, alkotó tevékenységen, adott hagyomány, térségekben élők, szabadtéri tevékenységet, hétköznapi élet, vizsgálat célja, szív elektromos, mindennapos megszokott, tevékenységet figyelme, enyhén értelmi, rövid távú, terápia feladata, nyirokereket fokozott, úgynevezett nyirokdrenázs, bizonytalanságok, titkosszolgálati, szövetburjánzást, sajószentpéteren, masszázstechnika, otthonteremtési, tisztálkodáskor, megkönnyebbülés, fennmaradásához, tevékenységének, bútorszövetség, mozdulatunknál, székesfehérvár, dunaújvárosban,
© 2013 TVN.HU Kft.