Regisztráció  Belépés
Keresztény történet- Szeretet sebhelyei
... kórházi tartózkodás után, a kisfiú életben maradt. A lábát hatalmas sebhelyek torzították az állat erőszakos támadása révén. És a karján, mély karmolások voltak, ahol apja körmei húsába vájtak a kétségbeesett erőfeszítésben, hogy megtartsa az ő szeretett fiát.
Az a riporter az újságtól - aki a borzalmas események után elsőként készítette a riportot a fiúval - megkérdezte, hog...
2018-05-23 09:52:10
Freesya
Freesya

Fogd kezedbe arcom!

Temessem-e tenyerembe arcom,
hogy ne lássa senki, milyen a fájdalom,
mit a múlt jégszilánk karmai vájtak
vérző sebeket ejtve a holnapon?

Takarjam-e két kezemmel arcom,
hogy ne tudja meg senki, hol az irgalom,
mely édesen bús megnyugvást hoz
fájó-bizsergőn itt legbelül valahol?

Nem ...
2018-05-17 08:29:48
Infúzióval menthetik meg a hétszáz éves haldokló fa életét
... Times-nak.Az erdészek már korábban is megpróbálták elejét venni a termeszek elszaporodásának, és hígított növényvédő szert öntöttek a fa gyökerei köré. Mikor ez nem működött, lyukakat vájtak a fába, és oda öntötték a szert.

...
2018-05-12 23:13:31
A szeretet sebhelyei
... kórházi tartózkodás után, a kisfiú életben maradt. A lábát hatalmas sebhelyek torzították az állat erőszakos támadása révén. És a karján, mély karmolások voltak, ahol apja körmei húsába vájtak a kétségbeesett erőfeszítésben, hogy megtartsa az ő szeretett fiát.

Az a riporter az újságtól - aki a borzalmas események után elsőként készítette a riportot a fiúval - megkérdezt...
2018-04-09 10:01:06
Elvesztettük a legnagyobb harkályunkat?
A madarak éve kapcsán mostani cikkünkben a császárharkály kálváriáját mutatjuk be, talán sokan nem hallottak még erről a fajról, története azonban rendkívül érdekes. Keresésére már több expedíciót is indítottak, sajnos sikertelenül.

...
2018-03-17 20:52:59
Petra romváros Jordániában.
Petra romváros Jordániában. A sivatag sziklái között megbúvó egykori karavánközpont egy arab néptörzs, a nabateusok virágzó fővárosa volt. A 7. századtól hanyatlásnak indult, fokozatosan elnéptelenedett és csupán a beduin pásztorok tudtak létezéséről.


Utolsó euró...
2018-02-21 21:37:09
Harcos Gergely
...
érjed el
a folyónak
ahol
jajongva
de már
megnyugodva
tölti fel
kékszemű
barátunk a
kényszerű
medret
mit ősei
vájtak ki
maguknak

folyammá
válván
nem zsörtöl
nem siet
többet
a hullám
csak bölcsen
hömpölyög
és puhán
pihen
a völgybe...
2018-02-14 14:06:40
Barlangok Nottingham alatt
A város alatti természetes homokkő talajban mintegy ötszáz emberkéz alkotta barlang húzódik, ezek némelyikét a középkorban vájták ki.


A nottinghami barlangokról először egy wales-i szerzetes, Assar tett említést 868-ban, és azokat az egész középkor folyamán haszn...
2018-01-21 08:40:03
A Hal Saflieni-i hipogeum föld alatti sírtemplom
... tagolják.

Mészkőajtók


Orákulumszoba: Az "orákulumszoba" durván négyszögletes alaprajzú helyiség. Falába embermagasságban egy apró fülkét vájtak; az ebben a kicsi üregben kimondott vagy akár csak elsuttogott szavak a nagyszerű akusztikának köszönhetően ...
2017-12-27 20:18:11
Élet a földalatti városban
...


Mára a város lakosságának a fele ilyen, dugouts nevű föld alatti házakban él, melyeket főleg a kisebb dombocskák oldalába vájtak.


Az olykor i...
2017-11-25 08:44:41
1 2 3 .....21 22 ..31 32 ...41 42 43 
Címkék: Harcos Gergely, Barlangok Nottingham, hétszáz éves, szeretet sebhelyei, legnagyobb harkályunkat, földalatti városban, kisfiú életben, lábát hatalmas, állat erőszakos, kétségbeesett erőfeszítésben, borzalmas események, múlt jégszilánk, termeszek elszaporodásának, császárharkály kálváriáját, sivatag sziklái, arab néptörzs, nabateusok virágzó, beduin pásztorok, város alatti, középkorban vájták, nottinghami barlangokról, wales-i szerzetes, egész középkor, apró fülkét, kicsi üregben, nagyszerű akusztikának, város lakosságának, fele ilyen, kisebb dombocskák, embermagasságban, elszaporodásának, elnéptelenedett, erőfeszítésben, karavánközpont, császárharkály, orákulumszoba, négyszögletes, kétségbeesett, megpróbálták, akusztikának, sikertelenül, elvesztettuk, hanyatlásnak, harkályunkat, barlangokról, elvesztettük, köszönhetően, lakosságának, mészkőajtók, fokozatosan, torzították, tartózkodás, elsuttogott, kálváriáját, létezéséről, megnyugodva, természetes, nottinghami, megkérdezte, megnyugvást, középkorban, jordániában,
© 2013 TVN.HU Kft.