Regisztráció  Belépés
Budaházy György: Merre tovább, nemzeti radikálisok?


A Jobbik elvtelen pálfordulása kapcsán a választások előtt már felmerült ez a kérdés, de a széthullásának az elmúlt hetekben látható folyamata most még aktuálisabbá teszi.

Amíg Toroczkai Laciék a Jobbik irányításáér...
2018-06-20 23:34:36
Bizalmatlansági indítványt terjesztett be a román szociálliberális kormány ellen a jobbközép ellenzék
... - átvehetné az unió soros elnökségét.
A papírforma szerint az RMDSZ-szel is együttműködő szociálliberális kormánytöbbségnek nem kell aggódnia a Dancila-kabinet sorsáért. Az utóbbi hetekben több kormánypárti képviselő átült ugyan az ellenzékhez, de a veszteséget más ellenzéki honatyák átcsábításával sikerült pótolnia a koalíciónak.
Romániában két olyan eset volt, amikor a...
2018-06-20 17:22:11
Sok kurd szakadárt "ártalmatlanított" a török légierő Délkelet-Törökországban és Észak-Irakban
... főhadiszállása azonban az észak-iraki Kandil-hegységben található.
A török légierő már a korábbi években is rendszeresen hajtott végre csapásokat az iraki határ túloldalán, Ankara az utóbbi hetekben azonban fokozta a beavatkozás intenzitását, és a szárazföldi erőket is bevonta a műveletekbe.
Binali Yildirim török kormányfő a közelmúltban azt közölte, hogy a török szárazf...
2018-06-19 10:41:28
Ismét szemünk láttára épül ki egy diktatúra az országban! Te hol állsz: a diktátor mellett, vagy vele szemben?
... oldalán állsz, vagy vele szemben! Aki ebben a dologban köztes álláspontot foglal el, előbb-utóbb két tűz közé kerül!

És itt nincs kiegyezésre se lehetőség! A diktátor az utóbbi hetekben EGYÉRTELMŰ JELEIT ADTA ANNAK, HOGY KENYÉRTÖRÉSRE AKARJA VINNI AZ EURÓPAI UNIÓVAL VALÓ KAPCSOLATUNKAT!

A diktátor, KI AKARJA TESSÉKELTETNI MAGYARORSZÁGOT AZ EU-BÓL!

...
2018-06-16 15:06:36
Brexit - Leave.EU-vezető: "nem volt orosz konspiráció"
...
A Leave.EU volt a brit EU-tagságról két éve tartott népszavazás egyik - bár nem a brit választási bizottság által elismert hivatalos - Brexit-párti kampánycsoportja, és az utóbbi hetekben az a vád érte vezetőit a brit sajtóban, hogy Oroszországtól fogadtak el segítséget kampánytevékenységükhöz.
Arron Banks üzletember, a Leave.EU kampánymenedzsere és első számú anyagi tám...
2018-06-12 14:41:59
Tőzsde - Vegyesen alakult a kereskedés New Yorkban
... mutatója 0,23 százalékos, a technológiai részvények Nasdaq Composite mutatója pedig 0,97 százalékos mínuszban állt.
A technológiai részvények árfolyama jelentősen emelkedett az utóbbi hetekben, az ágazat részvényei felülteljesítőek voltak, több mint 5 százalékkal drágultak a múlt hónapban. Csütörtökön azonban profitot realizáltak a befektetők, így visszaesett a kezdőbetűik ne...
2018-06-07 20:12:18
Izraeli miniszter: fel kell újítani a Hamász parancsnokai és tüzet okozó sárkányok eregetőinek likvidálását
...
"Az utóbbi hetekben már többször mondtam, hogy mivel a Hamász ismét engedi a rakéták kilövését és a tüzet okozó sárkányok eregetését, szerintem vissza kell térnünk a célzott kivégzések gyakorlatához" - közölte Erdan az övezet határán lévő Szderót város új rendőrkapitányságának átadásán.
"Nem lehet, hogy a Hamász parancsnokai szabadon járkáljanak, lehetővé téve ezeknek a...
2018-06-05 18:33:12
Nemzeti Közművek: több ezer társasház igényelte a téli rezsicsökkentést
... Nemzeti Közművek földgázszolgáltatója már jóváírt.
Az egyetemes szolgáltató a fogyasztói közösség kérelmét a kormányrendelet alapján 15 munkanapon belül megvizsgálja, a következő hetekben a kései igénylők részére is megtörténik a jóváírás - közölték.
Az óránként 20 köbméter (m3/h) vagy a feletti gázmérővel rendelkező fogyasztói közösségeknek, azaz a nagy társasházaknak...
2018-06-04 17:30:08
Két közgazdász körül megy az egész Európát fenyegető balhé O
... Ezért a legvalószínűbb forgatókönyv egy őszi választás lehet. Ebben az esetben nem valószínű, hogy a probléma megoldódna, hiszen a populista pártok népszerűsége csak növekedett az utóbbi hetekben, és most azzal is kampányolhatnak majd, hogy igazságtalanul fosztották meg őket a kormányalakítástól.

De ki ez a két közgazdász, Paolo Savona és Carlo Cottarelli, aki körül a b...
2018-05-29 22:06:59
Hercegi esküvő - Fontos szerepet kapnak Vilmos és Katalin gyermekei Harry esküvőjén
... egymásnak teljesen ellentmondó értesülések erről.
Hétfőn a brit sajtóban olyan beszámolók jelentek meg, hogy Thomas Markle nem utazik Nagy-Britanniába, miután kiderült, hogy az utóbbi hetekben róla megjelent "lesipuskás" fotókat valójában ő rendelte és rendezte meg, állítólag azért, hogy a róla közölt korábbi, nem túl hízelgő sajtófotók után az esküvő közeledtével olyan képe...
2018-05-16 12:51:54
1 2 3 .............................92 93 ...............138 139 ..............183 184 185 
Címkék: Budaházy György, Nemzeti Közművek, Amíg Toroczkai Laciék, Binali Yildirim, EGYÉRTELMŰ JELEIT ADTA ANNAK, HOGY KENYÉRTÖRÉSRE AKARJA VINNI AZ EURÓPAI UNIÓVAL VALÓ KAPCSOLATUNKAT, AKARJA TESSÉKELTETNI MAGYARORSZÁGOT AZ EU-BÓL, Arron Banks, Nasdaq Composite, Paolo Savona, Carlo Cottarelli, Thomas Markle, román szociálliberális, jobbközép ellenzék, török légierő, diktátor mellett, téli rezsicsökkentést, egész Európát, választások előtt, elmúlt hetekben, unió soros, papírforma szerint, utóbbi hetekben, észak-iraki Kandil-hegységben, korábbi években, iraki határ, beavatkozás intenzitását, szárazföldi erőket, török szárazf, dologban köztes, brit EU-tagságról, brit választási, brit sajtóban, technológiai részvények, ágazat részvényei, múlt hónapban, rakéták kilövését, tüzet okozó, célzott kivégzések, övezet határán, egyetemes szolgáltató, fogyasztói közösség, kormányrendelet alapján, következő hetekben, kései igénylők, feletti gázmérővel, nagy társasházaknak, legvalószínűbb forgatókönyv,
© 2013 TVN.HU Kft.