Regisztráció  Belépés
BARACKOS PITE - variációk
... gyümölcsöt félbe vágjuk, a magját kivesszük. A mag helyére 2 - 2 szem mandulát teszünk.
A margarint először magában, majd a cukor kétharmadával habosra keverjük. A tojások sárgáját egyesével, a rumot kanalanként beledolgozzuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, a végén a maradék cukrot is beletesszük. A liszt egyharmadát a margarinos masszába szitáljuk, a tojáshab eg...
2018-07-16 10:55:00
Túrós-málnás máktorta
... 23 cm átmérőjű kapcsos tortaforma alját sütőpapírral kibéleljük.
A puha margarint a porcukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a lereszelt citromhéjat. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját egyesével a habos margarinhoz adjuk állandó, ám már csak rövid ideig tartó keverés közben. A fehérjét az összes kristálycukorral krémes habbá verjük. A fehérjehab egyharmadát a margarinos a...
2018-07-04 10:27:28
A világ legfinomabb diótortája
... meg.

Készítsük el a második lapot. Verjünk fel 6 tojás fehérjét, adjunk hozzá 8 evőkanál cukrot, az üdítőt és a 6 kanál lisztet, amelyben elkavartuk a kakaót. Végül kavarjuk bele a 6 tojás sárgáját és tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe Süssük kb. 25 percet 180 fokos sütőben.

Készítsük el a krémet. Főzzünk fel 400 ml tejet. Egy tálban keverjük el a vaníliás pu...
2018-07-02 19:36:29
Csoda krémes
... szórjuk)



Elkészítése:

A tojásfehérjéből kemény habot verünk a cukorral. A tojások sárgáját is belekavarjuk. A habhoz kavarjuk a lisztet, a sütőport, majd a darált diót is. A tésztát papírral bélelt tepsibe simítjuk és 180 fokos sütőben nagyjából ...
2018-06-30 15:32:09
Gesztenyés-puncsos szelet
... porcukor
1/2 dl rum aroma
25 dkg gesztenyemassza
1 puncs pudingpor (főzős)
3 dl tej

Mázhoz:
10 dkg tortabevonó csoki
5 dkg vaj

A tojások sárgáját a porcukorral habosra keverjük, közben hozzáadva 6 kanál vizet.
A darált diót, a lisztet, és a sütőport elvegyítjük. A tojásfehérjékből kemény habot verünk, és a lisztes keverékke...
2018-06-30 14:48:11
Parlament szelet (diós-nutellás süti)
... lévő dióra, és 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük.
A piskótát egy tálcára borítjuk, lehúzzuk róla a sütőpapír, és hagyjuk kihűlni. A krémhez a tojások sárgáját összekeverjük a cukrokkal, és vízgőz felett addig főzzük, amíg besűrűsödik, majd hagyjuk kihűlni. A zselatint a vízben feloldjuk és felforrósítjuk (nem forraljuk). A habtejszínt felverjük, ...
2018-06-26 23:29:31
Amerikai krémes
... fehérje
7-10 ek. cukor (ízlés szerint)
2 cs. vaníliás pudingpor
5-6 dl tej

A tetejére:
4 dl Hulala tejszín
reszelt csokoládé

A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, a vízzel, az olajjal, majd hozzádolgozzuk a sütőporos lisztet amibe a kakaóport is beleszitáltuk. Előmelegített sütőben, sütőpapíron, vagy vajazott - lisztezett...
2018-06-25 18:05:20
Noémi meggyes-gesztenyés szelete
... csokireszelék


Elkészítés

A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. A vajat a csokival megolvasztjuk. A kemény habba először belekeverjük a tojások sárgáját, majd a vajas csokoládét, utána apránként a liszttel elkevert kakaóport is beleforgatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 180-190 fokon, 20 perc alatt készre süt...
2018-06-24 16:13:45
Meggyes-gesztenyés torta
...





Elkészítés

A csokis piskótához a tojásokat szétválasztjuk, és a fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját és vanília aromát. A lisztet a kakaóval elkeverjük, és apránként a tojásos masszához adjuk...
2018-06-24 16:05:52
Almás, túrós, meggyes pite
... reszelt héját és levét, valamint a fahéjat. (A töltelék alatt a tésztát a darált keksszel meghintjük.)

Túrós töltelék:
A túrót szitán áttörjük, hozzáadjuk a tojások sárgáját, a porcukrot, a vaníliás cukrot, a langyos vízben megmosott és lecsepegtetett mazsolát, a pudingport, a citromhéjat, majd az egészet elkeverjük. A végén óvatosan beleforgatjuk a keményr...
2018-06-23 23:48:29
1 2 3 ........................297 298 ............445 446 ............593 594 595 
Címkék: BARACKOS PITE, világ legfinomabb, magját kivesszük, margarint először, cukor kétharmadával, tojások sárgáját, rumot kanalanként, tojásfehérjét kemény, maradék cukrot, liszt egyharmadát, margarinos masszába, puha margarint, porcukorral habosra, lereszelt citromhéjat, tojásokat szétválasztjuk, sárgáját egyesével, habos margarinhoz, összes kristálycukorral, fehérjehab egyharmadát, második lapot, tálban keverjük, tojásfehérjéből kemény, habhoz kavarjuk, darált diót, tésztát papírral, sütőport elvegyítjük, tojásfehérjékből kemény, lisztes keverékke, tálcára borítjuk, vízben feloldjuk, habtejszínt felverjük, sütőporos lisztet, tojások fehérjét, cukorral kemény, csokival megolvasztjuk, kemény habba, vajas csokoládét, liszttel elkevert, csokis piskótához, kakaóval elkeverjük, tojásos masszához, töltelék alatt, darált keksszel, túrót szitán, vaníliás cukrot, langyos vízben, egészet elkeverjük, végén óvatosan, kristálycukorral, tojásfehérjékből, gesztenyemassza, tojásfehérjéből, szétválasztjuk, hozzádolgozzuk,
© 2013 TVN.HU Kft.