Belépés
4. ARABKONYHA FOLYTATÁS
... dkg borókabogyó,
2 dl étolaj,
50 dkg gomba,
1/2 dl citromlé,
2 kávéskanál só,
1-1 mokkáskanál őrölt fehérbors és porított sáfrány,
1,2 l víz.

A tintahalból a szájon át óvatosan kifejtjük a csontot, kiszedjük a belső részeket, majd hideg vízben megmossuk. A rizst összekeverjük a megtisztított, finomra vágott, sóval, fehérborssal és sáfránnya...
2012-03-26 22:21:48
1 
Címkék: ARABKONYHA FOLYTATÁS, belső részeket, rizst összekeverjük, megtisztított, összekeverjük, fehérborssal, borókabogyó, tintahalból, mokkáskanál, kávéskanál, arabkonyha, kifejtjük, megmossuk, sáfránnya, kiszedjük, fehérbors, folytatás, citromlé, óvatosan, porított, részeket, finomra, csontot, sáfrány, szájon, vágott, vízben, étolaj, sóval, belső, rizst, őrölt, gomba, hideg,
© 2013 TVN.HU Kft.