Regisztráció  Belépés
Javaslatom az ellenzéki pártoknak?
... nem számítunk. Kiderült, hogy nagyon is számítottunk - rettenetesen."

Hogy a ménkűbe ne néznének benneteket, amikor a kis falvakba csak a migráns tv jut el. Ha ezt nem tudtátok, akkor vajon hol éltek?
Álszent, becstelen mentegetőzés az egész. Hiteltelen társaság.

zsoltix válasza Nane Anna-nak • 2 napja:

Eljuthat bármi más is, csak...
2018-04-16 21:09:31
Facéról tallóztam
... választási csalás, csúsztatás és okoskodás biztosan volt, hiszen itthon otthon vagyunk. De ezt ti szavaztátok meg, srácok. Ennyi nem lehet hozzáírni. Ezt ti így akartátok, csak persze erről se tudtátok, mi az, amit valójában akartok. Majd most kiderül. Fájni fog.
Nem, még nem fejeztem be. Még Simicska Lajosnak is gratulálni szeretnék, neki külön. Felfalta magát a gyermeke, ur...
2018-04-12 20:28:01
Tudtátok hogy ma van a költészet napja ?
Ha van kedvetek, írjatok, kérlek, néhány sort a kedvenc versetekből....
2018-04-11 12:41:23
Tudtátok, ha a muzulmánok ellepik Európát, bevezetik a hindu-arab számokat! - Tudtátok...?
Állítsuk meg a muszlimokat meg a hindukat, mielőtt felszámolják a számainkat!....:))...
2018-04-09 20:45:33
Tényleg keresztények?
... csak azt fújod amit a kormány a szádba rág az igazi híreket te soha nem látod csak az ellenkezőjét a primitív semmivel nem foglalkozó agy mosott fanok ilyenek Ha van egy kérdés soha nem tudtátok cáfolni csak anyázás és kreténség, bizonyíték sehol ha valamit bizonyítunk az nem igaz, ilyet csak abszulut hiteltelen emberek tesznek.A választási csalások már csak hab a tortán.De ti csa...
2018-04-06 18:42:28
A Zenekakadémia 10 meglepő titka
Nem túlzás, ha azt állítjuk, a Zeneakadémia épülete az egyik legszebb felsőoktatási intézményünk Budapesten. Az impozáns palota méreteiben és látványában is lenyűgöző. Ráadásul több érdekességet és titkot rejt, mint gondolnátok.

A Liszt Ferenc téri Zeneakadémia épületét 2013-ban teljes mértékben felújították úgy, hogy az eredeti, 1907-es állapotok visszaállítását tűzték ...
2018-04-05 09:45:08
Nagycsütörtök az Eucharisztia és a papság alapításának .....
Nagycsütörtök az Eucharisztia és a papság alapításának ünnepe
Nagycsütörtök délelőtt olajszentelési misét tartanak a püspöki székesegyházakban, a szertartás keretében a papság megújítja felszenteléskor tett ígéreteit. Este pedig minden templomban szentmisével emlékeznek az utolsó vacsorára, az Oltáriszentség és az egyházi rend alapítására.
Képen: José de la Mota: Jézus me...
2018-03-29 17:00:45
Miért nem foglalkoztok vele, hogy napi szintűek a terrorcselekmények?
... bármilyen más nemzetiségűek, akik büszkék vagyok történelmetekre és gyökereitekre; ti, akik tudjátok, hogy az elnyomás, a megszállás az, ami eltűnéssel fen...
2018-03-29 12:40:24
Yann Valerie francia újságíró nyílt levele „Visegrád E
... bármilyen más nemzetiségűek, akik büszkék vagytok történelmetekre és gyökereitekre; ti, akik tudjátok, hogy az elnyomás, a megszállás az, ami eltűnéssel fenyeget, mint ahogyan azt mindig is tudtátok történelmetek során, segítsetek nekünk!

És hassatok oda, hogy sorsunk civilizációnk sokféleségében egyesüljön évszázadokra, hogy Európa éljen!

Yann Vallerie
...
2018-03-28 21:15:55
Nagycsütörtök az Eucharisztia és a papság alapításának .....
Nagycsütörtök az Eucharisztia és a papság alapításának ünnepe
2018. március 28. szerda
Nagycsütörtök délelőtt olajszentelési misét tartanak a püspöki székesegyházakban, a szertartás keretében a papság megújítja felszenteléskor tett ígéreteit. Este pedig minden templomban szentmisével emlékeznek az utolsó vacsorára, az Oltáriszentség és az egyházi rend alapítására.
...
2018-03-28 18:54:17
1 2 3 ...................59 60 .........88 89 .........117 118 119 
Címkék: Yann Valerie, Visegrád, Nane Anna-nak, Simicska Lajosnak, Liszt Ferenc, Yann Vallerie, ellenzéki pártoknak, költészet napja, muzulmánok ellepik, hindu-arab számokat, papság alapításának, kedvenc versetekből, igazi híreket, primitív semmivel, kérdés soha, választási csalások, egyik legszebb, impozáns palota, püspöki székesegyházakban, szertartás keretében, papság megújítja, utolsó vacsorára, egyházi rend, történelmetekre, felszenteléskor, visszaállítását, sokféleségében, oltáriszentség, olajszentelési, történelmetek, nagycsütörtök, civilizációnk, zenekakadémia, felsőoktatási, nemzetiségűek, gyökereitekre, felszámolják, eucharisztia, alapításának, rettenetesen, zeneakadémia, keresztények, mentegetőzés, számítottunk, intézményünk, foglalkoztok, szentmisével, ellenkezőjét, érdekességet, évszázadokra, felújították, muszlimokat, alapítására, versetekből, szavaztátok, látványában, bizonyítunk, gondolnátok, muzulmánok, foglalkozó, bizonyíték, eltűnéssel, számainkat, templomban, választási, csúsztatás, méreteiben, szertartás,
© 2013 TVN.HU Kft.