Regisztráció  Belépés
Coop Rally - Bognár Lajos: folyamatosan nő a magyar élelmiszeripar eredményessége
... növelni az élelmiszeripar termékeinek értékesítését, amihez állami szerepvállalásra is szükség van. A szerepvállalás részleteiről szólva, Bognár Lajos a piaci szereplők közti verseny tisztaságának megteremtését, és az élelmiszerbiztonság garantálását említette.
Bognár Lajos beszámolt arról is, hogy új programként olyan nemzeti védjegyrendszert próbálnak kialakítani, amely mö...
2018-09-13 14:32:17
ÁSZ: nem pénzkérdés a kórházaknál a szabályos működés biztosítása
... kórházak meghatározó súlyt képviselnek a közpénzek felhasználásában és az állami vagyonnal gazdálkodásban, ezért kötelesek a közpénzeket és a nemzeti vagyont az átláthatóság és a közélet tisztaságának elve szerint kezelni, valamint maradéktalanul megfelelni a gazdálkodásukra vonatkozó törvényi előírásoknak - mutattak rá.
Az ÁSZ kitért arra is, hogy az ellenőrzéseik során felt...
2018-08-09 13:21:26
Szemetesautó - SIKU


A Szemetesautó - SIKU leírása:

A SIKU ?szemetes autó? (0811) olyan, akár a valóságban. Nincs megállás, a szorgalmas játékautó megállás nélkül dolgozik a város tisztaságán. A jármű hátsó ajtaja billenthető. ? A SIKU közel 60 éve gyárt olyan járműveke...
2018-07-20 23:22:49
Tarsoly Beke Tamás - A születésnapi kívánság
... csendjébe:

- Azt kívánom... ööö, azt kívánom a születésnapomon,
hogy bármilyen öreg is leszek, maradjak mindig gyermek,
tudjak örülni minden szépnek, és lelkem tisztaságán
sose essen folt, és ha már adtál mellém egy embert,
aki szeret, add, hogy sose veszítsem el se őt, se azokat,
akik majd ezután jönnek az életembe, és szeretni fognak!
- e...
2018-06-10 10:08:45
Szemetesautó


A Szemetesautó leírása: A SIKU szemetesautó olyan, akár a valóságban. A szorgalmas játék autó megállás nélkül dolgozik a város tisztaságán! A jármű hátsó ajtaja billenthető.
...
2018-05-17 20:43:47
A szeretet létállapot
... szeretet létállapot: a világhoz való viszonyulás megbocsátó, gondoskodó és támogató módja. A szeretet nem intellektuális jellegű, nem az elméből fakad, hanem a szívből sugárzik. Indítékai tisztaságának köszönhetően képes arra, hogy másokat felemeljen, és nagy dolgokat vigyen véghez.

Pozitív energiánk mágnessé tesz minket, ami még több pozitív energiát vonz. Egy apró poz...
2018-05-15 09:14:47
A Kúria kimondta, hogy törvénytelen volt a kettős állampolgá
... pártok beadványával abban, hogy

a szavazásra történő szervezett szállítás, illetve a jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorlás sérelme is megvalósult, ami a választás tisztaságának megsértésére alkalmas cselekmény.

Gyakorlati következménye viszont ennek a döntésnek nem nagyon lesz, mert a Kúria szerint kellő bizonyítottság hiányában a Fideszt nem lehet e...
2018-04-24 20:38:52
Szemetesautó


A Szemetesautó leírása: A SIKU szemetesautó olyan, akár a valóságban. A szorgalmas játék autó megállás nélkül dolgozik a város tisztaságán! A jármű hátsó ajtaja billenthető.
...
2018-04-12 12:21:26
Választás 2018 - Hétfőig kell megválasztani a szavazatszámláló bizottságokat
... 19-én 16 óráig kell megválasztania.
A választás során kiemelkedő szerepük van a szavazatszámláló bizottságoknak: feladatuk a választás napján a szavazás lebonyolítása, a választás tisztaságának, törvényességének biztosítása, a pártatlanság érvényesítése, és - ha szükséges - a választás törvényes rendjének helyreállítása. A szavazatszámláló bizottság állapítja meg a választás ...
2018-03-17 09:51:19
Jobbik: Kósa Lajos tisztázza a vagyonkezelési ügyet!
... illetve adott esetben Montenegró egész éves GDP-jének. Ez államkötvényvásárlás esetén a magyar piacon is komoly változásokat hozott volna - emelte ki.
Az alelnök a választások tisztaságának alapfeltételeként hivatkozott arra, hogy ilyen vádak ne lebeghessenek. Mint mondta, a Jobbik kormányra kerülése esetén mindenre kiterjedő feltárást végezne.
A jobbikos politikust kérd...
2018-03-13 15:41:49
1 2 3 ........28 29 ....42 43 ....56 57 58 
Címkék: Coop Rally, Bognár Lajos, Tarsoly Beke Tamás, Kósa Lajos, magyar élelmiszeripar, szabályos működés, születésnapi kívánság, szeretet létállapot, kettős állampolgá, szavazatszámláló bizottságokat, vagyonkezelési ügyet, élelmiszeripar termékeinek, szerepvállalás részleteiről, piaci szereplők, közpénzek felhasználásában, állami vagyonnal, nemzeti vagyont, közélet tisztaságának, gazdálkodásukra vonatkozó, ellenőrzéseik során, szorgalmas játékautó, város tisztaságán, jármű hátsó, szorgalmas játék, világhoz való, elméből fakad, szívből sugárzik, szavazásra történő, választás tisztaságának, választás során, szavazatszámláló bizottságoknak, választás napján, szavazás lebonyolítása, pártatlanság érvényesítése, választás törvényes, szavazatszámláló bizottság, magyar piacon, választások tisztaságának, jobbikos politikust, felhasználásában, védjegyrendszert, szerepvállalásra, szavazatszámláló, rendeltetésszerű, törvényességének, születésnapomon, gazdálkodásukra, élelmiszeripar, bizonyítottság,
© 2013 TVN.HU Kft.