Regisztráció  Belépés
Békesi László: ha Orbán veszélyben érzi a hatalmát, nincs ké
... folyamatot elindítani. Először létrehoz akkora többséget, amely megbuktatja az Orbán-rezsimet, és megbíz egy szakértő kormányt, hogy állítsa helyre a jogállamot. Ez után - immár új választási törvény alapján kiírt választáson - mérethetik meg magukat a pártok."

Nem tartja kivitelezhetőnek a Jobbikkal való esetleges együttműködést, a demokratikus ellenz...
2018-03-22 19:42:24
Egyszer kopogtatni fog a párnázott ajtón a munkanélküli, a r
... elnyomni.

Gazdagítani, nem kirabolni.

Építeni, nem pusztítani.

Mindenki érdekeit képviselni kell, nem csupán a hűségesek érdekeit.

A torz választási rendszer, a Fidesz propagandát szajkózó közpénzmédia, a busásan jutalmazott kormányközeli civil szervezetek, a gazdagon honorált házi sajtó, a milliárdokkal kitömött gazdaságkutatók, a közpé...
2018-03-22 19:19:31
A horvát kormány az Isztambuli Egyezmény ratifikálása mellett döntött
... kormányzó jobboldali Horvát Demokratikus Közösség (HDZ) koalíciós partnereinek nyomására történt. A politikus azt hangoztatta, ez kormánya politikai akaratának eredménye, amely a HDZ választási programján és a kormány programján, valamint annak törvénykezési tevékenységén alapul, és nincs mögötte hátsó szándék.
A kabinet az egyezményt azzal az értelmező nyilatkozattal küldte ...
2018-03-22 18:43:21
Választás 2018 - Republikon-konferencia: korszak- és rendszerváltást ígértek az ellenzéki politikusok
...
Kunhalmi Ágnes, a szocialista párt fővárosi elnöke azt emelte ki: az utóbbi évek nyugat-európai választási eredményei azt mutatják, hogy a demokratáknak csak széles együttműködéssel sikerült megakadályozniuk a szélsőséges és újjobboldali erők előretörését, és ebben "most Magyarországon a sor".
A szocialista politikus szerint lehetséges a teljes összefogás, ehhez "nem kel...
2018-03-22 18:42:26
Ahol a gyerek mondja meg
... egyébként szerdán dönt arról az előterjesztésről, hogy környezetvédelmi szempontokra hivatkozva a budapesti Duna-hidakra, aluljárókra, szobrokra, emlékművekre és fákra is kiterjeszti-e a választási plakátokra vonatkozó tilalmat a csak februárban kezdődő kampányban.

A főjegyzői iroda előterjesztése szerint a tavaly hatályba lépett, a választási eljárásról szóló törvény ...
2018-03-22 18:05:12
Feketevonatja a vasfüggönyös narancsoknak Hunnia börtönnel
... Észak-Magyarország és a többi megjelent média, mint a Hírnök valamennyi számát ismételte áldozásommal a miskolci Feketevonat Rákóczi téri cigánysága 1995. óta.

Nem értem a választási politikai játékait Magyarország felvett nevű tort ülő népének, akik az összes Ferencet és Jánost, meg a többi általam felsorolt neveket áldozásommal emelték, tették meg minden területen vez...
2018-03-22 17:59:14
Nyoma sincs a Fidesz választási programjának
... ötször elhangzott ez.

Ezzel szemben a valóság az, hogy két és fél héttel a választások előtt a kormánypárt az, amely eddig nem hozta nyilvánosságra vagy nem készítette el a választási programját. Négy éve sem tolták túl, akkor Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta, a program az, hogy "folytatjuk", de azért utána csak mondott néhány konkrét elemet is.

Egyelőr...
2018-03-22 17:17:07
EU-csúcs - Az uniós tagországok vezetői várhatóan a személyes adatok védelmére szólítanak fel
... minden olyan kérdéssel foglalkozni fognak kétnapos csúcstalálkozójukon, amelyek "aláássák a demokráciáinkba vetett bizalmat, hamis híreket terjesztenek, vagy beavatkoznak demokratikus választási folyamatokba.
Kedden az Európai Parlament (EP) meghívta Mark Zuckerberget, a Facebook alapító-vezérigazgatóját, hogy adjon magyarázatot a cég körül a napokban kirobbant botrányra. A F...
2018-03-22 16:42:22
Választás 2018 - NVI: nagyon kevés delegáltat jelentettek be a szavazatszámláló bizottságokba
... országgyűlési egyéni választókerületekben a választókerületben induló jelöltek egy-egy tagot bízhatnak meg.
Hozzátette: eddig a 10 286 szavazókörbe 5500, a 106 egyéni választókerületi választási bizottságba mintegy 250 delegáltat jelentettek be.
Kiemelte, március 29-ig lehet külképviseleti megfigyelőket bejelenteni, és ugyaneddig delegálhatnak a jelölőszervezetek 5-5 e...
2018-03-22 16:03:04
Választás 2018 - Tart a szavazólapok nyomtatása
... be az ÁNY Biztonsági Nyomda kőbányai géptermeibe és csomagolócsarnokába azért, hogy meggyőződhessenek arról, milyen szigorú biztonsági intézkedések mellett készülnek az országgyűlési választási papírok, illetve azokat miként csomagolják, "dobozolják" szavazóköri bontásban.
Az április 8-ai voksoláson több mint 8 millió választópolgár jogosult szavazni. A szavazólapokat és sza...
2018-03-22 15:51:41
1 2 3 ..........1078 1079 ......1617 1618 .....2155 2156 2157 
Címkék: Békesi László, Isztambuli Egyezmény, Horvát Demokratikus Közösség, Kunhalmi Ágnes, Feketevonat Rákóczi, Orbán Viktor, Európai Parlament, Mark Zuckerberget, Biztonsági Nyomda, párnázott ajtón, horvát kormány, ellenzéki politikusok, gyerek mondja, vasfüggönyös narancsoknak, uniós tagországok, személyes adatok, szavazatszámláló bizottságokba, szavazólapok nyomtatása, szakértő kormányt, demokratikus ellenz, hűségesek érdekeit, torz választási, busásan jutalmazott, gazdagon honorált, milliárdokkal kitömött, kormány programján, egyezményt azzal, értelmező nyilatkozattal, szocialista párt, utóbbi évek, demokratáknak csak, szocialista politikus, teljes összefogás, budapesti Duna-hidakra, választási plakátokra, csak februárban, főjegyzői iroda, tavaly hatályba, választási eljárásról, többi megjelent, miskolci Feketevonat, választási politikai, összes Ferencet, többi általam, választások előtt, választási programját, demokráciáinkba vetett, napokban kirobbant, országgyűlési választási, április 8-ai,
© 2013 TVN.HU Kft.