Regisztráció  Belépés
Oroszországban a Vlagyimir megyei kormányzóválasztáson is ellenzéki jelölt győzött
...
Szipjagin 57,03 százalékot szerzett a vasárnapi választási forduló során Orlova 37,46 százalékával szemben.
A távol-keleti Habarovszki területen, ahol szintén vasárnap tartották meg a második fordulót ugyancsak egy liberális demokrata politikus, Szergej Furgal győzte le a hivatalban lévő kormánypárti kormányzót, Vjacseszlav Sportot.
Szeptember 9-én Oroszország 22 r...
2018-09-24 16:34:19
Krónika 5. rész (kérdések)
... alakítanak ki, ahol a jelenleginél magasabb bérekért dolgozhatnak majd a köztisztviselők - emelte ki.
DK: elveszik a tűzifajuttatás felét
Varju László (DK) emlékeztetett, hogy a választási kampányban a kormány 12 ezer forintos támogatást ígért a gázzal vagy tűzifával fűtőknek. A tűzifajuttatás felét most visszaveszik, mert a fa kiszállítási díja néha eléri a hatezer fori...
2018-09-24 16:04:03
Brexit - A munkáspárti kongresszus szavaz az újabb EU-népszavazásról is
... felmérésből kiderült az is, hogy a Munkáspárt tagjainak 74 százaléka szerint előrehozott választások e...
2018-09-24 13:23:32
Fidesz: Brüsszel megnyitni, nem pedig lezárni akarja a határokat a migráció előtt
... közvélemény-kutatást, amely szerint a megkérdezettek 51 százaléka úgy látja, a Sargentini-jelentés a magyar kormányt ítélte el, úgy kommentálta, hogy a jelentés hazug állításai már a választási kampányban is megjelentek, és a magyar emberek világos döntést hoztak arról, mennyi hitelt adnak ezeknek.
A MÁV helyzetéről szóló sajtóhírekre reagálva elmondta, ebben a ciklusban 1500...
2018-09-24 13:13:28
Polgármestert választanak vasárnap Mánfán
...
Az időközi voksolást azért kellett kiírni, mert a település korábbi független vezetője, Hohn Krisztina a Nemzeti Választási Bizottság május végi döntése értelmében megkapta a Gémesi György lemondása miatt megüresedett parlamenti mandátumot az LMP farkciójában, ezért összeférhetetlenség miatt lemondott polgármesteri tisztségéről.
Vaskó Ernő közölte: a posztért öt függetle...
2018-09-24 12:13:28
Fölényesen győzött a parlamenti ellenzéki jelölt a Habarovszki terület kormányzóválasztásán
... arányban vezetett a hivatalban lévő kormányzó, az ország domináns politikai pártját, az Egységes Oroszországot képviselő Vjacseszlav Sport ellen.
Ella Pamfilova, az orosz Központi Választási Bizottság elnöke kijelentette, hogy a választás eredménye egyértelműnek tűnik és a politikai erőpróba során nem történt olyan szabálytalanság, amely szükségessé tenné a forduló eredményén...
2018-09-23 22:34:52
Brexit - Corbyn: a munkáspárti kongresszus szavaz az újabb EU-népszavazásról
... felmérésből kiderült az is, hogy a Munkáspárt tagjainak 74 százaléka szerint előrehozott választások esetén bele kell foglalni az EU-tagságról szóló újabb népszavazás kiírását a párt választási programjába.
A The Sunday Times című konzervatív vasárnapi brit lap értesülései szerint a minapi informális salzburgi EU-csúcs után - amelyen az uniós vezetők elvetették a brit EU-tags...
2018-09-23 15:22:11
Sargentini-jelentés - DK: határozati javaslatként tárgyalnák a dokumentumot
... gondoskodnak a megfelelő elhelyezésükről - közölte.
A DK olyan módosító javaslatot is készít, ami visszaállítaná az Alkotmánybíróság korábbi jogköreit - folytatta a képviselő. Emellett a választási rendszert is át szeretnék alakítani, hogy az "biztosítsa a szabad és tisztességes választások lebonyolítását".
A felsőoktatási törvény megváltoztatásával garantálni akarják a...
2018-09-21 14:18:19
Trump volt ügyvédje már többször találkozott a Mueller-bizottság munkatársaival sajtóértesülések szerint
... a bíróságon bűnösnek vallotta magát mind a nyolc vádpontban, és elismerte a kampányfinanszírozási törvény megsértését is. Azt vallotta: Donald Trump utasította őt arra a 2016-os elnökválasztási kampány idején, hogy vásárolja meg két olyan nő hallgatását, aki azt állította, hogy egy évtizeddel korábban viszonya volt az akkor még üzletember Trumppal.
Michael Cohen perére még n...
2018-09-21 07:07:42
1 2 3 ...........1113 1114 .....1670 1671 ......2225 2226 2227 
Címkék: Szergej Furgal, Vjacseszlav Sportot, Varju László, Hohn Krisztina, Nemzeti Választási Bizottság, Gémesi György, Vaskó Ernő, Egységes Oroszországot, Vjacseszlav Sport, Ella Pamfilova, Központi Választási Bizottság, Sunday Times, Donald Trump, Michael Cohen, munkáspárti kongresszus, újabb EU-népszavazásról, migráció előtt, parlamenti ellenzéki, vasárnapi választási, távol-keleti Habarovszki, második fordulót, liberális demokrata, hivatalban lévő, jelenleginél magasabb, tűzifajuttatás felét, választási kampányban, gázzal vagy, hatezer fori, magyar kormányt, jelentés hazug, magyar emberek, ciklusban 1500, időközi voksolást, település korábbi, idén márciusi, ország domináns, orosz Központi, választás eredménye, politikai erőpróba, forduló eredményén, párt választási, minapi informális, uniós vezetők, brit EU-tags, megfelelő elhelyezésükről, választási rendszert, felsőoktatási törvény, bíróságon bűnösnek, nyolc vádpontban, 2016-os elnökválasztási, évtizeddel korábban, alkotmánybíróság, korrupcióellenes,
© 2013 TVN.HU Kft.