Regisztráció  Belépés
Ettől lejjebb neked már tényleg nincs!
... mindenkinek, aki azt állítja, hogy erre a tömény hazugságra szomjúhozik a frusztrációiból ki nem látó populáció választásokat eldönteni képes része.

Orbán: tényszerűséget, tiszteletet és méltányosságot várunk a Zsidó Világkongresszustól

Mélyen sérti Magyarországot és polgárait Ronald S. Lauder, a Zsidó Világkongresszus elnökének az Open Society Foundation (Ny...
2018-05-20 10:15:23
Tallóztam
A paradicsom gyógyító hatású, mégpedig antioxidánsának, a likopinnak köszönhetően. Jót tesz a szívnek, és véd bizonyos rákfajták ellen, de ez csak akkor működik, ha ipari mennyiségben fogyasztjuk. Egyedülálló jelenség, hogy nem a nyers, hanem a főzött paradicsomban több a likopin, mert hő hatására szabadul fel - ezért magas ennek a vegyületnek az aránya a ketchupban.

...
2018-05-20 09:01:26
Jámbor János: Az ősi Boldogasszony tisztelet
... hitvilágunk itt maradt emlékei, jelképei. Közülük is legjelentősebb a ma is még élő, ősi időkbe visszanyúló Boldogasszony tisztelet.

Erdélyben - még ezt az ősi Boldogasszony tiszteletet is beleértve - a magyar múltat és a magyar múlt emlékeit az egyházak mentik és őrzik. Jellemző sorsukra, hogy templomaik zömmel erődtemplomok, mint például a gyergyószentmiklósi örmény e...
2018-05-19 22:03:17
A csíksomlyói Salvator kápolna
A Kissomlyó-hegyén található három kápolna közül a legrégebbi és művészeti szempontból a legértékesebb a Salvator-kápolna, ahová a Jézus-hágóján, a Keresztúton haladva érkeznek meg a zarándokok.


Csíksomlyói Salvator-kápolna

...
2018-05-19 21:21:35
A vargabéles legendája
...

A Darvas-féle vendéglő Erdély-szerte ismertté vált a vendégeknek kínált ízletes ételeknek és különlegességeknek köszönhetően. Darvasné büszke volt a hírnévre, amelynek megteremtéséhez, férje flekkenei és húskészítményei mellett, kétségkívül az ő főző-sütő tudománya is hozzájárult. Édesanyjától örökölte a tudományt, de az a gyakorlat, amelyet élete során az Aszalós-féle ...
2018-05-19 08:36:01
Mélyen sérti Orbán Viktort, hogy beszólt a Zsidó Világkongre
... köszönetet nem várunk. Elvárunk ellenben az óceán másik, biztonságosabb részén élő zsidó vezetőktől több éleslátást és együttérzést, a nyilvánosság elé tárt véleményükben több tényszerűséget, tiszteletet és méltányosságot" - zárja levelét Orbán Viktor.

https://444.hu/2018/05/18/melyen-ser ti-orban-viktort-hogy-beszolt-a-zsid o-vilagkongresszus-elnoke

----------...
2018-05-18 20:22:32
20 döbbenetes tény, amit biztosan nem tudtál
A paradicsom gyógyító hatású, mégpedig antioxidánsának, a likopinnak köszönhetően. Jót tesz a szívnek, és véd bizonyos rákfajták ellen, de ez csak akkor működik, ha ipari mennyiségben fogyasztjuk. Egyedülálló jelenség, hogy nem a nyers, hanem a főzött paradicsomban több a likopin, mert hő hatására szabadul fel - ezért magas ennek a vegyületnek az aránya a ketchupban.
...
2018-05-17 21:55:48
...hogy egy kicsit jobb legyen a világ...
... Gyakran és sokat nevess;

vívd ki intelligens emberek tiszteletét

és gyermekek szeretetét;

érd el, hogy tisztességes kritikusok dicsérjenek,

és viseld el hamis barátok árulását.

Értékeld a szépséget;

találd meg a legjobbat másokban;

Próbálj tenni azért, hogy egy kicsit jobb legyen a világ,

h...
2018-05-17 19:13:53
Fatimai engesztelő imaestet tartottak Mátészalkán
...2018. május 16. szerda
Közel ötszáz zarándok vett részt a Szűzanya első fatimai jelenésének napján, május 13-án rendezett engesztelő imaesten Mátészalkán, a ráckerti Szűz Mária Szeplőtlen Szíve-templomban.
Immár hagyomány, hogy májustól októberig minden hónap 13. napján zarándokok érkeznek a környező településekről Mátészalkára, hogy a Szűzanyához imádkozzanak.
Az e...
2018-05-17 12:32:35
Bayer Zsolt: NEM, NEM ÉS NEM!
... egy nő közössége, hanem hetvenkét (72!) genderidentitás szabadon választott vagy véletlenszerű társulása, amely úgy bővül, ahogy újabb és újabb perverzek lobbizzák ki maguknak a ,,tiszteletet" és az ,,egyenjogúságot".

2. Be kellene ismernünk, hogy a nők elleni erőszak egyenesen tombol hazánkban, míg a magukfajta idióták országaiban már eltűnt. Ehhe...
2018-05-16 21:09:47
1 2 3 ...................922 .........1383 ..........1843 1844 
Címkék: Jámbor János, Orbán Viktort, Zsidó Világkongre, Bayer Zsolt, Zsidó Világkongresszustól, Ronald, Zsidó Világkongresszus, Open Society Foundation, Csíksomlyói Salvator-kápolna, Orbán Viktor, Szűz Mária Szeplőtlen Szíve-templomban, csíksomlyói Salvator, vargabéles legendája, kicsit jobb, tömény hazugságra, paradicsom gyógyító, likopinnak köszönhetően, főzött paradicsomban, magyar múltat, magyar múlt, egyházak mentik, vendégeknek kínált, óceán másik, legjobbat másokban, ráckerti Szűz, környező településekről, magukfajta idióták, vilagkongresszus, világkongresszus, antioxidánsának, genderidentitás, megteremtéséhez, húskészítményei, frusztrációiból, magyarországot, méltányosságot, tényszerűséget, biztonságosabb, egyhaztortenet, legjelentősebb, egyenjogúságot, településekről, boldogasszony, paradicsomban, véletlenszerű, véleményükben, választásokat, erődtemplomok, legértékesebb, édesanyjától, mennyiségben, köszönhetően, együttérzést, imádkozzanak, tisztességes, mátészalkára, nyilvánosság, hitvilágunk, mindenkinek,
© 2013 TVN.HU Kft.