Belépés
A Büntető - 1989
... újraindításával, végül Garth Ennis fekete humorral fűszerezett verziójának köszönhetően kelt új életre.

A Megtorlóból több filmfeldolgozás is készült. 1989-ben Dolph Lundgren, 2004-ben Thomas Jane játszotta a főszerepet. 2008 decemberében pedig Ray Stevenson játszotta Castle figuráját. Jelenleg Jon Bernthal alakítja a Netflix égisze alatt futó Marvel sorozatokban.
...
2018-10-11 00:44:39
Ellopták a Tour- győztes trófeáját
Ellopták a brit Geraint Thomas trófeáját, amelyet az idei Tour de France országúti kerékpáros körverseny megnyeréséért kapott.
- A Sky csapat szerdai bejelentése szerint a kupát kölcsönadták a Pinarello kerékpárgyártó cégnek, amely több más jelentős trófeával együtt kiállította egy birminghami bemutatón, de miután felügyelet nélkül maradt, eltűnt.
Rendkívül sajnálatos, am...
2018-10-10 19:10:27
A banán 16 előnye, amit valószínűleg nem tudtál
... illata csökkenti az éhséget. Ez elég egyszerű, nem igaz?!

6. Jó a szívednek

Jó a szívnek, szóval gyerünk és raktározz belőle. Mark Houston a Tennessee-ben lévő St. Thomas Kórház igazgatója szerint a több kálium és kevesebb nátrium a kulcsa, hogy csökkentsd a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. A kálium, a rost, a C és B6 vitamin szintén szívbarát....
2018-10-08 21:04:22
Politikai támadásnak tartja a pápa ellenes dossziét a püspöki kongregáció elnöke Sárközy Júlia az MTI tudósítój
... McCarrick viselt dolgairól. Ferenc pápa tömören reagált azt mondva, mindenki saját lelkiismerete szerint ítélkezzen felette. Federico Lombardi volt szentszéki szóvivő és volt munkatársa Thomas Rosica válaszlevelet közölt, amelyben Vigano állításait cáfolva hangsúlyozták, hogy Vigano már nunciusként is az egyházfőt támadta.
Szeptember 27-án Vigano újabb levélben erősítette meg...
2018-10-07 15:51:33
Ifjúsági olimpia - Fellobbant a láng Buenos Airesben
... mutatták be a sportágakat piktogramokon keresztül.
Az olimpiai zászló felvonását és az eskütételt tangóbemutató követte.
Gerardo Werthein, a játékok szervezőbizottságának elnöke, majd Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke üdvözölte a sportolókat, s egyben köszönetet mondtak a házigazda városnak és az önkénteseknek is.
A láng - melyet több olimpik...
2018-10-07 09:21:03
Thomas Mann : Halálról


A halálról senki se tudna sokat mesélni, aki onnét visszajönne; mert a halált nem éli át az ember. Sötétségből jövünk, és sötétségbe távozunk, a kettő között vannak élményeink, de a kezdet és a végzet, a születést és a halált nem éljük meg, nincs szubjektív jellegük, mindenestül az objektív jelenségek területére tartoznak, így vagyunk ezzel.
...
2018-10-07 07:20:22
Thomas Mann : Vallásról


Az egyház újító szelleme az évszázadok során abban nyilvánult, hogy az életadó gondolatot inkvizíciós módszerekkel kifürkéssze, megölje, máglyák füstjébe fojtsa, ma pedig küldöttei által forradalmi szelleműnek kürtölte ki magát, azzal a megokolással, hogy célja a szabadságot, a műveltséget és a demokráciát barbársággal és a csőcselék diktatúrájával helyett...
2018-10-07 07:01:38
Thomas Mann idézetek


Vannak emberek, akikkel élni nem könnyű, de akikről lemondani lehetetlenség.Élni és megöregedni, az csak az igazi, ott van a dolog nyitja. Minden hősiesség a kitartásban rejlik, abban, hogy élni akarunk, nem pedig meghalni, és nagyság csak az öregségnél van. Egy fiatal lehet lángész, de nagy nem lehet. Nagyság csak...
2018-10-07 06:53:58
Gondolkodás
..."Minthogy semmi sem könnyebb, mint gondolkodni, ugyanúgy semmi sem nehezebb, mint jól gondolkodni."

- Thomas Traherne -...
2018-10-06 21:58:01
Art Market Budapest - Ötszáz művész alkotásai a művészeti vásáron
... és továbbra is nagy figyelmet fordítanak a művészetpedagógiai programokra.
Ledényi Attila az MTI kérdésre néhány további művészt is kiemelt az Art Market kínálatából: Jimmy Nelson és Thomas Hodges brit fotóművészek személyesen eljönnek is a vásárra, Michel Platnic pedig Tel-Avivból érkezik majd.
Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes emlékeztetett a főváros és az Art Marke...
2018-10-02 13:02:40
1 2 3 ..............518 519 .......777 778 .......1036 1037 1038 
Címkék: Sárközy Júlia, Buenos Airesben, Thomas Mann, Market Budapest, Garth Ennis, Dolph Lundgren, Thomas Jane, Jelenleg Jon Bernthal, Geraint Thomas, Mark Houston, Thomas Kórház, Federico Lombardi, Thomas Rosica, Gerardo Werthein, Thomas Bach, Nemzetközi Olimpiai Bizottság, Thomas Traherne, Ledényi Attila, Jimmy Nelson, Thomas Hodges, Michel Platnic, Bagdy Gábor, pápa ellenes, püspöki kongregáció, láng Buenos, művészeti vásáron, brit Geraint, idei Tour, kupát kölcsönadták, birminghami bemutatón, több kálium, egyházfőt támadta, sportágakat piktogramokon, olimpiai zászló, eskütételt tangóbemutató, házigazda városnak, halálról senki, kettő között, objektív jelenségek, egyház újító, évszázadok során, életadó gondolatot, demokráciát barbársággal, csőcselék diktatúrájával, dolog nyitja, kitartásban rejlik, fiatal lehet, újraindításával, filmfeldolgozás, főpolgármester, diktatúrájával, kerékpárgyártó, lelkiismerete, önkénteseknek, piktogramokon, tangóbemutató, emlékeztetett, válaszlevelet, megnyeréséért, lehetetlenség,
© 2013 TVN.HU Kft.