Regisztráció  Belépés
Szemetesautó - SIKU


A Szemetesautó - SIKU leírása:

A SIKU ?szemetes autó? (0811) olyan, akár a valóságban. Nincs megállás, a szorgalmas játékautó megállás nélkül dolgozik a város tisztaságán. A jármű hátsó ajtaja billenthető. ? A SIKU közel 60 éve gyárt olyan járműveke...
2018-07-20 23:22:49
Tarsoly Beke Tamás - A születésnapi kívánság
... csendjébe:

- Azt kívánom... ööö, azt kívánom a születésnapomon,
hogy bármilyen öreg is leszek, maradjak mindig gyermek,
tudjak örülni minden szépnek, és lelkem tisztaságán
sose essen folt, és ha már adtál mellém egy embert,
aki szeret, add, hogy sose veszítsem el se őt, se azokat,
akik majd ezután jönnek az életembe, és szeretni fognak!
- e...
2018-06-10 10:08:45
Szemetesautó


A Szemetesautó leírása: A SIKU szemetesautó olyan, akár a valóságban. A szorgalmas játék autó megállás nélkül dolgozik a város tisztaságán! A jármű hátsó ajtaja billenthető.
...
2018-05-17 20:43:47
A szeretet létállapot
... szeretet létállapot: a világhoz való viszonyulás megbocsátó, gondoskodó és támogató módja. A szeretet nem intellektuális jellegű, nem az elméből fakad, hanem a szívből sugárzik. Indítékai tisztaságának köszönhetően képes arra, hogy másokat felemeljen, és nagy dolgokat vigyen véghez.

Pozitív energiánk mágnessé tesz minket, ami még több pozitív energiát vonz. Egy apró poz...
2018-05-15 09:14:47
A Kúria kimondta, hogy törvénytelen volt a kettős állampolgá
... pártok beadványával abban, hogy

a szavazásra történő szervezett szállítás, illetve a jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorlás sérelme is megvalósult, ami a választás tisztaságának megsértésére alkalmas cselekmény.

Gyakorlati következménye viszont ennek a döntésnek nem nagyon lesz, mert a Kúria szerint kellő bizonyítottság hiányában a Fideszt nem lehet e...
2018-04-24 20:38:52
Szemetesautó


A Szemetesautó leírása: A SIKU szemetesautó olyan, akár a valóságban. A szorgalmas játék autó megállás nélkül dolgozik a város tisztaságán! A jármű hátsó ajtaja billenthető.
...
2018-04-12 12:21:26
Választás 2018 - Hétfőig kell megválasztani a szavazatszámláló bizottságokat
... 19-én 16 óráig kell megválasztania.
A választás során kiemelkedő szerepük van a szavazatszámláló bizottságoknak: feladatuk a választás napján a szavazás lebonyolítása, a választás tisztaságának, törvényességének biztosítása, a pártatlanság érvényesítése, és - ha szükséges - a választás törvényes rendjének helyreállítása. A szavazatszámláló bizottság állapítja meg a választás ...
2018-03-17 09:51:19
Jobbik: Kósa Lajos tisztázza a vagyonkezelési ügyet!
... illetve adott esetben Montenegró egész éves GDP-jének. Ez államkötvényvásárlás esetén a magyar piacon is komoly változásokat hozott volna - emelte ki.
Az alelnök a választások tisztaságának alapfeltételeként hivatkozott arra, hogy ilyen vádak ne lebeghessenek. Mint mondta, a Jobbik kormányra kerülése esetén mindenre kiterjedő feltárást végezne.
A jobbikos politikust kérd...
2018-03-13 15:41:49
Viràgok jelentėse
... betegségeket , ez azért meghökkentő, mert a növény egésze mérgező, kivéve a tavasszal és ősszel kiásott gyökérgumókat.
Rozmaring: emlékezés, odaadás, tisztaság, újjászületés, a lányok tisztaságának jelképe, szerelemvirág, fűszernövényként és a népi gyógyászatban is alkalmazzák, emésztési problémákra és alhasi, nőgyógyászati panaszokra, az ókori görögök és rómaiak azt tartottá...
2018-03-13 09:00:11
Választás 2018 - Letette esküjét a DK, a Fidesz-KDNP és a szlovák nemzetiség NVB-delegáltja
... pártok delegálhatnak tagot a bizottságba.
Az NVB független, kizárólag a törvénynek alárendelt szerv, amelynek elsődleges feladata a választási eredmény megállapítása, a választások tisztaságának, törvényességének biztosítása, a pártatlanság érvényesítése, és szükség esetén a választás törvényes rendjének helyreállítása.
Általános feladata, hogy iránymutatást adjon ki a v...
2018-03-06 13:04:18
1 2 3 ........28 29 ....42 43 ...55 56 57 
Címkék: Tarsoly Beke Tamás, Kósa Lajos, születésnapi kívánság, szeretet létállapot, kettős állampolgá, szavazatszámláló bizottságokat, vagyonkezelési ügyet, szlovák nemzetiség, szorgalmas játékautó, város tisztaságán, jármű hátsó, szorgalmas játék, világhoz való, elméből fakad, szívből sugárzik, szavazásra történő, választás tisztaságának, választás során, szavazatszámláló bizottságoknak, választás napján, szavazás lebonyolítása, pártatlanság érvényesítése, választás törvényes, szavazatszámláló bizottság, magyar piacon, választások tisztaságának, jobbikos politikust, növény egésze, lányok tisztaságának, népi gyógyászatban, ókori görögök, törvénynek alárendelt, választási eredmény, szavazatszámláló, törvényességének, fűszernövényként, rendeltetésszerű, születésnapomon, intellektuális, vagyonkezelési, bizottságoknak, helyreállítása, bizonyítottság, megválasztania, tisztaságának, érvényesítése, delegálhatnak, megállapítása, bizottságokat, gyökérgumókat, lebeghessenek, iránymutatást, megválasztani,
© 2013 TVN.HU Kft.