Belépés
Büntetőeljárási törvény - Csak a sértett tanúkihallgatásán lehet ott ügyvéd
... vallomását nem befolyásolhatja. Ugyanakkor a kihallgatás után az arról készült jegyzőkönyvet megtekintheti, és észrevételeit előterjesztheti.
Az elfogadott módosító javaslat változatlanul lehetővé teszi, hogy a tanú érdekében eljáró ügyvéd ott legyen a tárgyaláson.
Az alkotmányügyi bizottság kezdeményezésére garanciális jelleggel azt is kimondták: ha megállapítható, hogy...
2011-11-07 22:11:47
A Sanoma 50 százalékos tulajdont szerzett a szallas.hu-ban
...
A szallas.hu oldalt működtető céget közös irányítás alá helyezik, székhelye azonban változatlanul Miskolcon marad.
Az akvizíció célja a Sanoma pozíciójának további erősítése az online szolgáltatások értékesítésének piacán, ahol már vannak érdekeltségei. A vételárat nem közölték.
A közlemény szerint a Szallas.hu két év alatt érte el a piacvezető pozíciót. Több mint 6...
2011-11-07 22:09:22
Az idei kgfb kampány jobban pártolja a hűséges autósokat
... kétmillió úgynevezett inaktív - zömében tájékozatlan nyugdíjas - ügyfélen hajtották be. Akár tízezrekkel is megemelték a díjukat, de már kedvezménynek számított az is, ha legalább változatlanul hagyták a tarifáikat.
A szemfüles ügyfelek korábban felmondással és visszaszerződéssel játszották ki hálátlan biztosítójukat, vagy végleg elpártoltak tőle. Elképzelhető, hogy erre a tr...
2011-11-07 14:16:00
Női tenisz-világranglista - Ivanovic nincs a húszban
...
A viadalokat szervező WTA honlapja szerint az idén már nem versenyző Arn Gréta - legjobb magyarként - változatlanul a 64. helyen áll.
Női világranglista (zárójelben a korábbi helyezés):
------------------------------------ ---------------1.(1.)Caroline Wozniacki (dán)

7485 pont2.(2.)Petra Kvitova (cseh)


73703.(3.)Viktorija Azarenka (fehé...
2011-11-07 09:04:00
Thm-plafonról dönthet és a munka törvénykönyvéről tárgyal jövő héten a parlament
... nemzetgazdasági minisztérium által júliusban elkészített, de csak néhány hete benyújtott törvénytervezet számos ponton változott időközben. Eszerint megmarad a védett kor intézménye és változatlanul 20 nap lesz az alapszabadság, ugyanakkor az eddigi 200 helyett 250 óra túlmunkát lehet kikötni a munkaszerződésekben, s azt bérpótlék helyett szabadidővel is megválthatják a munkáltató...
2011-11-06 07:05:48
A lélek és a folyó...
...
a múlttal terhelt tiszta lét,
fájó képeitől habos.

Lenyugszik majd a nagy folyó
Lelassul, habja kisimul,
megérzi azt, hogy élni jó,
s sz...
2011-11-06 00:36:34
Magyar-szlovén agrár-kárenyhítési munkacsoport alakul
... részben, vagy egészében mindkét ország saját gyakorlatába, de akár az Európai Unió agrárpolitikájába is átültethetők lesznek - fejtette ki a miniszter. Aláhúzta: a mezőgazdaságra változatlanul stratégiai ágazatként tekint az unió, ezt jelzi az is, hogy az agrártámogatások összege változatlan marad az elkövetkező 7 évben.
Az egyeztetések többi témájáról szólva Fazekas Sándor m...
2011-11-04 17:48:44
Próbára bocsátotta a bíróság az Új Magyar Gárda főkapitányát
... a vádlottat, de a bíróság csak a Szabadság téri demonstrációval összefüggésben találta bűnösnek.
A bíróság szerint a bizonyítás azt eredményezte, hogy a Magyar Gárda mozgalom változatlanul, ugyanolyan személyi összetétellel folytatódott a Magyar Gárda egyesület feloszlatása után, ugyanakkor az Új Magyar Gárda mozgalom tevékenysége a vád keretei között vizsgálva nem volt azono...
2011-11-04 17:40:48
Ismét előzetes letartóztatásba helyezték Tasnádi Pétert
... szeptember 21-ig előzetes letartóztatásban volt, akkor lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el vele szemben a Pesti Központi Kerületi Bíróság. Az indoklás szerint a bűnismétlés veszélye változatlanul fennáll, de ennek foka már nem olyan mértékű, hogy azt csak az előzetes letartóztatással lehessen kiküszöbölni. Az ügyészség egyebek mellett önbíráskodás bűntettével, annak kísérletével ...
2011-11-04 17:39:51
1956 november elején
... kisebb-nagyobb megszakítással egész sötétedésig jöttek befelé. Nyíregyházán keresztül vonultak, nagyobb részt Debrecen, kisebb része Miskolc felé haladt.

Debrecen város változatlanul körül van véve szovjet erőkkel. A Gábor Áron laktanyából ma kivonult egy kisebb ott lévő magyar egység, a laktanyába szovjet katonák mentek be.

,,Magyar Jövő" címmel...
2011-11-04 07:39:31
1 2 3 .............329 330 ......475 476 477 .493 494 .......657 658 659 
Címkék: Magyar Gárda, Tasnádi Pétert, Caroline Wozniacki, Petra Kvitova, Viktorija Azarenka, Európai Unió, Fazekas Sándor, Pesti Központi Kerületi Bíróság, Gábor Áron, Magyar Jövő&#8221, sértett tanúkihallgatásán, idei kgfb, hűséges autósokat, munka törvénykönyvéről, kihallgatás után, arról készült, elfogadott módosító, tanú érdekében, alkotmányügyi bizottság, akvizíció célja, online szolgáltatások, közlemény szerint, piacvezető pozíciót, szemfüles ügyfelek, viadalokat szervező, korábbi helyezés, múlttal terhelt, nagy folyó, mezőgazdaságra változatlanul, agrártámogatások összege, egyeztetések többi, bíróság csak, bíróság szerint, indoklás szerint, bűnismétlés veszélye, előzetes letartóztatással, ügyészség egyebek, laktanyába szovjet, lakhelyelhagyási, letartóztatásban, kezdeményezésére, letartóztatással, agrártámogatások, törvénykönyvéről, értékesítésének, demonstrációval, előterjesztheti, törvénytervezet, letartóztatásba, nemzetgazdasági, befolyásolhatja, büntetőeljárási, szolgáltatások, világranglista,
© 2013 TVN.HU Kft.