Regisztráció  Belépés
Sargentini-jelentés - Olasz sajtó: a szavazás szakításhoz vezethet az olasz kormánypártok között
...
A napilap római és brüsszeli tudósítója közös értékelésében úgy látja, az M5S a Sargentini-jelentés európai parlamenti megszavazására készül csak azért, hogy ezzel "a lehető leglátványosabban" szembehelyezkedjen a Ligával, mivel ennek vezetője Matteo Salvini Orbán Viktor magyar kormányfő politikai szövetségese.
Az "Orbán Viktor ellenes szankciók" támogatásával az M5S "sz...
2018-09-11 16:12:50
Ferenc pápa válaszolt Vigano érsek vádjaira Sárközy Júlia az MTI tudósítója jelenti:
...
Ferenc pápa a nyári pihenése után bemutatott legelső vatikáni misén azokról a nem jó szándékú emberekről beszélt, akik a katolikus egyházon belül "csak a botrányt keresik, a megosztottságot, pusztítást". A vatikáni Szent Márta-ház kápolnájában a katolikus egyházfő kijelentette: ezekkel szemben a válasz egyetlen eszköze az ima és a hallgatás, mivel az "igazság csendes, halk, n...
2018-09-03 18:42:23
Legkevesebb négy halottja és mintegy húsz sérültje van egy spanyolországi buszbalesetnek
... elejét az elő három üléssorig.
Az El País című napilap úgy értesült: három áldozat holttestét a tűzoltók szabadították ki a buszból.
A La Sexta kereskedelmi televízió hely...
2018-09-03 17:22:25
EU: a Reuters két tudósítójának börtönre ítélése Mianmarban aláássa a média szabadságát
...
A nyilatkozat szerint az országban elkövetett súlyos emberi jogsértéseket feltárók elítélése és bebörtönzése más újságírók megfélemlítésére is szolgál.
A média szabadsága és a kritikai újságírás a demokrácia alapvető pillérei. A szabad sajtó kulcsszerepet játszik az átláthatóság előmozdításában és a demokratikus kormányok elszámoltathatóságában - jelentették ki.
Az ...
2018-09-03 10:51:29
Egyedül
... Pistát is ott leltem, sikerült néhány szót váltanunk. Néhány programjához írtam beszédet az előző napokban, s egy újabbal is megbízott.
Aztán Berkóval volt találkám, ő az MTI megyei tudósítója volt, most a Parlamentből tudósít. Régen láttam, jó kapcsolat alakult ki közöttünk még az évtized első felében. Beültünk a Szamos kávéházba egy gyors ebédre, s beszélgetésre. Megbeszél...
2018-08-19 05:33:00
M1: egy szegedi temetőben nagy károkat okozott a pénteki vihar
...
A csatorna tudósítója a helyszínről bejelentkezve elmondta: több mint 35 fát gyökerestől tépett ki a szél. Az előzetes felmérések szerint több mint száz sír megrongálódott, több helyen a sírköveket is feltépte a szél.
A temetőbe autóval nem lehet behajtani, gyalogosan is csak saját felelősségre lehet bemenni. A károk felmérése akár 1-2 hétig is eltarthat - közölte a tudó...
2018-07-28 12:51:29
Elhunyt Szepesi György
... rádiós szakkommentátora, hogy az 1945-ös magyar-osztrákon bemutatkozott sportriporterként.
A sport mellett a politikai újságírásba is beletanult: 1975 és 1978 között a rádió bonni tudósítója volt, 1981-től 1992-es nyugdíjba vonulásáig a Magyar Rádió Szórakoztató és Sportfőosztályának vezetőjeként dolgozott.
Társadalmi megbízatásokat is vállalt szeretett sportágában: 19...
2018-07-25 09:30:00
Izrael lelőtt egy szíriai vadászgépet a Golán-fennsík felett Shiri Zsuzsa, az MTI tudósítója jelenti:
...
Az izraeli hadsereg szóvivőjének közlése szerint a Szuhoj gyártmányú vadászrepülő két kilométer mélyen berepült Izrael területére. Az izraeli légierő követte, majd két Patriot gyártmányú amerikai rakétával lelőtte. A vadászrepülő Szíria területén, a Jarmuk folyó völgyében zuhant le.
A SANA szíriai állam hírügynökség katonai forrásokra hivatkozva azt közölte, hogy a lelöv...
2018-07-24 15:01:31
Izrael szíriaiakat menekített Jordániába Shiri Zsuzsa, az MTI tudósítója jelenti:
...
A nyolcszáz szíriai polgári aktivista és családtagjaik Szíriából történt éjszakai kimenekítését a honlap értesülése szerint az Egyesült Államok és európai országok kérték Jeruzsálemtől. A Fehér Sisakosok nevű, civilek mentésével foglalkozó aktivistákat és családtagjaikat később befogadja az Egyesült Királyság, Németország vagy Kanada.
Az izraeli katonák Dél-Szíria harcok...
2018-07-22 08:52:17
Szíria - A török és az amerikai hadsereg megkezdte a felkészülést Manbídzs határán a közös járőrszolgálatra
...
Az Anadolu török állami hírügynökség helyszíni tudósítója szerint a török és az amerikai katonák Manbídzstól északra, a Szadzsu folyó mentén végzik az előkészületeket. Az értesülés alapján a következő napokban több hasonló koordinációs gyakorlatra kerül sor Manbídzs északi, valamint nyugati részében.
Ankara szemében az YPG a Délkelet-Törökországban 1984 óta fegyveres fel...
2018-06-18 16:42:34
1 2 3 ...................117 118 .........175 176 .........233 234 235 
Címkék: Sárközy Júlia, Elhunyt Szepesi György, Shiri Zsuzsa, Jordániába Shiri Zsuzsa, Matteo Salvini Orbán Viktor, Orbán Viktor, Szent Márta-ház, Aztán Berkóval, Magyar Rádió Szórakoztató, Egyesült Államok, Fehér Sisakosok, Egyesült Királyság, szavazás szakításhoz, olasz kormánypártok, spanyolországi buszbalesetnek, média szabadságát, szegedi temetőben, pénteki vihar, szíriai vadászgépet, amerikai hadsereg, felkészülést Manbídzs, közös járőrszolgálatra, napilap római, lehető leglátványosabban, nyári pihenése, katolikus egyházon, botrányt keresik, vatikáni Szent, katolikus egyházfő, válasz egyetlen, tűzoltók szabadították, nyilatkozat szerint, országban elkövetett, média szabadsága, kritikai újságírás, demokrácia alapvető, szabad sajtó, átláthatóság előmozdításában, demokratikus kormányok, előző napokban, évtized első, gyors ebédre, csatorna tudósítója, helyszínről bejelentkezve, előzetes felmérések, temetőbe autóval, károk felmérése, 1945-ös magyar-osztrákon, sport mellett, politikai újságírásba,
© 2013 TVN.HU Kft.