Regisztráció  Belépés
Kásler: köszönet és megbecsülés illeti a védőnőket
... mert az határozza meg az emberi élet minőségét. "Mi mindnyájan közösen azon dolgozunk", hogy az emberek ne csak jól éljenek, hanem szebben is - fogalmazott.
Hozzátette: köszönik a védőnők munkáját és a továbbiakban is számítanak rájuk. Tárcája arra törekszik, hogy helyreállítsa, növelje a védőnők iránti tiszteletet, megbecsülést, és biztosítsa a munkakörülményeiket.
Nagy...
2018-06-15 10:41:32
Emmi: nőtt a védőnői hivatást választók megbecsültsége
... biztosítottak az egészségügyi alapellátás megerősítésére, ebből 2 milliárd forint a védőnői szolgálatokhoz került. Tavaly novembertől pedig további 33 ezer forintos havi bérpótlékban részesültek a védőnők - ismertették.
Mint írták, a védőnők nemcsak a jövő nemzedék és a magyar családok legfontosabb szövetségesei, hanem a kormányé is, amelynek kiemelt célja a családok megerősí...
2018-06-13 16:52:04
A védőnők az erkölcsi után nagyobb anyagi megbecsülést is várnak
...
Csordás Ágnes úgy fogalmazott, hogy a védőnői munka átalakulóban van, új feladatok ellátását várják el tőlük, ami jelentősen megnövelte a felelősséget és a munkaterheket. Mindezt tovább nehezíti, hogy már ezer körzetben kell helyettesíteni, és négyszáz üres védőnői állás van - tette hozzá.
A szervezet elnöke azt mondta, a Magyar Örökség és Hungarikum díjas védőnői szolgá...
2018-06-13 13:01:36
Magyar Idők - Nyitrai: a kormányfő szándéka, hogy a társadalmi párbeszéd folyamatos legyen
... - mondta el a miniszterelnöki megbízott.
Hozzátette: a párbeszéd természetesen kiterjed azokra a csoportokra is, amelyeket a foglalkozásuk, hivatásuk kapcsol össze, mint például a védőnők, gyógyszerészek, rendőrök, polgárőrök.
"A feladatom, hogy elérjem: a kormányzat a döntéseinél vegye figyelembe ezen társadalmi csoportok speciális szempontjait" - fogalmazott Nyitrai Zs...
2018-06-07 15:23:34
Döntött a bíróság: a munkahelyre utazás ideje is munka
Döntött a bíróság: a munkahelyre történő utazás ideje is munkának számít - vagyis beszámít a munkaidőbe

0 A döntés sokakat érinthet - pl. védőnők, szociális gondozók, gázszerelők vagy a kereskedelmi képviselők. Az az idő, amelyet a változó munkahelyen...


A döntés sokakat érinthet - pl. védőnők, szociális gondozók, gázszerelők vagy a kere...
2018-03-12 06:17:03
Potápi: a kormány tevékenysége remélhetőleg hozzájárul az elvándorlás és az asszimiláció mérsékléséhez a külhon
... magyarság hidat, kapcsot jelent Szerbia és Magyarország, illetve a szerb és a magyar nép között - szögezte le.
A megnyitót követően a Nemzetpolitikai Államtitkárság, v...
2018-03-01 11:01:54
Országos népegészségügyi program indult uniós támogatással
... egyik eleme az alapellátás megelőzésközpontú átalakítása - mondta a szakember. Példaként a praxisközösségek kialakítását említette, amelyekben a háziorvosokat egészségügyi szakdolgozók - védőnők mellett dietetikusok, gyógytornászok - segíthetik a prevencióban.
A népegészségügyi ellátórendszer és szolgáltatások fejlesztése érdekében megduplázzák az egészségfejlesztési irodák s...
2018-03-01 11:01:34
Balog: a következő években tízmilliárdos fejlesztések valósulnak meg az onkológiai intézetben
... oltást, továbbá a "14 napos szabályt", amely alapján a közfinanszírozott ellátásban a képalkotó vizsgálatokat ennyi időn belül kell elvégezni daganat gyanúja esetén. Emellett bevonták a védőnőket a méhnyakrák-szűrés szervezésébe, és az előző két évben 15 nagy értékű innovatív gyógyszert vettek fel a támogatási listára.
Balog Zoltán emlékeztetett, hogy az Egészséges Budapest p...
2018-02-04 11:01:31
Megkezdődött a "2018 a külhoni magyar családok éve" programsorozat
... Kárpát-medencei védőnői hálózatot hoznának létre - tette hozzá.
Képzéseket, körutakat szerveznek továbbá az év során partnerszervezetekkel, együtt dolgoznak a Ringató-képzéssel, a Magyar Védőnők Egyesületével, az Otthon Segítünk Alapítvánnyal.
Meghirdetnek családbarát rendezvényeket is, lesz családi nap az Országházban február 17-én, illetve támogatják a külhoni magyar c...
2018-02-02 10:22:06
Nem tetszik? Kit érdekel?
... anyagi támogatásának kerete 210 millió forint, e körbe tartozik az egészségügyi szűrések eljuttatása szerte a Kárpát-medencében, továbbá védőnői hálózat kialakítása, együttműködve a Magyar Védőnők Egyesületével, emellett májusban, illetve decemberben úgynevezett kezdőcsomag biztosítása minden olyan külhoni magyar családnak, amelyik igényli idén az anyasági támogatást.
A pály...
2018-01-11 18:33:03
1 2 3 ....16 17 ..24 25 .31 32 33 
Címkék: Magyar Idők, Csordás Ágnes, Magyar Örökség, Nyitrai Zs, Nemzetpolitikai Államtitkárság, Balog Zoltán, Egészséges Budapest, Magyar Védőnők Egyesületével, Otthon Segítünk Alapítvánnyal, védőnői hivatást, erkölcsi után, kormányfő szándéka, társadalmi párbeszéd, munkahelyre utazás, kormány tevékenysége, asszimiláció mérsékléséhez, következő években, onkológiai intézetben, külhoni magyar, emberi élet, védőnők munkáját, védőnők iránti, egészségügyi alapellátás, védőnői szolgálatokhoz, védőnők nemcsak, jövő nemzedék, magyar családok, családok megerősí, védőnői munka, szervezet elnöke, miniszterelnöki megbízott, párbeszéd természetesen, döntéseinél vegye, munkahelyre történő, döntés sokakat, kereskedelmi képviselők, változó munkahelyen, megnyitót követően, alapellátás megelőzésközpontú, praxisközösségek kialakítását, háziorvosokat egészségügyi, népegészségügyi ellátórendszer, közfinanszírozott ellátásban, képalkotó vizsgálatokat, méhnyakrák-szűrés szervezésébe, támogatási listára,
© 2013 TVN.HU Kft.