Belépés
Lázár atyafi gyomorforgató ír
... gondolatokat, mert hű képet adnak az egyik főfidesznyik elmeállapotáról és társadalomszemléletéről.

Az origo kérdéseivel indul Lázár atyafi írása. Azonnal megadjuk a saját válaszunkat, amelyek messze nem egyeznek Lázár atyafi válaszaival - ha egyáltalán Lázár írásából ezekre a kérdésekre bármiféle válasz kihámozható. Nekem nem sikerült.

,,Miért...
2011-05-08 15:01:10
Idézetek!
... érzelmekre adandó válaszainkat. Erre célzok, amikor azt mondom, hogy meg kell szelídítenünk a vad elefántot, azaz fegyelmezetlen elménket. Ha nem mérsékeljük a zavaró érzelemre adott válaszunkat, cselekedeteink erkölcstelenné válnak, és akadályozzák boldogságunk feltételeit. Szó sincs arról, hogy buddhákká kellene válnunk, egyesülnünk kellene Istennel. Csupán felismerjük, hogy érd...
2011-03-18 23:13:03
Attól hogy, látod a kérdező valódi vagy választott nevét,a válaszod más lenne?
John Lennon-tol idéznék,bár tartok tőle nem pontossan.
Tartottak egyszer ugy sajtótájékoztatót hogy,ő és Yoko bebujtak egy zsákba.mikor megkérdezték tölük miért teszik?azt válaszolták:-Ne a kinézetünk,a megjelenésünk alapján itéld meg a válaszunkat.A válasz tartalmára figyelj ne a válasz adóra-:)
...
2011-03-18 11:15:13
Vissza kellene állítani, hogy a kérdező neve látható legyen?
John Lennon-tol idéznék,bár tartok tőle nem pontossan.
Tartottak egyszer ugy sajtótájékoztatót hogy,ő és Yoko bebújtak egy zsákba.mikor megkérdezték tölük miért teszik?azt válaszolták:
--Ne a kinézetünk,a megjelenésünk alapján itéld meg a válaszunkat.A válasz tartalmára figyelj ne a válasz adóra-:)
...
2011-03-18 11:14:43
Miért nem vállalja sok válaszadó itt a tvn-en az arcát?
John Lennon-tol idéznék,bár tartok tőle nem pontossan.
Tartottak egyszer ugy sajtótájékoztatót hogy,ő és Yoko bebújtak egy zsákba.mikor megkérdezték tölük miért teszik?
Azt válaszolták:-Ne a kinézetünk,és a megjelenésünk alapján itéld meg a válaszunkat.
A válasz tartalmára figyelj ne a válasz adóra-:)...
2011-02-05 20:38:04
Dalai Láma
... befolyásolt - elme minden olyan bajunk forrása, amely nem sorolható az elkerülhetetlen szenvedések (betegség, öregség, halál) közé. Ha nem tudjuk kordában tartani a zavaró érzelmekre adott válaszunkat, azzal ajtót nyitunk önmagunk és mások szenvedése előtt.
.....

A lelki béke - a boldogság elsődleges jellemzője - és a harag nem tűrik meg egymás közelségét. A negatí...
2011-01-19 18:36:06
Mit gondolsz róla?
Attól hogy nem adja át a helyét valakinek az életben,még lehet a legjobb barátom,ill.a neten még jókat beszélgethetünk bárkivel.
Ja és hogy, miért használunk álnevet és képet,hát hogy, ne a kinézetünk,a megjelenésünk alapján itéld meg a válaszunkat.A válasz tartalmára figyelj ne a válasz adóra....
2010-12-17 22:19:33
Online lelkigyakorlatból4/109
... gyakorlatán keresztül tudjuk, hogy a válaszunk
mélysége függ a szeretetünk mélységétől az iránt az ember iránt, aki a meghívást kezdeményezi. Amikor a szeretett
személy igényli válaszunkat, mi igent mondunk. Még akkor is, amikor tudjuk, hogy a személyes ára nagy lesz,
válaszolunk, mert a szeretet mindig összetartozáshoz vezet. Szeretnénk azzal az eggyel lenni, akit ...
2010-12-05 15:26:55
Egyes emberek miért nem vállalják fel saját arcukat,nevüket a saját,de közzétett gondolataikhoz?
John Lennon-tol idéznék,bár tartok tőle nem pontossan.
Tartottak egyszer ugy sajtótájékoztatót hogy,ő és Yoko bebujtak egy zsákba.mikor megkérdezték tölük miért teszik?azt válaszolták:-Ne a kinézetünk,a megjelenésünk alapján itéld meg a válaszunkat.A válasz tartalmára figyelj ne a válasz adóra-...
2010-11-09 18:18:07
Az önmérséklet erkölcse.
... befolyásolt - elme minden olyan bajunk forrása, amely nem sorolható az elkerülhetetlen szenvedések (betegség, öregség, halál) közé. Ha nem tudjuk kordában tartani a zavaró érzelmekre adott válaszunkat, azzal ajtót nyitunk önmagunk és mások szenvedése előtt.
.....
A lelki béke - a boldogság elsődleges jellemzője - és a harag nem tűrik meg egymás közelségét. A negatív gon...
2010-09-18 18:35:43
1 2 3 4 5 6 7 
Címkék: Dalai Láma, John Lennon-tol, kérdező valódi, kérdező neve, önmérséklet erkölcse, egyik főfidesznyik, origo kérdéseivel, saját válaszunkat, kérdésekre bármiféle, zavaró érzelemre, megjelenésünk alapján, válasz tartalmára, válasz adóra-, elkerülhetetlen szenvedések, zavaró érzelmekre, lelki béke, boldogság elsődleges, helyét valakinek, legjobb barátom, válasz adóra, szeretetünk mélységétől, ember iránt, meghívást kezdeményezi, szeretet mindig, eggyel lenni, összetartozáshoz, beszélgethetünk, elmeállapotáról, elkerülhetetlen, erkölcstelenné, gondolataikhoz, cselekedeteink, fegyelmezetlen, szelídítenünk, megjelenésünk, gyomorforgató, boldogságunk, gondolatokat, válaszainkat, kezdeményezi, megkérdezték, akadályozzák, főfidesznyik, válaszolták, válaszolunk, kérdéseivel, önmérséklet, válaszunkat, gyakorlatán, feltételeit, egyesülnünk, felismerjük, szenvedések, mérsékeljük, válaszaival, mélységétől, szeretetünk, befolyásolt, kihámozható, közelségét, szeretnénk, jellemzője, érzelmekre, elsődleges, tartalmára, kérdésekre,
© 2013 TVN.HU Kft.