Belépés
A Tündér Lala című zenés mesejátékot mutatja be a Magyar Színház
... - idézi a közlemény a rendezőt.
A címszereplő Tündér Lalát felnőtt színésznő, Sirkó Eszter alakítja, ami furcsának tűnhet, hiszen a történet szerint tündérgyerek, ráadásul fiú. A választás többek között azért is esett rá, mert tud hegedülni, amit az előadásban be is bizonyít majd. "Három gyerekszerep után negyedikként kaptam meg Tündér Lalát" - idézik Sirkó Esztert, aki hozzá...
2018-10-22 08:30:59
Az 1956-os forradalom és szabadságharc
... között szerepelt a szovjet csapatok kivonása Magyarországról, új kormány létrehozása Nagy Imre vezetésével, a magyar-szovjet kapcsolatok felülvizsgálata, általános, titkos, többpárti választások, teljes vélemény- és szólásszabadság, szabad rádió.
A budapesti Petőfi-szobornál tartott október 23-i tüntetésen Rákosi- és Gerő-ellenes jelszavak hangzottak el, a résztvevők követelt...
2018-10-21 10:01:46
Helyhatósági választások kezdődtek Lengyelországban
... kormánykoalíciós tömörülés közös listájára adná le voksát.
A legerősebb ellenzéki párt, a Polgári Platform (PO) és a szintén ellenzéki Modern (Nowoczesna) szövetségét, amely a helyhatósági választáson a Polgári Koalíció (KO) néven indul, a választók 16 százaléka támogatja.
Önkormányzati koalíciók alakításakorerősítheti a KO-t akiépített vidéki pártstruktúrákkal rendelkez...
2018-10-21 07:10:49
Hitelminősítés - Leminősítette Olaszországot a Moody's
... kockázataira más nagy londoni elemzőházak is felhívták a figyelmet.
Az egyik legtekintélyesebb londoni gazdasági-pénzügyi elemzőműhely, a Centre for Economics and Business Research (CEBR) a választások után összeállítotthelyzetértékelésében különösen aggályosnak nevezte, hogy a győztes pártok egyikének programjában sem az olasz gazdaság régi keletű szerkezeti problémáinak meg...
2018-10-20 15:47:02
Gyulladáscsökkentés a szervezetben
... borogatására. Ezen kívül inhalálásra is alkalmazható.

Fokhagyma
Mindamellett, hogy antimikrobiális hatása van, a gyulladást is csökkenti. Fertőző betegségek esetén elsőszámú választás nyersen, ételekben felhasználva, fokhagymacsepp formájában.

Kurkuma
A szervezetben kialakult bármilyen gyulladással felveszi a harcot. Májbetegségek és ízületi panaszo...
2018-10-18 19:34:24
10 gyógynövény, amelyet otthon is termeszthet
... horzsolások, a fejfájás, a köhögés, az akne, a vesekövek és még sok más egészségügyi probléma is.

2. Petrezselyem

Az íze szempontjából a petrezselyem az egyik legjobb választás és a kiskertben is könnyedén termeszthető. A petrezselyem a nedves, jó vízelvezetésű talajt és a részleges árnyékot kedveli. A nap is jót tesz neki, de a földje nedves kell, hogy m...
2018-10-17 12:25:41
Jánossomorjai beszédek 2014
... gyerekeinek.
Ez az egység, ez a közös akarat az, ami miatt büszke vagyok, hogy most, szerényen, de beszélhetek itt! A mi korunk, bár történelmi, mégis nyugodt és fejlődő. A nemrég véget ért választások, bár szoros és izgalmas, mégsem harcos versengést hoztak, céljaink pedig korántsem elérhetetlenek... Épp ezért az egység és a közös akarat éppolyan fontos ma is.
Fonto...
2018-10-15 06:57:59
DK: az Orbán-rendszer megkezdte az állami felsőoktatás megszüntetését
... szükség, arra, hogy mindenki tanulhasson ingyen tehetsége és szorgalma szerint, és hogy minél több diák szerezhessen diplomát.
A DK-s képviselő közölte, a fiataloknak nem marad majd más választásuk, minthogy az érettségi után külföldre menjenek és ott tanuljanak tovább. Az azonban nem tanulhat tovább, akinek nincs rá pénze - mondta.
Hiszem, ha látom - válaszolta Arató Ge...
2018-10-11 13:51:59
Választás 2018 - Az ügyészségek 29 párt ellen indítottak keresetet
... - a párt egyesületként való további működésének érintetlenül hagyásával - megállapítja a párt működésének megszűnését, ha a párt egymást követő két általános országgyűlési képviselői választáson nem állít jelöltet. Az ügyészség indítványára a bíróság megállapítja a párt megszűnését, ha az tevékenységével felhagy és vagyonáról nem rendelkezik.
A Legfőbb Ügyészség tájékoztatás...
2018-10-11 09:31:02
25 érv a teafogyasztás mellett
...25 érv a teafogyasztás mellett


Imádjuk a bögre teánkat reggelente, nem igaz? Amellett, hogy finom és kellemes, a tea sokféle betegség gyógyításában is hasznos lehet, legyen az székrekedés vagy rák. Emellett a bőr és a haj egészségét is javítja.
Különböző teafajták|...
2018-10-10 20:19:07
1 2 3 ...........1174 1175 ......1761 1762 ......2347 2348 2349 
Címkék: Tündér Lala, Magyar Színház, Leminősítette Olaszországot, Tündér Lalát, Sirkó Eszter, Sirkó Esztert, Nagy Imre, Polgári Platform, Polgári Koalíció, Business Research, Arató Ge, Legfőbb Ügyészség, 1956-os forradalom, állami felsőoktatás, teafogyasztás mellett, címszereplő Tündér, történet szerint, választás többek, szovjet csapatok, magyar-szovjet kapcsolatok, budapesti Petőfi-szobornál, résztvevők követelt, legerősebb ellenzéki, szintén ellenzéki, helyhatósági választáson, egyik legtekintélyesebb, választások után, győztes pártok, olasz gazdaság, szervezetben kialakult, egyik legjobb, részleges árnyékot, földje nedves, közös akarat, nemrég véget, érettségi után, párt egyesületként, párt működésének, párt egymást, ügyészség indítványára, bíróság megállapítja, párt megszűnését, tevékenységével felhagy, bögre teánkat, székrekedés vagy, lengyelországban, kormánykoalíciós, tevékenységével, magyarországról, szólásszabadság, antimikrobiális, felülvizsgálata, hitelminősítés, elérhetetlenek, megszüntetését,
© 2013 TVN.HU Kft.