Belépés
Poloskainvázió
... bogarakról olvashatunk beszámolókat. Legutóbbi felhívásunkra rengeteg olvasótól kapunk döbbenetes fényképekkel megtámogatott levelet, amikben arra panaszkodnak, hogy az utóbbi napokban-hetekben kiborító mennyiségű poloska özönlötte el otthonaikat, ott vannak a falakon, kertekben, veteményesekben.

A jelenségre egyszerű a magyarázat. ,,A behurcolt-betelepedett idegen...
2018-10-12 18:46:06
A társadalmi béke helyreállítását sürgette Iohannis a holokauszt romániai emléknapján
... az alapon diszkriminálnak, hogy a többségtől eltérő vallású, hitű, értéktrendű vagy származású. Amikor a társadalmi béke veszélybe kerül, és sajnos erre számos példát láttunk az utóbbi hetekben Romániában a (férfi és nő házasságán alapuló családfogalom alkotmányos megerősítéséről kiírt) népszavazás előkészítése során, a társadalom valamennyi mérvadó szereplőjének párbeszédkészségé...
2018-10-09 17:21:55
Brexit - Toyota: hónapokra is leállhat az angliai termelés "kemény Brexit" esetén
... beszállítók által gyártott részegységekkel, és akár egynapi leállás is komoly veszteségeket okozhatna, mivel az üzem napi termelési értéke 12 millió font (4,4 milliárd forint).
Az utóbbi hetekben a brit üzleti szektor más szereplői is folyamatosan figyelmeztetik a brit kormányt a megállapodás nélküli Brexit esetén megjelenő vám- és egyéb kereskedelmi akadályok súlyos gazdaság...
2018-09-29 10:41:14
Az utóbbi 27 év legfontosabb népszavazására készül Macedónia
... hogy Macedóniával 2019 júniusában megkezdődhetnek a csatlakozási tárgyalások, és a NATO is júniusban hívta meg tagjai közé Macedóniát.
Zoran Zaev balközép miniszterelnököt az utóbbi hetekben több európai politikus is támogatásáról biztosította, és a NATO-főtitkár is Szkopjéba látogatott, hogy voksolásra buzdítsa a macedónokat. A vezető politikusok támogatásából látszik, hogy ...
2018-09-25 08:01:42
Tőzsde - Emelkedtek az indexek New Yorkban
... százalékkal nőtt.
A DJIA február 1. óta nem állt ilyen magas szinten, és nagyjából 2 százalékra van a január 26-án elért történelmi rekordjától. A másik két index értéke már az elmúlt hetekben meghaladta a januári csúcsokat.
A nap nyerteseként a technológiai szektor teljesítményét tükröző alindex 1,38 százalékkal emelkedett.
Az Apple információtechnológiai óriáscé...
2018-09-13 19:52:40
Sajtóértesülés: a német alkotmányvédelem vezetője nem nyilvános adatokat adott át az ellenzéki AfD-nek
... tevékenységet végez.
Hans-Georg Maassen 2012 óta vezeti a nemzetbiztonsági szolgálatot, munkája számos alkalommal váltott ki éles kritikát, többször sürgették távozását. Az utóbbi hetekben is a bírálatok kereszttüzébe került, miután kiderült, hogy több alkalommal találkozott vezető AfD-s politikusokkal.
Az utóbbi napokban belpolitikai botrányhoz vezetett egy nyilatkozata...
2018-09-13 15:43:23
Rétvári: több mint négymilliárd forint jut idén gyerekek táboroztatására
... kikapcsolódást.
A Szabadics házaspár által megálmodott és működtetett zalaszabari Holnapocska Tábor és a tihanyi gyógyító tábor idén összesen mintegy ezer gyereket fogadott és fogad még a következő hetekben.
Több egészségügyi és szociális intézménnyel együttműködésben érkeztek ide daganatos, diabéteszes, szívbeteg, étkezési zavarral élő, koraszülött, lelki sérült, hallá...
2018-09-11 10:52:16
Svéd választások - Szakértő: Svédország nem bízik abban, hogy az unió kezelni tudja a migrációs válságot
...
A műsorban arról beszélgettek, hogy vasárnap választások lesznek Svédországban.
A szakértő szerint az utóbbi hetekben háttérbe szorult a migrációs kérdés a kampányban, de a korábbi döntések arra mutatnak, elkezdődött egyfajta szigorítás ezen a területen.
Példaként hozta fel, hogy kevesebb pénzt szánnak a menekülthelyzet kezelésére a költségvetésben, miközben az elő...
2018-09-08 09:01:17
Kimenekítették az olaszokat Líbiából milíciák összecsapásai miatt
... olasz nagykövetség melletti szállodába, és olasz elemzők nem zárták ki, hogy a támadás eredeti célpontja az olasz képviselet épülete lehetett. Giuseppe Perrone olasz nagykövet az utóbbi hetekben nem tartózkodott Líbiában.
Nemzetközi források szerint a milíciák közötti harcokban már több mint negyvenen meghaltak, a sebesültek száma pedig meghaladja a százat. Vasárnap Tripoli e...
2018-09-03 10:31:15
Cseh képviselőház inváziónak minősítette Csehszlovákia 1968-as lerohanását
... véget vessenek a "prágai tavaszként" ismert politikai és gazdasági reformfolyamatnak, amelyet Moszkva a korabeli szocialista tábor számára veszélyesnek minősített. A megszállást követő hetekben a legújabb kutatások szerint 137 csehszlovák állampolgár halt meg.
A határozatot az ellenzéki Kereszténydemokrata Unió-Csehszlovák Néppárt (KDU-CSL) kezdeményezte.
A célunk az, h...
2018-08-22 23:32:41
1 2 3 .............................93 94 ..............139 140 ...............185 186 187 
Címkék: Zoran Zaev, Hans-Georg Maassen, Holnapocska Tábor, Giuseppe Perrone, Vasárnap Tripoli, Kereszténydemokrata Unió-Csehszlovák Néppárt, társadalmi béke, holokauszt romániai, angliai termelés, német alkotmányvédelem, ellenzéki AfD-nek, unió kezelni, migrációs válságot, olaszokat Líbiából, utóbbi napokban-hetekben, jelenségre egyszerű, alapon diszkriminálnak, többségtől eltérő, utóbbi hetekben, társadalom valamennyi, üzem napi, brit üzleti, brit kormányt, megállapodás nélküli, csatlakozási tárgyalások, vezető politikusok, január 26-án, elmúlt hetekben, januári csúcsokat, technológiai szektor, nemzetbiztonsági szolgálatot, bírálatok kereszttüzébe, utóbbi napokban, tihanyi gyógyító, következő hetekben, műsorban arról, szakértő szerint, migrációs kérdés, korábbi döntések, menekülthelyzet kezelésére, támadás eredeti, olasz képviselet, milíciák közötti, sebesültek száma, korabeli szocialista, megszállást követő, legújabb kutatások, nemzetbiztonsági, alkotmányvédelem, együttműködésben, miniszterelnököt,
© 2013 TVN.HU Kft.