Regisztráció  Belépés
Szíria - A török és az amerikai hadsereg megkezdte a felkészülést Manbídzs határán a közös járőrszolgálatra
...
Az Anadolu török állami hírügynökség helyszíni tudósítója szerint a török és az amerikai katonák Manbídzstól északra, a Szadzsu folyó mentén végzik az előkészületeket. Az értesülés alapján a következő napokban több hasonló koordinációs gyakorlatra kerül sor Manbídzs északi, valamint nyugati részében.
Ankara szemében az YPG a Délkelet-Törökországban 1984 óta fegyveres fel...
2018-06-18 16:42:34
Nagyvárad híres cukrászdája, a Japport
... református teológiára. Az írói véna hamar megmutatkozik nála, így otthagyja a teológiát és újságírói pályára lép. 1919-ben a Szilágyság belső munkatársa lett. Később a Bánságba költözik és tudósítója a Temesvári Hírlapnak és a Keleti Újságnak. Szépirodalmi munkái nagy erdélyi lapokban jelennek meg. 1932-ben Nagyváradon kiadják Gyeptörés című regényét, ami egy magyar értelmiségi cs...
2018-06-17 14:26:44
Donald Trump: "megadtam a mobilszámomat az észak-koreai vezetőnek, bármikor hívhat"
... Észak-Koreával. Jó kapcsolatokat akarok sok országgal".
Majd kifejtette, hogy azért nem feszegeti az emberi jogok észak- koreai helyzetét, mert "nem akar nukleáris háborút". A CBS televízió tudósítója megjegyezte: az elnök egészen más hangnemben nyilatkozott meg az észak-koreai vezető emberi jogi politikájáról pár nappal ezelőtt a Fox televízióban. Amikor ugyanis Brett Baier...
2018-06-15 17:02:27
A szejm határozatot fogadott el az Oroszországban politikai okokból fogva tartott ukrán állampolgárok védelmébe
...
A határozat tervezetét a fő ellenzéki erő, a Polgári Platform nyújtotta be. Mellette szavazott a 460 fős szejm 410 tagja, csak két honatya ellenezte, négyen tartózkodtak a szavazástól, 44 képviselő nem volt jelen.
A dokumentumban többek között a 2015 augusztusában 20 év szigorított börtönbüntetésre elítélt Oleh Szencov szabadon bocsátására szólítják fel Moszkvát.
R...
2018-06-15 11:21:16
Elment az utolsó címfestőmester
... aranykoszorús mesterember volt, még néhány éve is kitüntették: a Kézműipar Szolgálatáért kitüntető oklevelet adományozott neki a az Ipartestületek Országos Szövetsége. A helyi és a megyei sajtó tudósítója, levelezője volt. Sok-sok cikkével őrizte a múltat, vette észre a jelent, figyelmezett a jövőre. Miklós bácsival hosszú évek óta személyes és munkakapcsolatban is álltam. Címert ...
2018-06-12 05:05:20
Elhunyt Lovas István - ÉLETRAJZ
... elhunyt.
Lovas István 1945-ben született Budapesten.
A Wikipédián szereplő életrajza szerint 1984 és 1990 között a Szabad Európa Rádió szerkesztője volt Münchenben, illetve tudósítója New Yorkban.
1990 júliusában tért haza és azóta elhunyt barátjával, Méhes Csabával létrehozta az "Alapítvány a Kommunizmus Áldozataiért" szervezetet. Több éven át az Országos Fordító é...
2018-06-11 23:33:13
Illegális bevándorlás - M1 - Fertőzések terjednek a migránsok között
...
A szerda esti Híradóban azt jelentették: egy civil segítő Belgrádban az M1-nek azt mondta: a "helyzet katasztrófával fenyeget".
A csatorna tudósítója azt közölte, hogy a horvát-szlovén határon is újabb incidens történt. Egy migráns rúddal támadt rendőrre, és csak úgy sikerült feltartóztatni, hogy a rendőr a fegyverével a földbe lőtt.
A csatorna tudósítója elmondta, ...
2018-06-06 22:11:01
Porosenko: példátlan cinizmus az ukrán újságíró moszkvai elítélése kémkedésért
...
Porosenko a Twitteren reagálva kifejtette, hogy az orosz bíróság precedens nélküli cinizmussal, koholt vádakra alapozva hozta meg az ítéletet Roman Szuscsenko újságíró, az Ukrinform ukrán állami hírügynökség munkatársa ellen. "Ez bizonyítja, hogy a moszkvai rezsimet semmi sem állítja meg abban az igyekezetében, hogy megtörje az ukránok lelki erejét" - fogalmazott.
Vélemé...
2018-06-04 18:20:14
Tizenkét évre ítéltek Moszkvában kémkedés miatt egy ukrán újságírót
... gárdáról államtitoknak minősülő adatokat gyűjtött céltudatosan. Kijev azt közölte, hogy Szuscsenkónak nincs köze az ukrán hírszerzéshez.
Az újságíró az Ukrinform állandó párizsi tudósítója volt, aki őrizetbe vételekor a szabadságát töltötte moszkvai rokonainál.
Az ukrán belügyminisztérium idén májusban felajánlotta, hogy Szuscsenkót cseréljék ki az orosz és ukrán kettős ...
2018-06-04 16:00:25
Kioktatás, félretolás, lerázás - ezt kapták újságírók Kötcsé
... vasárnap megrendezett kötcsei pikniken.

A jobboldali gazdasági és szellemi holdudvar szokásos éves eligazításán eszmecseréjén (copyright by MTI/Havasi Bertalan) tucatnyi orgánum tudósítója próbált kérdezni a rendezvényre érkező politikusoktól, kormánypárti celebektől.

Nagyon kevés sikerrel: a Terror Házát vezető, miniszterelnöki megbízotti posztján frissen me...
2018-06-03 23:11:03
1 2 3 ...................116 117 .........175 176 .........232 233 234 
Címkék: Donald Trump, Elhunyt Lovas István, Temesvári Hírlapnak, Keleti Újságnak, Brett Baier, Polgári Platform, Oleh Szencov, Kézműipar Szolgálatáért, Ipartestületek Országos Szövetsége, Lovas István, Szabad Európa Rádió, Méhes Csabával, Kommunizmus Áldozataiért, Országos Fordító, Roman Szuscsenko, Havasi Bertalan, Terror Házát, amerikai hadsereg, felkészülést Manbídzs, közös járőrszolgálatra, észak-koreai vezetőnek, szejm határozatot, utolsó címfestőmester, migránsok között, ukrán újságíró, ukrán újságírót, amerikai katonák, értesülés alapján, következő napokban, írói véna, magyar értelmiségi, emberi jogok, elnök egészen, észak-koreai vezető, határozat tervezetét, dokumentumban többek, 2015 augusztusában, megyei sajtó, szerda esti, civil segítő, csatorna tudósítója, horvát-szlovén határon, migráns rúddal, földbe lőtt, orosz bíróság, ítéletet Roman, moszkvai rezsimet, ukránok lelki, ukrán hírszerzéshez, szabadságát töltötte, jobboldali gazdasági, rendezvényre érkező, börtönbüntetésre, járőrszolgálatra,
© 2013 TVN.HU Kft.