Regisztráció  Belépés
Több mint félmilliárdból bővíti kapacitását az Agrokémia Sellye Zrt.
... Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (Ginop) - ismertette közleményében az 1964-ben ipari szövetkezetként alapított, 1992 óta zártkörű részvénytársaságként működő, jelenleg magyar-orosz-ukrán tulajdonú cég.
A mintegy 80 embert foglalkoztató vállalat főként növényvédő szereket állít elő, termékeit szinte kizárólag külföldön - az Európai Unióban, a volt szovjet u...
2018-06-19 15:12:01
Tüntetők csaptak össze a rendőrökkel a kijevi parlament előtt
... mint a Donyec-medencei fegyveres konfliktus veteránjai. A bányászok úgyszintén szociális juttatásaik emelését, továbbá a bányászati szektor állami támogatásának növelését követelik. Az UNIAN ukrán hírügynökség jelentése alapján a demonstráción az 1986-os csernobili nukleáris baleset áldozatai is részt vesznek, létszámuk viszont a másik két csoporthoz képest elhanyagolható.
A...
2018-06-19 13:01:52
Zavartalan a forgalom Barabásnál a magyar-ukrán határállomáson
...
Mint írták, a szakemberek helyreállították a számítástechnikai rendszer működését. A határátkelőhelyen nem alakult ki várakozás, torlódás.
A határátkelőhelyeket érintő aktuális várakozási időről a rendőrség http://www.police.hu/hirek-es-inform aciok/hatarinfo oldalán lehet tájékozódni....
2018-06-19 10:21:13
Szünetel a forgalom Barabásnál a magyar-ukrán határállomáson
...
A számítástechnikai rendszer meghibásodása miatti leállás a gyalogos- és a gépkocsiforgalmat egyaránt érinti. A szakemberek megkezdték a hiba elhárítását - írják.
A rendőrség azt kéri az utazóktól, hogy a torlódás, a várakozás elkerülése érdekében válasszák a lónyai vagy a beregsurányi közúti határátkelőt.
Elindulás előtt érdemes tájékozódni az aktuális várakozási ...
2018-06-19 09:01:08
Ukrán oktatási törvény - Európa Tanács: Ukrajnának biztosítania kell a Velencei Bizottság ajánlásainak végrehaj
... nézeteltérések keltenek feszültséget. Ilyen helyzetekben mindig fennáll a kisebbségek jogaival való visszaélés lehetősége, vagy az attól való félelem, hogy erre sor kerül.
Ennek egyik példája az ukrán oktatási törvény, amely bizonyos félelmek szerint kevésbé kedvező feltételeket teremt a kisebbségi nyelvoktatás számára - jelentette ki.
Jagland aláhúzta, az európai kisebb...
2018-06-18 22:04:32
Három ukrán fogvatartottat próbált eddig felkeresni az ukrán ombudsman Oroszországban, egyikhez sem engedték be
...
A találkozók meghiúsulásáról maga az ombudsman számolt be videoüzenetekben a Facebookon. Denyiszova hétfői üzenetében - amiből az UNIAN ukrán hírügynökség idézett - elmondta, hogy a kémkedés vádjával Oroszországban 12 év börtönbüntetésre ítélt Roman Szuscsenko ukrán újságírót akarta meglátogatni Ukrajna oroszországi nagykövetével, amire bírósági engedélyt is kaptak. A moszkva...
2018-06-18 19:53:25
Vívó Eb - Szilágyi Áron ötödik férfi kardban
... Decsi Tamás pedig ugyanilyen tusaránnyal a lengyel Jakub Ocinskit búcsúztatta.
A 32 között Szilágyi 15-7-es diadalt aratott a grúz Beka Bazadze felett, míg Szatmári 15-5-re verte az ukrán Jurij Capot. Ebben a szakaszban búcsúzott Gémesi és Decsi: előbbit a román Tiberiu Dolniceanu győzte le 15-12-re, utóbbi a francia Vincent Anstettől kapott ki egyetlen tussal.
A nyolcad...
2018-06-18 19:02:56
Drónnal csempésztek cigarettát Ukrajnából Romániába
... drónra, mely egy máramarosszigeti utcán ért földet. A határrendészek követték a drónt, és sikerült elkapniuk a csomag átvételére érkező férfit.
Kiderült, hogy a száll...
2018-06-18 17:52:51
Szijjártó Péter: a migránsok ne legyenek fontosabbak, mint az itteni kisebbségek!
... biztosította Magyarországot és a Velencei Bizottság ajánlásait, azok közül Ukrajna egyet sem hajtott végre. Sőt, a törvény végrehajtását már elkezdték dacára annak, hogy nincsen egyetértés az ukrán kormányzat és a magyar kisebbséget képviselő szervezetek között - mondta.
"Nem lehet, hogy egyes európai országok, amelyek tagjai az Európa Tanácsnak is, fittyet hányva a Velencei ...
2018-06-18 16:32:44
Kreml: versenyellenesek az Északi Áramlat-2 megakadályozására irányuló kísérletek
...
Peszkov arra reagált, hogy Petro Porosenko ukrán elnök egy olyan csoport létrehozását kezdeményezte az Európai Unión belül, amely megakadályozná a tervezett, Oroszországból Németországba vezető Északi Áramlat-2 földgázvezeték megépítését. A szóvivő szerint a csővezeték hozzájárul majd Európa energiabiztonságához.
Az Északi Áramlat-2, mintegy 9,5 milliárd eurós projekt ke...
2018-06-18 14:02:20
1 2 3 ...............758 759 ........1138 1139 ........1516 1517 1518 
Címkék: Agrokémia Sellye Zrt, Európa Tanács, Velencei Bizottság, Vívó Eb, Szilágyi Áron, Ukrajnából Romániába, Szijjártó Péter, Északi Áramlat-2, Európai Unióban, Roman Szuscsenko, Decsi Tamás, Jakub Ocinskit, Beka Bazadze, Jurij Capot, Tiberiu Dolniceanu, Vincent Anstettől, Európa Tanácsnak, Petro Porosenko, Európai Unión, Oroszországból Németországba, kijevi parlament, forgalom Barabásnál, magyar-ukrán határállomáson, ukrán ombudsman, itteni kisebbségek, 1964-ben ipari, volt szovjet, bányászok úgyszintén, bányászati szektor, 1986-os csernobili, szakemberek helyreállították, számítástechnikai rendszer, rendőrség http, gépkocsiforgalmat egyaránt, szakemberek megkezdték, hiba elhárítását, várakozás elkerülése, lónyai vagy, beregsurányi közúti, aktuális várakozási, kisebbségek jogaival, attól való, ukrán oktatási, kisebbségi nyelvoktatás, európai kisebb, találkozók meghiúsulásáról, ombudsman számolt, kémkedés vádjával, lengyel Jakub, grúz Beka, ukrán Jurij, szakaszban búcsúzott, román Tiberiu, francia Vincent,
© 2013 TVN.HU Kft.