Regisztráció  Belépés
A globális hatalom akarja így
... beszéde és a kommunikációja arra, hogy fel tudja dolgozni azt a szituációt, ami körülveszi. Ez a szint azért a leglényegesebb, mert ha ezt nem tudjuk megoldani, tehát ha a nemzet változatlanul nem tud önmagával szóba állni, nem tudja egy értelmes, tárgyilagos, higgadt hangfekvésben, értelmezési keretben leírni, hogy miről van szó, és ebben nem tud megegyezni, ez önmagában véve is ...
2007-11-08 06:37:33
Mitől veszítik el
... kevésbé sikerül őket. Az például bénítólag hat, ha megpróbálunk makulátlannak látszani...

A legtöbb munkahelyen a modern nő élvez előnyöket, de a társas kapcsolatok többsége változatlanul régimódi. A nőies nőknek van a legnagyobb esélyük.

Feminin, de nem feminista

Fogadjuk el, hogy a férfiak szeretik a miniszoknyát, de nem kell állandóan abban tets...
2007-11-07 20:15:34
18 ezer forinttal emelkedik az
... leszavazott módosító indítványa 1,7 millióról 1,8 millió forintos éves jövedelemre növelte volna a 18 százalékos személyi jövedelemadó felső határát. Varga Mihály szerint a sávhatár változatlanul hagyása azt jelenti, hogy bruttó 160-180 ezer forintos fizetéssel rendelkező átlagos adófizető zsebéből jövőre 18 ezer forinttal többet vesz ki a kormány.

A Fidesz alelnöke han...
2007-11-07 19:59:04
Gyurcsányt a globális hatalom
...
kommunikációja arra, hogy fel tudja dolgozni azt a szituációt, ami körülveszi. Ez a
szint azért a leglényegesebb, mert ha ezt nem tudjuk megoldani, tehát ha a nemzet
változatlanul nem tud önmagával szóba állni, nem tudja egy értelmes, tárgyilagos,
higgadt hangfekvésben, értelmezési keretben leírni, hogy miről van szó, és ebben
nem tud megegyezni, ez ö...
2007-11-07 19:37:39
Hol a boldogság mostanában.
... kezdenek. A mértéktelen ivás hátterében a szociális, kulturális és gazdasági gondok mellett lelki bajok, rossz hagyományok húzódnak meg, és ezek gyökerei a régmúltban is kereshetők. Változatlanul él az a felfogás, hogy sírva vigad a magyar.

"A boldog emberek sokat mosolyognak. Kevesen tudják, hogy ez visszafelé is működik: a sokat mosolygók boldogabbak lesznek. Ha rossz...
2007-11-07 10:18:52
Mindenki mindenkit feljelent
... kampányba kezd: hirdetésekkel és vállalatok meglátogatásával igyekszik meggyőzni a cégvezetőket a szoftvernyilvántartás szükségességéről és a hiányával járó kockázatokról. Emellett a BSA változatlanul folytatja NagyVizit kampányát, amelynek keretében a szoftvergazdálkodás kérdéseiről konzultálnak a vállalatok vezetőivel.

http://terminal.hu/cikk.php?article_ id=1078...
2007-11-07 07:36:37
Mitől veszítik el a férfiak...
... kevésbé sikerül őket. Az például bénítólag hat, ha megpróbálunk makulátlannak látszani...

A legtöbb munkahelyen a modern nő élvez előnyöket, de a társas kapcsolatok többsége változatlanul régimódi. A nőies nőknek van a legnagyobb esélyük.

Feminin, de nem feminista

Fogadjuk el, hogy a férfiak szeretik a miniszoknyát, de nem kell állandóan abban tets...
2007-11-06 16:16:31
^^^^^^^^^^^^^ 300 x ÉDESEBB...
... viszont sokat segít a cukorbetegség kontrollálásában!

Vérnyomás - problémák

Kutatások kimutatták azt is, hogy a Stevia csökkenti a magas vérnyomást, de közben változatlanul hagyja a normális vérnyomást. Ez azt jelenti, hogy az egészséges embereknél sem okoz vérnyomáscsökkenést.

Bőrápolás - sebek, bőrbetegségek kezelése

Kisebb horzsolások...
2007-11-04 11:21:20
mai recept
... kukoricaolajat körbefuttatunk benne. Belehelyezünk 2-4 db újhagyma fehér részét, majd mikor sisteregni kezd 2-3 nagyon vékony szelet friss gyömbérgumót. Belehelyezünk 30 dkg szójacsírát és változatlanul erős tüzön sütőlapáttal alányúlva erőteljesen, minden irányban 2-3 percig forgatjuk. A vége felé sóval és az újhagyma apróra vágott zöld részével meghintjük. A babcsíra megsül, de ...
2007-11-03 22:04:44
Konsztantyin Szimonov - Várj r
... hogy feledni kell!
Ha lemondtak rólam már lányom és apám,
S jóbarát rám egy sem vár, te gondolj néha rám!
Borral búsul a pohár, s könnyet ejt szemük,
Várj te változatlanul, s ne igyál velük!

Várj reám, óh átkelek minden vészen én!
Aki nem várt, majd rámnevet: szerencsés legény!
Nem tudhatja senki sem, csak mi ketten azt,
Hogy te volt...
2007-11-03 18:59:43
1 2 3 .............324 325 .......487 488 ......633 634 635 648 649 650 
Címkék: Konsztantyin Szimonov, Varga Mihály, globális hatalom, boldogság mostanában, kommunikációja arra, szint azért, nemzet változatlanul, például bénítólag, legtöbb munkahelyen, társas kapcsolatok, nőies nőknek, legnagyobb esélyük, férfiak szeretik, sávhatár változatlanul, mértéktelen ivás, boldog emberek, sokat mosolygók, hiányával járó, vállalatok vezetőivel, cukorbetegség kontrollálásában, magas vérnyomást, normális vérnyomást, egészséges embereknél, vége felé, újhagyma apróra, babcsíra megsül, kontrollálásában, szükségességéről, meglátogatásával, kommunikációja, leglényegesebb, kukoricaolajat, körbefuttatunk, változatlanul, makulátlannak, cukorbetegség, kockázatokról, hirdetésekkel, belehelyezünk, hangfekvésben, bőrbetegségek, megpróbálunk, konzultálnak, miniszoknyát, jövedelemadó, cégvezetőket, konsztantyin, sütőlapáttal, gyömbérgumót, szójacsírát, kérdéseiről, értelmezési, jövedelemre, horzsolások, erőteljesen, munkahelyen, kapcsolatok, tárgyilagos, mértéktelen, leszavazott, hagyományok, mosolyognak, boldogabbak,
© 2013 TVN.HU Kft.