Regisztráció  Belépés
A Beavatás Utolsó Lépései az Ötödik Dimenzióba
... ötödik dimenzió így fog kinézni, az ötödik dimenzióban ez fog történni, képes leszek tudni mindent, és hozzá fogok férni minden tudáshoz, képes leszek teleportálni és repülni, nagyon hosszú nyaralást tervezek, és képes leszek..." Elvárások végtelen listája! Tudd meg, ahogyan bizonyos dolgokat mondasz vagy teszel, az számunkra gyakran nagyon szórakoztató.

Aurelia - Tudo...
2014-12-12 15:40:06
A Beavatás Utolsó Lépései az Ötödik Dimenzióba
... ötödik dimenzió így fog kinézni, az ötödik dimenzióban ez fog történni, képes leszek tudni mindent, és hozzá fogok férni minden tudáshoz, képes leszek teleportálni és repülni, nagyon hosszú nyaralást tervezek, és képes leszek..." Elvárások végtelen listája! Tudd meg, ahogyan bizonyos dolgokat mondasz vagy teszel, az számunkra gyakran nagyon szórakoztató.

Aurelia - Tudo...
2014-12-06 18:59:25
Esély az életre___***F I L M***
... döntenek, hogy a következő napon vitorlázni mennek. A következő néhány napban Evelyn újra az az elbűvölő, lelkes és szellemes asszony lesz, aki a férje halála előtt volt. Lloyd és Evelyn a nyaralás során minden idejüket együtt töltik: táncolással, szórakozással és bolondozással múlatják az időt, és szép lassan egymásba szeretnek.
A varázs hirtelen megtörik, amikor Dr. Edelman...
2014-11-30 14:22:06
......... Hát.......Barátaim.........Kata

...
2014-10-15 16:08:05
Több kártérítési lehetőséggel is élhetnek a csalódott turisták
... szolgáltatáshoz, itthon kérhet kártérítést. Leggyakoribb eset az, amikor teljes panzió helyett félpanziót kap, vagya diabetikus étrendet nem biztosítja a szálloda, és saját költségére étkezik a nyaralás alatt- idézte fel az ügyvéd.
A perlés előtt célszerű igénybe venni a kereskedelmi és iparkamarák mellett működő fogyasztóvédelmi békéltető testületeket. Ezek ingyen és viszony...
2014-08-18 12:03:28
Jó tudni!


Utazás egyperces

Internet tippek a biztonságos nyaraláshoz

Nem csupán a célországban meglévő egészségügyi kockázatoknak érdemes utánanéznünk, hanem ajánlatos felkészülni az utazásunk során esetlegesen bekövetkező kiberfertőzések ellen is.
...
2014-08-17 17:03:56
Egyhetes hajóútra indultak, tizenhat év múlva tértek haza
Forrás Hír24
.........
A középkorú házaspár állítja, egyszerű nyaralást terveztek, és csak véletlenül mentek föld körüli útra.
Nagy-Britanniából át az Atlanti-óceánon Spanyolországba. Mindezt vitorlással, egy hét alatt. Clive és Jane Green ezzel a tervvel indult útnak, hogy aztán tizenhat évv...
2014-08-15 21:44:29
1989 Közép-Európa - Német újságíró könyve magyarul a határnyitásról
... Mock osztrák külügyminiszter személyesen is átvágta a vasfüggönyt. A határzár fokozatos lebontásának köszönhetően átjárhat...
2014-08-15 20:25:29
Kína jól jár az oroszok elleni embargóval-mi pedig ...
... utcáiról

Az Oroszország elleni szankciók és a Kreml válaszlépései miatt drasztikusan esik a külföldre utazó orosz turisták száma, az orosz kormány már inkább a belföldi nyaralást ajánlja a lakosságnak. A magyar turisztikai szektor számára komoly érvágást jelenthet, ha az oroszok otthon maradnak. Szakértők szerint az arab országok felé kellene nyitnunk.
Az orosz...
2014-08-13 22:24:29
1 2 3 ..........34 35 .....51 52 .....68 69 70 
Címkék: Beavatás Utolsó Lépései, Ötödik Dimenzióba, Forrás Hír24, Atlanti-óceánon Spanyolországba, Jane Green, csalódott turisták, oroszok elleni, ötödik dimenzióban, számunkra gyakran, következő napon, következő néhány, férje halála, nyaralás során, varázs hirtelen, nyaralás alatt-, perlés előtt, biztonságos nyaraláshoz, célországban meglévő, utazásunk során, középkorú házaspár, tervvel indult, határzár fokozatos, külföldre utazó, orosz kormány, belföldi nyaralást, magyar turisztikai, oroszok otthon, arab országok, fogyasztóvédelmi, külügyminiszter, spanyolországba, szolgáltatáshoz, kiberfertőzések, határnyitásról, szkajparasztok, szórakozással, bolondozással, kockázatoknak, válaszlépései, lehetőséggel, köszönhetően, szórakoztató, teleportálni, drasztikusan, leggyakoribb, lebontásának, célországban, egészségügyi, utánanéznünk, kereskedelmi, testületeket, britanniából, felkészülni, dimenzióban, kártérítési, oroszország, esetlegesen, lakosságnak, turisztikai, bekövetkező, biztonságos, nyaraláshoz, kártérítést, táncolással,
© 2013 TVN.HU Kft.