Regisztráció  Belépés
A Tao numerológiája: születésnap számunk
... Talán éppen ezért több barátod van a másik nem képviselői, mint a sajátod között. Az ő társaságukban érzed jól magad. Céljaidat szereted rendkívül kacskaringós utakon megközelíteni. Ez tipikusan rád jellemző. A szavaidnak igen erős hatása van másokra nézve. Ha megbánt valaki, olyat szúrsz vissza, amit az illető élete végéig megemleget. Nagyon durva tudsz lenni, de kizárólag csak a...
2018-05-21 12:12:43
Kiterjedt céghálózat segítette az Elios diadalmenetét a közv
... Csongrád megyében bukták. A vesztes pályázatok mellett egy alkalommal ez a cég is partner volt, egy várpalotai közbeszerzésnél nyertek az Elios Zrt.-vel konzorciumban.

Az Épkar tipikus fidesz-közeli vállalkozás. A milliárdos árbevételt produkáló Építő és Épületkarbantartó Zrt. a Szeivolt-családé és más kisrészvényeseké, a legnagyobb tulajdonos a legfrissebb, tavaly szep...
2018-03-14 20:43:04
Tallóztam
... Tehát, éppen ennek a mirigynek a helytelen funkciója lehet a gyökere számos egészségügyi gondnak, mint az ízületi gyulladás, szívproblémák, meddőség és a túlsúly.
Az alábbi listán a tipikus alul működési jelzéseket olvashatod:

Túlsúly túlzott étkezés nélkül
görcsök a lábakban
memóriazavarok
szorulás
fáradékonyság
kis...
2018-03-07 09:47:28
Balogh Bertalan: Megalapozott gondolatok
... egyenesen nemzetellenesek is lehetnek. Éljen tehát a köztársaság, a társadalmi szerkezeti karikatúra! Olyan rövid ideig, amilyen rövid ideig csak lehet. És akkor még nem említettük, hogy tipikus jelenség a köztársaságokban és demokráciákban a korrupció, az egyéni zsebre való dolgozás.

Civilizációnk evolválódásának vonala:
a pap királyos, aranykori egység, majd a...
2018-03-02 22:23:59
A csakrák betegségei
... betegségnél a saját test ellen ható antitestek jönnek létre. A beteg önmaga ellen harcol. Emögött mártír viselkedés, a saját szükségletek megtagadása áll.

Immungyengeség: Korunk tipikus betegsége, szimbolikusan azt a vágyat fejezi ki, hogy az illető nem akar különbséget tenni barát és ellenség, ismerős és ismeretlen között.

• AIDS: A legtöbb AIDS-beteg...
2017-10-10 00:54:34
A csakrák betegségei
... ingerültté tesznek, ám ha rendszeresen foglalkozunk a két legfelső csakránkkal, megőrizhetjük lelki egyensúlyunkat.

A csakrához a 35-42 életévek tartoznak, ez az élet közepi válság tipikus korszaka, amikor hirtelen felvetődik az élet értelmének kérdése. A homlokcsakra hatására ekkor többnyire új értékeket fedezünk fel.

A klasszikus hindu felfogás szerint a ho...
2017-10-10 00:47:15
Disszociatív önazonosság-zavar (identitászavar)
Nevezik még DID személyiségzavarként.

A disszociatív önazonosság-zavar fennállásában (régebben többszörös személyiségzavar) a betegben több identitás, személyiség váltakozik.
A betegség viszonylag gyakori a mentális rendellenességek között. A más elmekórképek miatt kórházba utalt betegek 3-4%-ánál, és a gyógyszerfüggőséget kezelő intézmények kezeltjeinek egy részéné...
2017-02-10 00:53:43
x
... .
Lelkes Miklós: Óceánon túli és inneni történet

Nos, valójában óceánon túli, - tűnődött F.- de ha ő az innenső parton van, akkor ilyen cím jogos. Fura történet, egyszerre tipikus, és ugyanakkor egyedi. Lehet, hogy ő sohasem fogja megtudni a történet végét?

F.-nek blogja volt (van, csak bezártan?) egy nagy, észak-amerikai országban, magyar nyelvű int...
2016-09-01 09:56:55
Kucsmagombák
... kucsmagomba

Pusztai kucsmagombaA pusztai kucsmagomba a magyarországi füves puszták tipikus gombája, Süvege 4-10 cm magas, 3-10 cm átmérőjű, többüregű, fiatalon szürkés, barnásszürkés, később okkersárgává válik....
2016-02-15 10:00:03
Hány húszfilléres áruló lapul még a baloldalon?
... megalkudni az ötödik percben: komoly szellemi és lelki erőfeszítés. Bátorság kell hozzá, emellett vízió, belső hit, és persze gerinc. És hát szocialistáink finoman szólva sosem voltak azok a tipikus jellembajnokok.

Behódolni a Fidesz-maffiának azonban hosszútávon végzetes károkkal jár: szétrohasztja az országot, perverz módon megerősíti a tolvajokat abban, hogy mindent ...
2015-11-22 18:59:55
1 2 3 7 8 10 11 13 14 15 
Címkék: Balogh Bertalan, Elios Zrt, Épületkarbantartó Zrt, Lelkes Miklós, csakrák betegségei, sajátod között, szavaidnak igen, illető élete, vesztes pályázatok, várpalotai közbeszerzésnél, milliárdos árbevételt, legnagyobb tulajdonos, helytelen funkciója, gyökere számos, ízületi gyulladás, alábbi listán, tipikus alul, társadalmi szerkezeti, egyéni zsebre, saját test, beteg önmaga, saját szükségletek, vágyat fejezi, legtöbb AIDS-beteg, 35-42 életévek, élet közepi, élet értelmének, homlokcsakra hatására, klasszikus hindu, disszociatív önazonosság-zavar, betegben több, betegség viszonylag, mentális rendellenességek, innenső parton, történet végét, pusztai kucsmagomba, magyarországi füves, ötödik percben, tipikus jellembajnokok, tolvajokat abban, rendellenességek, kisrészvényeseké, személyiségzavar, köztársaságokban, közbeszerzésnél, evolválódásának, nemzetellenesek, jellembajnokok, identitászavar, memóriazavarok, demokráciákban, szocialistáink, egyensúlyunkat, immungyengeség, barnásszürkés, szívproblémák,
© 2013 TVN.HU Kft.