Regisztráció  Belépés
9. Amit nem mondhatok el senkinek ...
...
Bizony ám!
Akkor már tudtam, hogy ismét áldott állapotban vagyok! És, ti is tudtátok ezt. Abban bíztatok, hogy majd leköt a gyerek! Azt viszont nem tudtátok, hogy az én magzatom változatlanul ugyanúgy ,,halálra volt ítélve", mint az egy évvel azelőtti, akit 1973-ban, az ötödik hónapban trancsíroztak ki belőlem!

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID...
2018-01-13 05:48:34
Felminősítette Horvátországot a Fitch Ratings
... és helyi valutában kibocsátott államadósságának besorolását. Az új szuverén adósosztályzatok kilátása stabil.
Horvátország államadós-besorolása a pénteki felminősítés ellenére változatlanul a magas hozamú kategóriában van, egy fokozattal a befektetésre ajánlott sáv belépőszintje alatt.
Magyarországot a három piacvezető nemzetközi hitelminősítő mindegyike a befektetésre a...
2018-01-12 23:37:38
Peti, erőltesd meg magad!
... akkor sem sikerült válaszolni a kérdésre. Az unió nem akar illegális bevándorlókat ide csődíteni, ez nettó hazugság. Sem most nem akar, sem eddig nem akart.

Tehát a téma változatlanul magyarázatra szorul, úgyhogy felteszem én is a kérdéseimet:

Az Orbán-kormány befogadta, vagy nem fogadta be azt az 1300 embert, akiknek befogadását Szijjártó minisztériumának eg...
2018-01-12 17:37:47
Meddig lehet úgy tenni, mintha ez az egész ocsmány játék nem
Meddig lehet úgy tenni, mintha ez az egész ocsmány játék nem a gyerekeink és az ország bőrére menne?


H. A. | Ma | 12:26

A történet tegnapi, vagy legalábbis tegnap került nyilvánosságra, a súlya, az üzenete, a tragikus megkerülhetetlensége és minden következménye viszont örök. Ide teszem, hogy tudjuk, miről beszélünk:

https://youtu.be...
2018-01-12 17:35:15
A jegybank elárulta, meddig lesz fedezet a nyugdíjakra
... tartózkodjanak a közvélemény félrevezető tájékoztatásától" - fogalmaztak az írásban, melyben kitértek arra is, hogy a magán-nyugdíjpénztári kilépések statisztikai elszámolása 2014 óta változatlanul, a nemzetközi statisztikai előírásoknak megfelelően történik, a módszertani leírás elérhető az MNB honlapján, a statisztikai aloldalon.

Korábban arról kérdezték a parlamentbe...
2018-01-11 17:36:22
Helyzetgyakorlatok kezdő öregeknek
... pedig mindenki látja, észleli - de ránk hagyja a felismerést.
Legföljebb nénizni vagy mamikázni kezd.
És még ezt a finom jelzést sem baráti körünk fiataljaitól kapjuk - ők változatlanul sziával üdvözölnek és keresztnevünkön szólítanak -, hanem a kereskedelem, az ipari szolgáltatások, az egészségügy, valamint a közhivatalok némely dolgozójától, no meg az egyszerű já...
2018-01-11 14:56:29
A Világbank emelte a magyar és a globális GDP-növekedési előrejelzését
... százalékról 1,7 százalékra módosította.
Kína esetében a Világbank csupán minimálisan változtatott az idei évre vonatkozó előrejelzésén, 6,3 százalékról 6,4 százalékra,jövőre pedig változatlanul 6,3 százalék gazdasági növekedést vár.
A Világbank továbbra is 1,7 százalékos idei és 1,8 százalékos jövő évi orosz gazdasági bővüléssel számol.
Közép-Európa esetében a Vilá...
2018-01-10 10:11:36
Tanmesék - igényeseknek
... - hosszú távon persze mással hat. Nem azzal, amivel kezdetben igézett. A szerelem oldóanyagában nyilvánvalóan megmarad a jó fenék, szép mosoly, dögös alak, villa és luxusautó, ami változatlanul nagyon szép, ám elkezdődik valami másféle hatás, amelynek van ugyan szeme, keze, lába, Rolex órája, de már csak egészen mellékesen.


...
2018-01-08 18:00:21
Huszonöt bázisponttal, 2 százalékra emelték az alapkamatot Romániában
...
Az alapkamat 2015 májusa óta változatlanul 1,75 százalékon állt, ami történelmi mélypontnak számított.
A nemzeti bank közlése szerint a tartalékráta változatlan maradt, így mind a lej, mind a valuta esetében 8 százalék a kötelező tartalékráta.
Az alapkamat 0,25 százalékpontos emelésére számítottak az elemzők, viszont arra nem, hogy már az év első ülésén meghozza ezt...
2018-01-08 13:22:05
Donald Trump visszavágott a róla szóló könyv írójának, "stabil zseninek" nevezve magát
... ellentmondásosnak ítélttevékenységét vizsgálja.
A sajtóértekezleten az elnök arról is tájékoztatott, hogy az idén a jóléti reformok ügyében kétpárti együttműködést szeretne, s hogy változatlanul kitart amellett, hogy Mexikó "valamiképpen" kifizesse a határon építendő fal árát, valamint hogy az Észak- és Dél-Korea közötti párbeszéd megindulása a Fehér Ház nyomásgyakorlásának ...
2018-01-06 19:33:03
1 2 3 4 .............317 318 ......476 477 .......634 635 636 
Címkék: Felminősítette Horvátországot, Fitch Ratings, Donald Trump, Fehér Ház, egész ocsmány, jegybank elárulta, globális GDP-növekedési, alapkamatot Romániában, róla szóló, ötödik hónapban, pénteki felminősítés, magas hozamú, befektetésre ajánlott, három piacvezető, téma változatlanul, 1300 embert, ország bőrére, történet tegnapi, közvélemény félrevezető, nemzetközi statisztikai, módszertani leírás, statisztikai aloldalon, finom jelzést, ipari szolgáltatások, közhivatalok némely, idei évre, szerelem oldóanyagában, alapkamat 2015, nemzeti bank, tartalékráta változatlan, valuta esetében, kötelező tartalékráta, elnök arról, jóléti reformok, határon építendő, minisztériumának, tájékoztatásától, államadósságának, adósosztályzatok, keresztnevünkön, nyugdíjpénztári, százalékpontos, felminősítette, horvátországot, nyilvánosságra, magyarországot, együttműködést, tartózkodjanak, szolgáltatások, változatlanul, trancsíroztak, előrejelzésén, tájékoztatott, nyilvánvalóan, következménye, előrejelzését, oldóanyagában,
© 2013 TVN.HU Kft.