Regisztráció  Belépés
Politikájának bírálata miatt leváltotta helyettesét a francia jobbközép Köztársaságiak elnöke
... áll.
A 43 éves politikusnak, aki Nicolas Sarkozy volt államfő kormányában több miniszteri tisztséget is betöltött, egyelőre nem sikerült a tavalyi elnökválasztáson, majd nemzetgyűlési választásokon alulmaradt és a szétesés közelébe jutott jobboldalt egyberántania.
Névtelenül nyilatkozó párttagok, még a vezetésből, is azzal vádolják Wauquiez-t, hogy minden döntést egyed...
2018-06-18 16:33:00
Krónika 2. rész (napirend előtt: alaptörvény, keresztényüldözés, költségvetés)
... Brü...
2018-06-18 16:02:45
Tóth Bertalan: a tradicionális baloldali értékeket képviselő MSZP-re van szükség
... megoldásokat.
Beszámolt arról is, még a nap folyamán összehívja a párt országos elnökségét, hogy elkezdjék a felkészülést a jövő évi - európai parlamenti (EP-) és önkormányzati - választásokra. Megkezdik a kampánystratégia kidolgozását, javaslatot tesznek az önkormányzati képviselőjelöltek kiválasztásának elveire, dönteni fognak a helyi szervezetek megerősítéséről - sorolta a...
2018-06-17 17:52:01
Orbán: a migránsvitában nincs helye kompromisszumnak
... nem tudják elfogadni, de legalább tolerálni egymás álláspontját a migráció és a költségvetés kérdésében, akkor várják meg, hogy az európai emberek kinyilvánítsák akaratukat a 2019-es választásokon. Aztán jöjjön, aminek jönnie kell - fogalmazott.
Közölte: a migránsvitában nem lehetséges a kompromisszum, de nincs is rá semmi szükség.
Arról, hogy mi lehet Magyarország szere...
2018-06-16 19:52:05
Botswana mögött Magyarország, Malajzia mutathat kiutat
... demokrácia megjelenése, amely kilúgozza rendszeréből az egyéni szabadságjogokat és a jog uralmát, ám az erős ember még mindig úgy tehet, mintha demokrácia lenne, mert szabadnak látszó választásokon nyer felhatalmazást országa vezetésére. Végül a negyedik fázisban a demokrácia maradéka is elhal: a szavazásokat elcsalják, az ellenzéket börtönbe vetik, az alkotmányt átszabják.
|...
2018-06-16 08:48:39
Összekapott Merkel és Seehofer a menekültek miatt - közel a
... adnának arra, hogy a német határon megtagadják a belépést az érintett menedékkérőktől, és így már be lehet vezetni a Horst Seehofer által sürgetett szigorításokat.

Jönnek a választások

A CSU elutasította Angela Merkel javaslatát, amelyet Markus Söder egy csütörtöki nyilatkozatában félmegoldásnak nevezett. Hozzátette, hogy a berlini vezetésnek "a hazai lakossá...
2018-06-14 19:48:07
Európai Bizottság: az európaiak leginkább a migráció és a terrorizmus miatt aggódnak
... Királyságban, Lengyelországban, Bulgáriában és Horvátországban - nem tartotta jónak az európai gazdaság- és monetáris unió létrejöttét.
Mint közölték, egy évvel az európai parlamenti választások előtt ugyanakkor növekszik az unióba vetett bizalom és a jövőbeli kilátásokkal kapcsolatos optimizmus.
A tavaly ősszel mért adatokhoz képest egy százalékkal 42 százalékra emelked...
2018-06-14 16:21:59
Illegális bevándorlás - Elmérgesedett a Merkel-Seehofer menekültügyi vita
... Európára".
Megfigyelők szerint a 2015 óta változó intenzitással zajló konfliktus elmérgesedése nem választható el attól, hogy Bajorországban októberben helyi törvényhozási (Landtag-) választásokat tartanak, és a CSU támogatottsága gyengül.
A legutóbbi mérések szerint a 40 százalékos szint közelébe süllyedt, ami azzal fenyeget, hogy elveszíti abszolút többségét a tartomá...
2018-06-14 14:41:41
Lesznek megszorítások?
... Orbán Viktor miniszterelnök a kötcsei beszédében újabb világválság kialakulását vetette fel. Mint a kormányf...
2018-06-14 13:49:59
A 24.hu szerint Mészáros Lőrincnek építik az OTP-gyilkos új
... létrehozásán dolgozik a kormány, írja saját értesülései alapján a 24.hu. A lap szerint a miniszterelnökhöz közeli gigabank létrehozásáról a bankárkörökben már hónapok óta pletykálnak, már a választások előtt terjengtek erről hírek. Most viszont történt egy-két dolog, ami alapján a lap arra következtet, hogy beindulhatott a terv megvalósulása.

Ezek egyike, hogy Vida Józs...
2018-06-14 13:44:42
1 2 3 ..................450 451 ..........676 677 .........900 901 902 
Címkék: Tóth Bertalan, Összekapott Merkel, Európai Bizottság, Mészáros Lőrincnek, Nicolas Sarkozy, Horst Seehofer, Angela Merkel, Markus Söder, Orbán Viktor, Vida Józs, francia jobbközép, tradicionális baloldali, migránsvitában nincs, menekültek miatt, európaiak leginkább, terrorizmus miatt, tavalyi elnökválasztáson, szétesés közelébe, párt országos, kampánystratégia kidolgozását, önkormányzati képviselőjelöltek, helyi szervezetek, költségvetés kérdésében, európai emberek, 2019-es választásokon, egyéni szabadságjogokat, erős ember, negyedik fázisban, demokrácia maradéka, szavazásokat elcsalják, ellenzéket börtönbe, alkotmányt átszabják, német határon, érintett menedékkérőktől, csütörtöki nyilatkozatában, berlini vezetésnek, hazai lakossá, európai gazdaság-, európai parlamenti, unióba vetett, jövőbeli kilátásokkal, tavaly ősszel, legutóbbi mérések, kötcsei beszédében, miniszterelnökhöz közeli, választások előtt, terv megvalósulása, elnökválasztáson, szabadságjogokat, kompromisszumnak, lengyelországban,
© 2013 TVN.HU Kft.