Regisztráció  Belépés
Hihetetlen, de Orbán meghirdette a saját Willkommenskulturjá
... amikor Orbán Viktor elmondta a saját Willkommenskulturját. Magabiztosan, arcrándulás nélkül jelentette ki, a magyar kormány migrációs politikája változatlan, nem fogadnak be migránsokat. Ugyanakkor elismerte, hogy a magyar jogrendszer által befogadott nemzetközi menekültügyi egyezményeknek eleget tesznek, és oltalmat adnak azoknak, akik nemzetközi védelemre szorulnak. Ha pedig err...
2018-01-19 18:07:49
Egy boldog ember nem érez késztetést
... most, és pont itt örömét leli.

Hálás az életéért, bármilyen is legyen, hiszen tudja, hogy minden eseményt Ő hívott életre, így lehetősége van bármikor másik jövőt választani. Ugyanakkor nem halogat, hanem cselekszik, amikor sorsa hívja.
A boldog ember hagy másokat élni, elfogadja a szabad akaratot. Nem akar megmenteni senkit Önmagától.
A saját világában él, ö...
2018-01-19 10:25:15
10 legegészségesebb növény
...Guajáva
Miért egészséges? Ennek az enyhén savanykás trópusi gyümölcsnek a legmagasabb a likopintartalma, amely a rák megelőzésében segít. Ugyanakkor magas, 63 százalékos rosttartalma az emésztést könnyíti.
Hogy együk? Az egész gyümölcsöt ...
2018-01-18 23:45:22
Harmonia.......
... ezért érdemes a HarmoNet horoszkóp oldalán is körülnézned!

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek forró, kihasználó, akár megalázó, az érdekekről és az önzésről szóló, ugyanakkor mégis nemes, felemésztő tűzzel égő önalávetéssel - leigázással járó szerelem. Párkeresőknek méltatan, de nagyon vonzó partner.

Személyes üzenete:
Nézd meg, mit üzen már...
2018-01-18 18:03:28
Tőzsde - Vegyes mozgás az ázsiai piacokon
... felölelő Topix index pedig 0,74 százalék csökkenéssel fejezte be a napot.
A már szintén bezárt ausztrál tőzsde irányadó mutatója 0,02 százalékkal gyengült, a tajvani tőzsdemutató ugyanakkor 0,77 százalékkal erősödött.
A reggel 7 órakor még nyitva tartó hongkongi tőzsde 0,07 százalékos csökkenést, a sanghaji börze irányadó mutatója 0,38 százalékos emelkedést, a szöuli Kos...
2018-01-18 07:41:08
Brexit - Jóváhagyta a londoni alsóház a brit EU-tagságról szóló törvény visszavonási tervezetét
... kezdődött: az alsóházi törvényhozók azóta gyakorlatilag betűről betűre újból megvizsgálták a beterjesztést, és szerda este 324-295 arányban elfogadták.
A Lordok Házának számos tagja ugyanakkor ellenzi Nagy-Britannia kilépését az Európai Unióból, és bár a nem választott tagokból álló felső kamara nem akadályozhatja meg a Brexit-folyamatot, a visszavonási törvénytervezethez tet...
2018-01-17 22:15:20
Nincs komolyabb inflációs nyomás az amerikai Fed Bézs Könyve szerint
... november közepétől január 8-áig tartó időszakra vonatkozóan is a tavaly már megszokott módon "szerény vagy mérsékelt" szóhasználattal jellemezte a gazdasági növekedés ütemét.
Kiemelte ugyanakkor, hogy "különösen az építőiparban nő a szakemberhiány". Ennek ellenére "továbbra is csak mérsékelten nőnek a bérek, ahogy az árak is".
A megkérdezett gazdasági szereplők a munkae...
2018-01-17 21:05:37
Porosenko: ingyen kapja a Javelin páncéltörő rakétarendszereket Ukrajna az Egyesült Államoktól
... szállítani Ukrajnának, néhány nappal ezelőtt megerősítette Mary Jovanovich Kijevben akkreditált amerikai nagykövet is az RBK Ukrajina internetes kiadványnak adott interjújában. Hozzáfűzte ugyanakkor, hogy a fegyverek listáját még az amerikai kongresszusnak jóvá kell hagynia, valamint még számos részletkérdést meg kell beszélnie a két országnak.
Így egyelőre nem tudni, hogy h...
2018-01-17 20:25:13
Európai Parlament: 35 százalékra kell emelni a megújuló energia részarányát 2030-ra az EU-ban
... illetve az Európai Bizottsággal.
Szakértők szerint az uniós parlament álláspontja ambiciózusabb, mint az Európai Bizottság eredeti javaslata, egyes környezetvédő szervezetek szerint ugyanakkor határozottabban kellene fellépni a bioetanol ellen.
"Az erőteljes bioüzemanyag-lobbi lesöpörte az Európai Parlament azon tervezett reformjait, melyek véget vetnének annak, hogy éle...
2018-01-17 19:35:03
"Németh Szilárd beleőrült a Sorosozásba, és most messzire gu
... gyógyszere!"

Mirkóczki Ádám szerint, aki ilyen kijelentést tesz, mint most Németh Szilárd, annak nincs helye sem a Nemzetbiztonsági bizottságban, sem pedig a magyar közéletben.

Ugyanakkor élt egy javaslattal is; ha tényleg az a baj Szél Bernadettel, hogy a "Soros-birodalom" tagja, akkor Németh Szilárd tiltsa ki a kormányülésekről a miniszterelnököt és a kormá...
2018-01-17 18:19:09
1 2 3 .............4011 4012 .......6017 6018 ......8022 8023 8024 
Címkék: Bézs Könyve, Egyesült Államoktól, Európai Parlament, Németh Szilárd, Orbán Viktor, Lordok Házának, Európai Unióból, Mary Jovanovich Kijevben, Európai Bizottsággal, Európai Bizottság, Mirkóczki Ádám, Szél Bernadettel, boldog ember, ázsiai piacokon, londoni alsóház, brit EU-tagságról, megújuló energia, magyar kormány, magyar jogrendszer, szabad akaratot, saját világában, enyhén savanykás, emésztést könnyíti, egész gyümölcsöt, önzésről szóló, tajvani tőzsdemutató, sanghaji börze, alsóházi törvényhozók, gazdasági növekedés, megkérdezett gazdasági, fegyverek listáját, amerikai kongresszusnak, uniós parlament, bioetanol ellen, magyar közéletben, legegészségesebb, miniszterelnököt, nemzetbiztonsági, kormányülésekről, likopintartalma, határozottabban, párkapcsolatban, szóhasználattal, részletkérdést, kongresszusnak, szakemberhiány, egyezményeknek, akadályozhatja, környezetvédő, megvizsgálták, önalávetéssel, ambiciózusabb, megerősítette, gyakorlatilag, beterjesztést, párkeresőknek, megelőzésében, visszavonási,
© 2013 TVN.HU Kft.