Regisztráció  Belépés
Miért akarják megváltoztatni egy ima szövegét?
Én most értem haza. Piktorkának tisztelettel jelentem, nálunk változatlan a szöveg... Eddig is jó volt és ha rajtam múlik,ezután is jó lesz...

A többi választ majd januárban.... Addig is, ha még nem tilos: Kegyelem néktek és békesség.......
2017-12-17 15:16:43
Horst Seehofer: új korszak kezdődik a bajor CSU történetében
... javulnak a párt választási esélyei - mondta. Egyben arra kérte a küldötteket, hogy minél nagyobb többséggel erősítsék meg Horst Seehofert a pártelnöki tisztségben.
Hangsúlyozta: nagy tisztelettel viszonyul Horst Seehofer azon döntéséhez, hogy tíz év után megválik a kormányfői pozíciótól. Seehofer miniszterelnöksége Bajorország kiemelkedően sikeres korszaka - tette hozzá....
2017-12-16 12:21:58
Német kormányalakítás - Merkel üdvözli az SPD döntését a kormányalakításról szóló egyeztetések megkezdéséről
...
A testvérpárt bajor Keresztényszociális Unió (CSU) nürnbergi kongresszusán elmondott beszédében hangsúlyozta, hogy "nagy tisztelettel" viszonyul a szociáldemokraták hosszú vívódással kiérlelt döntéséhez, amely szerint a kezdeti elutasítás után mégis hajlandóak tárgyalni arról, hogy miként járulhatnak hozzá a következő német kormány megalakításához.
Angela Merkel aláhúzta...
2017-12-15 18:30:57
Egy jó gazda sosem csinálna viccet egy állat leöléséből
... belőle viccet, nem örömködünk, és végképp nem fotózkodunk.
Egy leölt jószág - még ha nem is épp önszántából - az életét adja a gazdája jólétéért. Az tehát a minimum, hogy kellő tisztelettel és méltósággal bánjunk vele, és én ezt tanultam, ezt tapasztaltam mindig a környezetemben!
Ehhez képest itt azt látom, hogy egy tucat ember mosolyog egy kidekorált, meggyalázott álla...
2017-12-15 13:47:50
Marton Veronika könyvbemutatója
Marton Veronika írja:

Előadással egybekötött könyvbemutató Budapesten

Kedves Olvasóim, kedves érdeklődők!
Tisztelettel értesítem Önöket, hogy
2017. dec. 19-én az AVE kiállítóház szervezésében

NIMRÓD, A HUN-MAGYAROK ŐSE
c., előadással egybekötött könyvbemutatót tartok.

Idő: 2017. dec. 19., kedd, 18.00-20.00-ig
Hel...
2017-12-12 19:14:31
Hanuka alkalmából Orbán Viktor köszöntötte a magyar zsidóságot
... Szövetsége elnökének, valamint Szabó Györgynek, a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány elnökének küldött e...
2017-12-12 12:30:09
Teljes romlottság
... egyáltalán nincsen semmi önnön természetünkből fakadó valódi igazságunk. H...
2017-12-11 17:26:17
Az azt jelenti, karácsony van
A társadalom zöme számára a karácsony az a három nap az évben, amikor megpróbálnak úgy tenni, mintha szeretnék egymást. Én viszont úgy gondolom, hogy ha május ötödikén vagy február másodikán, vagy akár ma reggel két ember szívből, tisztelettel és szerelemmel tud egymáshoz érni, amikor kinyitják a szemüket - az azt jelenti, karácsony van."
CsernusImre...
2017-12-07 14:58:18
Feltettem az aggodalmaimat az asztalra..
... asztalra. Szépen megterítettem nekik, és finom ételekkel hízlaltam őket. Boldogok és elégedettek voltak. Én szomorú és kétségbeesett. Aztán egy hűvös, késő őszi napon asztalt bontottam. Tisztelettel és mosolyogva megfogtam az összes aggódásom, beletettem egy színes léghajóba és elengedtem őket. Leültem ugyanahhoz az asztalhoz de valahogy mégis más volt. Nem az asztal változott, ha...
2017-12-05 08:35:10
Mátrai Márta: az emlékezés, a kegyelet a hazaszeretet része
... segítenek.
Hangsúlyozta, a nemzeti emlékezet "olyan tudás a múltról, ami megtartja az embert, megőrzi a közösség erejét, erősíti az összetartozás érzését".
Mint mondta, a kegyelet a "tisztelettel emlékezés a múltra", amiben egyszerre jelenik meg a szeretet és az alázat, a nemzeti emlékezet pedig szól a jövő nemzedékek iránti felelősségről is.
Kiemelte, a nemzeti eml...
2017-11-30 12:02:00
1 2 3 .................424 425 .........636 637 .........847 848 849 
Címkék: Horst Seehofer, Marton Veronika, Orbán Viktor, Mátrai Márta, Horst Seehofert, Keresztényszociális Unió, Angela Merkel, Kedves Olvasóim, HUN-MAGYAROK ŐSE, Szabó Györgynek, Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány, állat leöléséből, magyar zsidóságot, hazaszeretet része, többi választ, párt választási, pártelnöki tisztségben, kormányfői pozíciótól, testvérpárt bajor, szociáldemokraták hosszú, kezdeti elutasítás, következő német, leölt jószág, életét adja, gazdája jólétéért, tucat ember, társadalom zöme, összes aggódásom, színes léghajóba, asztal változott, nemzeti emlékezet, közösség erejét, összetartozás érzését, jövő nemzedékek, természetünkből, könyvbemutatója, kormányalakítás, megalakításához, könyvbemutatót, környezetemben, megváltoztatni, megterítettem, kétségbeesett, aggodalmaimat, könyvbemutató, megkezdéséről, kongresszusán, szervezésében, magyarországi, közalapítvány, összetartozás, felelősségről, tisztelettel, történetében, hazaszeretet, egyeztetések, megpróbálnak, hangsúlyozta, tapasztaltam,
© 2013 TVN.HU Kft.