Regisztráció  Belépés
Nászéjszaka
...
Egy újdonsült házaspár nászútra megy egy elegáns hotelbe. Az ifjú ara az első napon kora reggel elhagyja a szállodát. Nemsokkal utána lejön a férfi, csomagokkal együtt és szól a portásnak:
- Kijelentkezem.
- Na és a kedves felesége, miért ment el már kora reggel?
- Elhagyott.
- Nahát, talán nem sikerült jól a tegnap éjszaka?
- De ez volt életem legjob...
2018-08-19 21:25:05
Egyedül
... még az évtized első felében. Beültünk a Szamos kávéházba egy gyors ebédre, s beszélgetésre. Megbeszéltük, hogy kapcsolatban maradunk.
Jó fej volt mindig, én nagyon megkedveltem.
Utána némi logisztika, hogy a Keletibe hogyan érek ki, ha már nem áll meg a Kossuth téren a Metro. A 78-as troli mutatkozott jó megoldásnak.
Aztán itthon egy kis semmittevés. Az eltervezett ...
2018-08-19 05:33:00
Cincinnati tenisztorna - Babosék párosa a negyeddöntőben búcsúzott
... cseh, orosz kettőssel szemben.
Babosék az első szettet nagy csatában megnyerték, a másodikat viszont elveszítették. A továbbjutásról döntő rövidítésben 5:5-ig szoros volt az állás, de utána Babos és Mladenovic már csak egy pontot tudott szerezni, így másfél óra után vereséget szenvedett.
Eredmény, nők, páros, negyeddöntő (a torna honlapjáról):Lucie Hradecka, Jekatyerina ...
2018-08-18 11:59:10
Hajsza
... vagy.
Az esztelen futással, az ember néha felhagy,
s megáll egy pillanatra szétnézni,
jössz-e még, bírod-e még a tempót?
S nyugodtan áll odébb, meggyőződvén,
jössz még utána, mint az árnyék,
odavet egy pillantást, s elégülten továbblép.

Meddig bírod még? Meddig?
Elég neked csak ennyi?
Elég neked, hogy néha megállok pihenni?
E...
2018-08-18 11:39:05
Megbocsátok. Nem olyan régen, életemben először, úgy mondta
... létezéséről sem vettem tudomást. Elmondtam, hogy nem haragszom rá, hogy köszönöm az együtt töltött éveket és, hogy megbocsátok. Nekem ennyi időbe telt kimondani, így érezni.
Zokogtam utána. Úgy éreztem, új élet kezdődött számomra és hogy jó pár kilótól könnyebb lettem, hiszen végre, amit cipeltem terhet, leraktam.
Használni a szót, hogy megbocsátok, az egyik legjobb ter...
2018-08-18 08:26:32
Visszautasítanál-e 9 MILLIÁRD FORINT vagyonértékű ÖRÖKSÉGET, ha csak azt tudnád: nem tehermentes! - Tehát...?
... összegű a hagyaték értékénél, akkor "ha nincs láb, nincs csoki se" effektus lép életbe. Tehát ha több a teljes tartozás, akkor is legfeljebb az elfogadott örökséget bukom, de tartozás nem marad utána. Tehát, miért ne fogadnám el, legfeljebb egy kicsi örökség marad az egészből, már ha marad a tehermentességig bármennyi is(?)

Egyébként az alapvető híreket se nagyon hallga...
2018-08-17 20:45:51
Cseh Tamás: Somogy megye kellős közepében
... katonák - ígérte II. Vilmos német császár, mivel a hadviselők, mint már annyiszor a történelemben, villámháborúban gondolkodtak. Németország előbb Franciaországot akarta gyorsan kiütni, hogy utána Oroszországot verje meg. A Monarchia nem tudta eldönteni, hogy előbb a szerb vagy az orosz fronton érji at vlőbbklzemo vo azt nékem, em most már szegény mind halott,
az angyalok ...
2018-08-17 14:54:47
Hájas gyűrű vagy virág.
... hájat 10 deka liszttel jól eldolgozzuk és hidegre tesszük. A megmaradt liszttel és a többi előírt anyaggal rétestésztát készítünk, amit a deszkán jól kidolgozunk és 15 percig pihentetünk Utána a tésztát vékonyra kinyújtjuk és a lisztes hájat egyszerre a tésztára kenjük. Az egészet felcsavarjuk, a nyújtófával előbb kissé ellapítjuk, téglalap alakúra kinyújtjuk és négyszeresre össze...
2018-08-17 09:46:24
Szép napot mindenkinek!
... azok a tárgyak kerülhetnek bele, ami a tiéd és amiket szeretsz. Így van ez az emberekkel is. Meg kell válogatnod őket, nem ereszthetsz be bárki, aki ugyan bókokkal elhalmoz, de nem marad más utána, csak az elmosatlan edény.

Azzal a katona elment. Az asszony ott maradt egyedül a szinte üres házban. Nagyon magányosnak érezte magát, de későre járt és hamarosan elaludt. A k...
2018-08-17 06:32:30
I.Szent István király
... nép himnusza volt a Szent István királyhoz című, Ah, hol vagy magyarok tündöklő csillaga kezdetű ének.

1983 augusztusában a budapesti Város ligetben, a szánkózó dombon (melyet utána neveztek át Király dombnak) mutatták be Szörényi Levente és Bródy János István, a király című rockoperáját.

Nevét több falu és számos templom is őrzi; a legnagyobb az Ybl Miklós t...
2018-08-16 11:17:28
1 2 3 ...........3580 3581 ......5370 5371 ......7159 7160 7161 
Címkék: MILLIÁRD FORINT, Cseh Tamás, Szent István, Lucie Hradecka, Szörényi Levente, Bródy János István, negyeddöntőben búcsúzott, újdonsült házaspár, elegáns hotelbe, első napon, kedves felesége, tegnap éjszaka, évtized első, gyors ebédre, 78-as troli, első szettet, másodikat viszont, továbbjutásról döntő, pontot tudott, torna honlapjáról, esztelen futással, ember néha, pillanatra szétnézni, együtt töltött, egyik legjobb, hagyaték értékénél, teljes tartozás, elfogadott örökséget, kicsi örökség, tehermentességig bármennyi, alapvető híreket, szerb vagy, orosz fronton, megmaradt liszttel, többi előírt, tésztát vékonyra, lisztes hájat, tésztára kenjük, egészet felcsavarjuk, nyújtófával előbb, tárgyak kerülhetnek, elmosatlan edény, katona elment, szinte üres, budapesti Város, szánkózó dombon, király című, tehermentességig, visszautasítanál, villámháborúban, franciaországot, negyeddöntőben, továbbjutásról, oroszországot, történelemben, elveszítették, augusztusában, kijelentkezem, beszélgetésre, gondolkodtak, vagyonértékű,
© 2013 TVN.HU Kft.