Regisztráció  Belépés
Szavazásra buzdította a diaszpórában élő törököket Erdogan
... részt, de voltaképpen azért érkezett a boszniai fővárosba, hogy a választások előtt kampánygyűlést tartson a diaszpórában élő török állampolgárok számára. Kiemelte: arra számít, hogy a választásra jogosultak egy hónap múlva támogatni fogják őt és az általa vezetett Igazság és Fejlődés Pártját (AKP).
Arra bíztatta a külföldön élő törököket, hogy tartsák meg vallásukat és nyelv...
2018-05-20 17:52:39
Ismét érvénytelen lett a szlovén Koper-Divaca vasútvonal építési projektről kiírt népszavazás
...
Az előzetes eredmények szerint a választásra jogosultak valamivel több mint 14 százaléka szavazott - közölte az ország választási bizottsága honlapján a leadott voksok 95 százalékának feldolgozása után. A részvételi adatok alapján a referendum érvénytelen.
A kérdésre, miszerint támogatja-e, hogy hatályba lépjen a Koper-Divaca vasútvonal második vágányának építéséről, ig...
2018-05-14 11:52:13
Mosr akkor bűn, ha QRVA jól érzem magam, miután kiderült: SOKKAL TÖBBEN VAGYUNK, mint a Fidesz-bagázs idiótái?
Drága Anikó!
• eltörölték az 50 százalékos részvételi küszöböt (Vagyis, a választásra jogosultak 50%-a alatti "megjelenés" is érvényes választást eredményez.)
• a második forduló eltörlésével megakadályozták az egyszerűen megoldható összefogást a pártok között (Ez, VILÁGBOTRÁNY! Ilyen, csak diktatúrákban van!)
• az egyéni mandátumok arányának növelé...
2018-04-29 18:15:14
Több mint 700 olyan szavazókör van, ahol feltűnően sok az ér
... mértékben történtek ilyen - szavazatszámláló biztosi - tévedések.

Az NVI ráadásul egy hétig nem teszi hozzáférhetővé a szavazókörökben készült jegyzőkönyvek adatait (az egész választásra jellemző volt, hogy a választás.hu vagy nem működött, vagy csak félig, most is ez a helyzet.), amiket össze lehetne vetni a központi adatokkal, hogy kiderüljön, esetleg téves adatfelvit...
2018-04-10 20:58:33
Nincs Cím
... arra is jó esély van, hogy a mostani legyen minden idők legmagasabb parlamenti választási részvétele.

A saját választókerülete kapcsán elmondta, hogy a XII. kerületben a választásra jogosultak nyolcvan százaléka szavazott. Értékelése szerint ez közös siker, a magyar demokrácia sikere. A sajtótájékoztatón arról is beszélt, hogy voltak ugyan szabálytalanságok a vasárnapi ...
2018-04-09 22:00:42
Választás 2018 - Az NVB 187 megfigyelőt vett nyilvántartásba az országgyűlési választásra
...
A választási eljárási törvény szerint külképviseletekre a jelöltet állító jelölőszervezetek, valamint a független jelöltek külképviseletenként két-két megfigyelőt bízhatnak meg. A közös jelöltet állító jelölőszervezetek együttesen jogosultak két megfigyelő megbízására.
A Nemzeti Választási Iroda mellé a szavazási iratok és a szavazatok megszámlálása törvényességének elle...
2018-04-01 08:41:05
Itt láthatók az esélyes ellenzéki jelöltek! - Innentől kezdve, már csak golyóstoll kérdése, nem igaz...?
...● ...Amint azt tudjuk, a választásra jogosultak mintegy 40%-a, KORMÁNYT AKAR VÁLTANI; a választásra jogosultak 38%-a szerint azonban erre nincs szükség!
(Hivatkozás: http://hvg.hu/itthon/20180130_tobben _akarjak_a_kormanyvaltast_de_kevesen _hisznek_benne)

Mi kell a Fidesz-bagázs megbuktatásához?

Nézzük számszerűen:
1. A magyarországi választójogo...
2018-03-21 05:10:43
A szlovén legfelsőbb bíróság megsemmisítette a Koper-Divaca vasútvonalról kiírt népszavazást
... (SDS) kezdeményezte, mert szerintük túl drága a projekt kivitelezése, és teret adhat a korrupciónak.
Az alacsony részvételi arány miatt azonban érvénytelen lett a referendum, a választásra jogosultak valamivel több mint 20 százaléka szavazott csupán. A kérdésre, miszerint támogatja-e, hogy hatályba lépjen a Koper-Divaca vasútvonal második vágányának építéséről, igazgatásáról ...
2018-03-14 20:22:46
Mi lesz a megvezetettekkel?
... szavaztak (30,88 százalék),
Czupor Attila László, a Mag...
2018-03-06 18:31:12
Ha Sorosová hatalomba emeli a jobbikot, akkor is támogatod?
... szavaztak (30,88 százalék),
Czupor Attila László, a Magyar Munkáspárt jelöltje alig több mint 1 sz...
2018-03-06 17:23:11
1 2 3 .......23 24 ....35 36 ...46 47 48 
Címkék: SOKKAL TÖBBEN VAGYUNK, Nincs Cím, Fejlődés Pártját, Drága Anikó, Nemzeti Választási Iroda, KORMÁNYT AKAR VÁLTANI, Czupor Attila László, Magyar Munkáspárt, szlovén Koper-Divaca, országgyűlési választásra, esélyes ellenzéki, szlovén legfelsőbb, boszniai fővárosba, választások előtt, választásra jogosultak, hónap múlva, általa vezetett, előzetes eredmények, ország választási, leadott voksok, részvételi adatok, referendum érvénytelen, második forduló, egyszerűen megoldható, pártok között, egyéni mandátumok, szavazókörökben készült, egész választásra, központi adatokkal, mostani legyen, saját választókerülete, magyar demokrácia, sajtótájékoztatón arról, választási eljárási, jelöltet állító, független jelöltek, közös jelöltet, szavazási iratok, szavazatok megszámlálása, projekt kivitelezése, alacsony részvételi, szavazatszámláló, megvezetettekkel, választókerülete, törvényességének, szavazókörökben, megakadályozták, nyilvántartásba, megsemmisítette, megbuktatásához, kampánygyűlést, kormanyvaltast,
© 2013 TVN.HU Kft.