Regisztráció  Belépés
Petíciót indít a DK Nagy Imre szobrának eltávolítása ellen
... Nagy Imre szobra is eltűnne a Parlament közeléből. "Orbán Viktor arra készül, hogy végképp eltörölje a magyarok forradalmi múltját és elvigye a szobrot" - jelentette ki a szóvivő.
A tiltakozó petíció részleteiről a jövő héten tájékoztatják a többi ellenzéki pártot, melyeket a DK felkért a csatlakozásra és az aláírásgyűjtésre.
Donáth Ferenc, a Nagy Imre Társaság budapesti...
2018-06-09 13:31:39
Ismét tüntetnek a nyugdíjasok szerte Spanyolországban
...
Madridban a szakadó esőben a pénzügyminisztérium előtt gyűltek össze a tiltakozók, transzparenseikre a többi között ezeket írták: "Tolvaj kormány ellopja a nyugdíjunkat!", "Kezeket fel, ez rablótámadás!", "Igazságot!". Többen követelték a spanyol kormány lemondását is.
Az ország két legnagyobb dolgozói érdekképviselete, a Munkásbizottságok (CCOO) és a Spanyol Munkások Ál...
2018-03-01 13:42:29
Első Nobel-díjak...
... törvényt (1901. évi XXIV.).
1901.08.03. Károlyi Sándor gr. ún. gönczi levelében a Szabadelvű Párton belüli agráriusok számára újkonzervatív programot ad.
1901.08.03. / 07.21. Tiltakozó népgyűlés Helsinkiben. Újabb eredménytelen petíció (félmillió aláírással) a cárhoz.
1901.09.06. Hódmezővásárhely : Lukács György főispán ünnepélyes beiktatása.
1901.10.02 - 09. O...
2017-12-14 16:21:19
Az Uber benyújtotta fellebbezését londoni engedélyének megvonása ellen
... minősített tárgyalást tartott Mike Brownnal, a Transport for London vezérigazgatójával.
Sadiq Khan, London polgármestere - e minőségében a TfL elnöke - a hatalmas felháborodás és a tiltakozó hullám láttán személyesen kérte fel Brownt, hogy üljön tárgyalóasztalhoz az Uber vezetőjével.
Khan az elmúlt napokban több nyilatkozatában is utalt arra, hogy az Uber londoni engedél...
2017-10-13 16:02:38
Nem politikai tüntetésekhez nem kell már engedélyt kérni Izraelben
... nyugalmára hivatkozva - megpróbálta máshová helyeztetni, illetve ötszáz főben korlátozni a tüntetéseket.
A főügyész otthona mellett lassan egy éve folynak már a demonstrációk, mert a tiltakozók szerint Mandelblit túlzottan lassan és az állami vezetőkkel szemben túlzottan engedékenyen dönt, elsősorban Benjámin Netanjahu miniszterelnök korrupciós ügyeiben.
A petíciót benyú...
2017-10-09 10:31:32
Római-part - Tarlós: fontos, hogy hetven hektár ne maradjon védelem nélkül
... vagy azon belül építenék meg.
A tanulmányterv elkészül majd erre a változatra, de "ennek csak akkor tud relevanciája lenni, ha van értelme" - mondta hozzátéve: pusztán azért, mert a tiltakozók kérik, attól még nem lesz relevanciája.
Tarlós István közölte azt is, az engedélyeztetést nem állítják le, mert azt elég lesz akkor leállítani, ha az derül ki, hogy van értelme a ...
2017-09-29 15:03:57
Elégedetlenséget váltott ki Kolozsváron egy szélsőséges nézeteiről ismert hivatalnok osztályvezetői kinevezése
...
Az ügy kapcsán az RMDSZ Mikó Imre Jogvédő Szolgálata a Diszkriminációellenes Tanácshoz fordult, és peres úton is próbálkozik a kinevezés hatálytalanításával, civil kezdeményezők pedig petíciót címeztek Emil Boc polgármesternek, és ehhez internetes aláírásgyűjtést indítottak.
Ioan Vasile Tene több mint két évtizede dolgozik hivatalnokként a kolozsvári városházán, májusba...
2017-07-13 16:14:05
Budaházy: Nem szabad engednünk, hogy hazánk is Nyugat-Európa
... jelen voltam mindig, ha az ellenem folyó koncepciós eljárások éppen nem akadályoztak meg benne, mint most, hogy ott legyek. Szerencsére azért vannak még a hazafias oldalon, akik idén is tiltakozó megmozdulást hirdettek ellene, sőt, a közelmúltban egy petíció is indult a betiltásáért, amit pár nap alatt már több mint húszezren aláírtak. Ez is jól mutatja, hogy a társadalmunkban még...
2017-07-05 23:29:05
Brit sajtóértesülés: Trump halasztaná nagy-britanniai állami látogatását
... nevezett Downing Street-i forrása szerint - aki állítólag jelen volt Theresa May irodájában a telefonbeszélgetés idején - az amerikai elnök kijelentette azt is, hogy nem szeretné nagyszabású tiltakozó demonstrációk közepette lebonyolítani nagy-britanniai állami látogatását.
Számos brit társadalmi szervezet már jelezte, hogy tömegdemonstrációkat szervez Trump látogatásának ide...
2017-06-11 18:53:28
Külföldi egyetemek - A Ház megszavazta a működési feltételek szigorítását, többen tiltakozásukat fejezték ki -2
...
A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik. A felsőoktatási törvény módosítását 123 kormánypárti igen és 38 nem szavazattal fogadta el az Országgyűlés a kormány kezdeményezésére.
A változás alapján ha az egyetem székhelye egy föderatív államban van, és ott a ne...
2017-04-04 21:25:12
1 2 3 ...11 12 ..17 18 .22 23 24 
Címkék: Nagy Imre, Első Nobel-díjak, Orbán Viktor, Donáth Ferenc, Nagy Imre Társaság, Spanyol Munkások Ál, Károlyi Sándor, Szabadelvű Párton, Lukács György, Mike Brownnal, Sadiq Khan, Benjámin Netanjahu, Tarlós István, RMDSZ Mikó Imre Jogvédő Szolgálata, Diszkriminációellenes Tanácshoz, Emil Boc, Ioan Vasile Tene, Downing Street-i, Theresa May, nyugdíjasok szerte, szélsőséges nézeteiről, működési feltételek, magyarok forradalmi, tiltakozó petíció, jövő héten, többi ellenzéki, szakadó esőben, többi között, spanyol kormány, hatalmas felháborodás, tiltakozó hullám, elmúlt napokban, főügyész otthona, tiltakozók szerint, állami vezetőkkel, petíciót benyú, tanulmányterv elkészül, tiltakozók kérik, kolozsvári városházán, ellenem folyó, hazafias oldalon, amerikai elnök, jövőben akkor, felsőoktatási törvény, kormány kezdeményezésére, változás alapján, egyetem székhelye, föderatív államban, spanyolországban, aláírásgyűjtésre, elégedetlenséget, kezdeményezésére, engedélyeztetést, érdekképviselete, hódmezővásárhely,
© 2013 TVN.HU Kft.