Regisztráció  Belépés
A hatékony migrációs politikáról tartottak szakmai rendezvényt
...
Dancs Ferenc, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) migrációs kihívások kezeléséért felelős helyettes államtitkára előadásában arról beszélt: nemcsak Európában, hanem az egész világon két tábor van a migráció megítélésében; vannak migrációpárti országok, míg más országok - köztük Magyarország - a migrációt komoly kockázatnak, biztonsági kihívásnak tekintik. A magyar állá...
2018-09-20 12:43:29
Sargentini-jelentés - Közös nyilatkozatban állt ki Magyarország mellett több csehországi magyar szervezet
...
"Nagy aggodalommal követjük a Magyarország ellen az utóbbi időben megerősödő bírálatokat az Európai Unió részéről" - olvasható az öt szervezet és két egyházi közösség vezetői által aláírt dokumentumban.
A közös nyilatkozat aláírói elutasítják az Európai Parlamentnek a közelmúltban elfogadott különjelentését a jogállamiság magyarországi helyzetéről, mert az szerintük "egy...
2018-09-20 12:42:39
Az EU szankciókat helyezett kilátásba a Facebook ellen a fogyasztóvédelmi előírások megsértése miatt
...
"Elfogyott a türelmem. Túl régóta húzódik ez, miközben a Facebook korábban biztosított afelől, hogy decemberig átírják a felhasználási feltételeik még fennmaradt félrevezető elemeit" - közölte Vera Jourová fogyasztóvédelemért felelős uniós biztos.
"Eljött a cselekvés ideje, elég volt az ígéretekből. Ha az év végéig nem hajtják végre teljeskörűen a változtatásokat, akkor ...
2018-09-20 12:03:28
EU-csúcs - Sebastian Kurz: az uniós elosztási mechanizmus nem lesz a migrációs krízis megoldása
...
Kurz aláhúzta, hogy mivel a válság megoldásának megközelítése ez idáig is különböző volt a tagállamok között, várhatóan az is marad. A migráció kérdése ezért egyelőre az uniós kormányfők tárgyalásainak napirendjén marad - fűzte hozzá.
A kancellár előremutatónak nevezte, hogy az Európai Unió a külső határok védelmének megerősítése mellett döntött. Hozzátette, ehhez mélyre...
2018-09-20 11:02:19
Nem változtatott a negatív alapkamaton a svájci jegybank
...
Csütörtöki ülésén az SNB a látra szóló betéti kamatot mínusz 0,75 százalékon, a három havi LIBOR célsávot pedig mínusz 1,25 és mínusz 0,25 százalék közötti szinten tartotta.
Közleményében kiemelte, hogy a svájci frank érezhetően felértékelődött a főbb devizákhoz és a feltörekvő országok valutaihoz képest a jegybank legutóbbi, júniusi ülése óta.
A svájci központi ba...
2018-09-20 10:11:31
Brexit - Századvég: az északír határ és a közös piac kérdése határozza meg a következő hónapokat
...
Szabó Dávid József azt mondta, hogy az északír kérdésben az állam szuverenitása és integritása sérülhet meg egy "porózus" határ létrejöttével, ezt az Egyesült Királyság nem tudja tolerálni.
Az Európai Unió pedig azt nem tudja tolerálni, hogy a közös piac szabályiból az Egyesült Királyság kimazsolázná a számára előnyös részeket - tette hozzá a szakértő.
Szabó Dávid J...
2018-09-20 08:51:09
BÉT - Továbbra is kedvezőek a kilátások az elemző szerint
...
Varga Zoltán az MTI-nek küldött előrejelzésében úgy vélekedett, továbbra is kedvezőek a kilátások, bár túlzottan nagymértékű emelkedés nem várható.
A vezető részvények közül a Molt érdemes kiemelni, amely a 3000 forintos szint felé közelíthet, illetve a Richtert, ugyanis a gyógyszergyártó vállalat árfolyamában is folytatódhat az emelkedés, és hamarosan elérheti az 5300 f...
2018-09-20 08:31:17
Igaz történet
Meghalt, hogy visszakaphassam a szüleimet

Húsz éves voltam, amikor beleszerettem Dávidba, a legkedvesebb fiúba, akit valaha ismertem. A szüleim azonban csak a nevét látták. Ekkor kezdődött az én kálváriám.
- Anya, miért nem adsz neki legalább egy esélyt? - kérdeztem.
- Azért, mert visszataszító. Nem hallottál a családjáról? Az alma nem esik messze a fájától ...
2018-09-20 07:32:51
EU-csúcs - Pellegrini: a Frontex ne helyettesítsen, hanem kiegészítsen
...
Peter Pellegrini - a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség jelentése szerint - a V4-es találkozó után azt mondta: ott nem hangzott el semmiféle "abszolút nem" a Frontex európai határ- és partvédelmi ügynökség megerősítését célzó tervre, csak az, hogy világosan meg kell határozni annak feladatait és hatásköreit.
"A Frontex esetében azt tartjuk fontosnak, hogy az ne hely...
2018-09-19 23:26:56
Az Andrássy 60 orvosai
A közkedvelt gyermekkönyvíró nem hétköznapi családtörténeteAz ÁVH orvosai nem gyógyítottak, feladatuk a vádlottak megtörése volt. Egyikük, Janikovszky Béla volt feleségét is zártosztályra küldte, de vezetéknevét nem innen ismerjük.
...
2018-09-19 22:08:15
1 2 3 ..............2955 2956 ........4433 4434 .......5910 5911 5912 
Címkék: Sebastian Kurz, Dancs Ferenc, Európai Unió, Európai Parlamentnek, Vera Jourová, Szabó Dávid József, Egyesült Királyság, Szabó Dávid, Varga Zoltán, Peter Pellegrini, Janikovszky Béla, hatékony migrációs, fogyasztóvédelmi előírások, uniós elosztási, migrációs krízis, negatív alapkamaton, svájci jegybank, északír határ, közös piac, következő hónapokat, elemző szerint, egész világon, migráció megítélésében, migrációt komoly, magyar állá, utóbbi időben, közös nyilatkozat, közelmúltban elfogadott, jogállamiság magyarországi, felhasználási feltételeik, cselekvés ideje, válság megoldásának, tagállamok között, migráció kérdése, uniós kormányfők, kancellár előremutatónak, külső határok, látra szóló, három havi, svájci frank, főbb devizákhoz, feltörekvő országok, jegybank legutóbbi, svájci központi, északír kérdésben, állam szuverenitása, számára előnyös, vezető részvények, 3000 forintos, gyógyszergyártó vállalat, legkedvesebb fiúba, szüleim azonban, nevét látták, közkedvelt gyermekkönyvíró, vádlottak megtörése,
© 2013 TVN.HU Kft.