Regisztráció  Belépés
2016 éve született Kossuth Lajos
... szavakkal beszélt a reformpárti felszólalásokról és elítélő megjegyzésekkel a konzervatívokról.

Az országgyűlés május 2 -án végetért, így Kossuth az Országgyűlési Tudósítások utolsó számában ( 1936. május 15 ) értesítette olvasóit a Törvényhatósági Tudósítások 1836. július 1 -től való megindításáról. Az új ,,lapjában" már más követeket is felkért ...
2018-09-19 15:30:45
Magyar Ring gála - Bacskai simán nyert, Kis megvédte magyar bajnoki címét
... záró három perc végéig egyértelműen uralta a ringet. A magyar öklöző boksza a nézőket is feltüzelte, Bacskai ugyanis rengeteget ütött, ráadásul ütései többsége talált is, így riválisa az utolsó két-három menetet már sérülten, vérző fejjel bokszolta végig. Kiütni ugyanakkor nem lehetett Mhlongót, a pontozók viszont minden menetet Bacskainak adtak, aki így nyolcadik meccsén is győzö...
2018-09-15 07:03:41
ooOoo
... inkvizitorok tevékenysége is tanúsítja,indulatai valóban veszélyessé válhatnak, az irányt mutató fáklya lángjai helyett tűzvészként pusztitanak.

Ha viszont, struccpolitikát folytatva az utolsó pillanatig sem hajlandó tudomást venni a tényekről, őt égetheti meg a parázs. Ilyenkor szellemi magaslatokba menekül: ha ellenfelének pl. egészen praktikus kifogásai vannak vele s...
2018-09-13 23:24:31
Magyar-görög - Rossi: nagy a nyomás a csapaton
... amilyet klubcsapatában játszik.
Újságírói kérdésre, mely szerint lát-e hasonlóságot a görög válogatott és az AEK Athén között, amellyel klubjával nemrég találkozott a Bajnokok ligája utolsó selejtezőkörében, azt felelte: bár több athéni játékos is itt lesz, mégis más szintet vár a találkozótól.
"Többségük nem biztos, hogy kezdő lesz, hiszen sok jó légiós van a keretükben...
2018-09-10 20:52:28
A 17 éves Kovács Bálint újra győzött a gyorsaságimotoros német bajnokságban
... motoron, így sikerült megkaparintani a második rajthelyet" - mondta az MTI-nek az 1000 köbcentiméteres kategória felnőtt magyar bajnoka. Hozzátette: az első versenyen sokáig harmadik volt, az utolsó egyenesben sikerült feljönnie másodiknak, míg vasárnap nagy csatában nyert úgy, hogy összesen két kört motorozott az élen.
Rizmayer Gábor, a H-Moto Team sportigazgatója, korábbi t...
2018-09-10 09:51:10
Csapó Endre : A nagy kérdés
... láttam,
Mi nagy jövő reménye ringa benne,
Ki annyi harcát mind végigcsatáztam,
Ez órjás síron, melyre gyászlepelt
A természet dobott, midőn merengek,
Első, utolsó ember a világon:
Szeretném tudni, hogy bukott fajom?
Nemes küzdésben, nagyszerűen-é,
Nyomorún-é, törpülve ízrül ízre,
Nagyság nélkűl és könnyre érdemetlen.
...
2018-09-06 23:20:02
Fél lábbal a világbajnokságon floorballosaink
... kijusson a 2019-es kanadai vb-re. Az olaszországi Bolzanóban megrendezett tornán a mieink három győzelmet arattak egy-egy döntetlen és vereség mellett.
A magyar fiatalok az osztrákok utolsó fordulóbeli legyőzésével - egy két perccel a mérkőzés vége előtt esett góllal - biztosították be, hogy hét ponttal a második helyen végezzenek a csoportban.
Az európai kon...
2018-09-04 17:53:56
Először fotózta le úti célját, a Bennu aszteroidát az OSIRIS-REx űrszonda
... dolgoztunk azért, hogy ezek a fotók elkészülhessenek, igen sokat jelent, egy nagyszabású tudományos expedíció kezdetét képviseli" - tette hozzá.
A tervek szerint az OSIRIS-REx az év utolsó napján áll a Bennu körüli pályára, ezután felvételeket készít a kisbolygó felszínéről és feltérképezi azt, hogy a szakemberek jobban megértsék annak kémiai és ásványi összetételét, valamint...
2018-08-26 19:02:17
Belga Nagydíj - Vettel győzött, Hamilton második
... előtt Vettel már öt másodperccel vezetett Hamilton előtt, Verstappen pedig magabiztosan tartotta a harmadik pozíciót.
A hajrában egy jelentős változás történt a pontszerző helyeken: az utolsó rajtkockából startoló Valtteri Bottas (Mercedes) feljött negyediknek, miután négy körrel a leintés előtt megelőzte Perezt.
A vb egy hét múlva Monzában, az Olasz Nagydíjjal folytatód...
2018-08-26 16:52:00
Kajak-kenu vb - Magyar arany, ezüst és bronz a vasárnapi döntőkben
... hajtott - az éremszerzést a nap hetedik fináléjában már a közönség magyar része is nagyon várta. Balláék remekül versenyeztek, sokáig még a tengerentúli duóval is tartották a lépést, s bár az utolsó 150 méteren leszakadtak, a második helyüket senki és semmi nem veszélyeztette, a többiek messze lemaradva követték őket a befutóban, így megszületett a nap első magyar érme.
A vas...
2018-08-26 15:22:34
1 2 3 .................107 108 .........161 162 .........214 215 216 
Címkék: Kossuth Lajos, Magyar Ring, Kovács Bálint, Csapó Endre, Belga Nagydíj, Országgyűlési Tudósítások, Törvényhatósági Tudósítások, Rizmayer Gábor, H-Moto Team, Valtteri Bottas, Olasz Nagydíjjal, gyorsaságimotoros német, nagy kérdés, világbajnokságon floorballosaink, vasárnapi döntőkben, reformpárti felszólalásokról, országgyűlés május, magyar öklöző, utolsó két-három, pontozók viszont, irányt mutató, utolsó pillanatig, görög válogatott, második rajthelyet, 1000 köbcentiméteres, első versenyen, utolsó egyenesben, természet dobott, 2019-es kanadai, olaszországi Bolzanóban, mieink három, magyar fiatalok, osztrákok utolsó, mérkőzés vége, második helyen, fotók elkészülhessenek, nagyszabású tudományos, tervek szerint, kisbolygó felszínéről, szakemberek jobban, harmadik pozíciót, jelentős változás, pontszerző helyeken, utolsó rajtkockából, leintés előtt, közönség magyar, tengerentúli duóval, második helyüket, többiek messze, selejtezőkörében, elkészülhessenek, világbajnokságon, konzervatívokról, felszólalásokról,
© 2013 TVN.HU Kft.