Belépés
Ripoff Raskolnikov új lemezén folytatta a történetmesélést
...
"Míg régen sokat utaztam, ma már a remetékhez hasonló életet élek. Távolról szemlélem a világot, de ez nem jelenti azt, hogy ne érintene meg. A Small World című szám egyrészt arról szól, hogy az én személyes Ripoff-világom nagyon pici lett, másrészt a nagyvilág is valahogy kicsi lett ezekben az időkben, amiket most élünk" - idézte a zenészt a szervezők által az MTI-hez eljutt...
2018-10-11 13:52:25
MSZP: Orbán és Tarlós egyetlen érdemi szót sem szólt Budapestről
... zajlanak az erről szóló egyeztetések. A történelmi felelősséget a politikai szervezetek többsége érzi, aki ebből kimarad, az nyilvánvalóan a Fidesz szándékait fogja segíteni, ez pedig a választók számára is egyértelmű lesz - mondta.
A Fidesznek tavasszal még 38 százalékos támogatottsága volt, míg ez mostanra 34-35 százalékra csökkent - mondta Horváth Csaba a kormánypárt saját...
2018-10-10 14:26:11
Előléptek a Zöldek Németország második számú politikai erejévé
... CDU/CSU-szavazókat is meg tud szólítani, és van esélye arra, hogy választhatóvá váljék a társadalmi közép széles rétegei számára, viszont továbbra sem megfelelő a beágyazottsága a keletnémet választók körében" - értékelte az RTL kereskedelmi televízió és az RTL csoporthoz tartozó n-tv hírtelevízió megbízásából készített felmérés eredményeit Manfred Güllner, a Forsa vezetője.
...
2018-10-08 19:50:30
Romániai népszavazás - EMNP: a parlamenti pártok nem mozgósítottak, ezért lett érvénytelen a referendum
...
A Szilágyi Zsolt pártelnök által jegyzett állásfoglalás szerint a választók azért maradtak tétlenek, mert a parlamenti képviselettel rendelkező pártok nem azonosítottak "direkt zsákmányszerzési lehetőséget" a népszavazás kapcsán, ehhez mérten cselekedtek és maradtak inaktívak, s így a választóik sem érezték magukénak a népszavazást.
Az EMNP szerint a részvételi kedvet az...
2018-10-08 15:22:32
Külföldi sajtó Magyarországról - Lengyel lap: Orbán és Kaczynski alapvető partnerséget várnak el az EU-tól
... "az identitás-párti forradalom Európában nemcsak hogy nem gyengül, hanem terjed is", Lengyelországban, Magyarországon és Olaszországban a kormányok "egyelőre egészen jól vannak, és a választók szolíd támogatására alapoznak" - szögezi le Semka.
A főáramlatú publicisták az EU-ból való kilépés szándékával vádoják meg mindazokat, akik "az unióban nem a liberális szabványosítást a...
2018-10-08 14:32:13
Romániai népszavazás - Kelemen Hunor szerint nem kell felelősöket keresni az alacsony részvétel miatt
... módosítását teszi szükségessé. Másfelől a család és a házasság kérdésének az átpolitizálása és a népszavazást megelőző, mindkét oldalt jellemző manipulatív kampány is taszító hatást gyakorolt a választókra. Hozzátette: a népnek mindig igaza van, nem a választókban kell keresni a hibát a távolmaradásért.
Az RMDSZ elnöke szerint a politikusoknak abba kell hagyniuk az egymásra ...
2018-10-08 11:42:03
Wolfgang Schäuble: biztos Angela Merkel megerősítése a CDU elnöki tisztségében
... megpályázó Ralph Brinkhaus megválasztása "stabilizálhatja" Angela Merkelt - mondta Wolfgang Schäuble.
Arra a kérdésre, Angela Merkel miként akadályozhatja meg, hogy a párt vagy a választók "elhajtsák hivatalából", azt mondta, hogy ez a kifejezés alkalmatlan a demokrácia működésének leírására, Angela Merkel pedig tudja, hogy kormányfői tisztséget egyszer majd át kell adnia más...
2018-10-07 12:41:25
Nézőpont: a Fidesz népszerűbb, mint az egész ellenzék együtt
... az összes ellenzéki pártnak együttvéve. A Jobbik már hónapok óta tartja a teljes népességen belüli 10 százalékos támogatottságát, a belőlük frissen alakult Mi Hazánk Mozgalom pedig a választók 1 százalékát tudhatja maga mögött. Így a Fidesznek 3,2 millió, a Jobbiknak 800 ezer, a Mi hazánknak 80 ezer szimpatizánsa van Magyarországon.
Azt írták: éleződik a küzdelem a baloldal v...
2018-10-01 14:05:07
Külföldi sajtó Magyarországról - Le Monde
... elég pontos kifejezés a magyarországi rendszerre, miután a demokrácia és a liberalizmus egymástól elválaszthatatlan fogalmak, s helyette a "választott autokráciát" javasolja, amelyben a "választók homlokzatként szolgálnak, de a hatalom nem engedélyezi többé az ellensúlyokat, a sajtó, az igazságszolgáltatás, az egyesületek és az egyetemek hallgatásra vannak ítélve".
A hetedik ...
2018-09-23 14:52:13
Brexit - Liberális Demokraták: a Brexit megállítható és meg is kell állítani
... arra, hogy a brit EU-tagságról 2016 júniusában tartott népszavazáson - amelyen országos átlagban a kilépést pártolók kerültek szűk, 51,9 százalékos többségbe - a 18 és 24 év közötti brit választók 71 százaléka a bennmaradásra, a 65 éven felüliek 64 százaléka pedig a kilépésre voksolt.
A liberális vezető keddi beszédében kijelentette: véleménye szerint Theresa May sem hisz iga...
2018-09-18 19:45:01
1 2 3 ................101 102 .........152 153 ........202 203 204 
Címkék: Ripoff Raskolnikov, Zöldek Németország, Kelemen Hunor, Wolfgang Schäuble, Angela Merkel, Liberális Demokraták, Small World, Horváth Csaba, Manfred Güllner, Szilágyi Zsolt, Ralph Brinkhaus, Angela Merkelt, Hazánk Mozgalom, Theresa May, parlamenti pártok, alacsony részvétel, egész ellenzék, remetékhez hasonló, szervezők által, erről szóló, történelmi felelősséget, politikai szervezetek, választók számára, kormánypárt saját, társadalmi közép, keletnémet választók, választók azért, parlamenti képviselettel, népszavazás kapcsán, részvételi kedvet, identitás-párti forradalom, választók szolíd, főáramlatú publicisták, liberális szabványosítást, házasság kérdésének, népszavazást megelőző, népnek mindig, választókban kell, politikusoknak abba, párt vagy, kifejezés alkalmatlan, demokrácia működésének, összes ellenzéki, teljes népességen, belőlük frissen, magyarországi rendszerre, liberalizmus egymástól, egyetemek hallgatásra, brit EU-tagságról, kilépést pártolók, kilépésre voksolt, liberális vezető,
© 2013 TVN.HU Kft.