Belépés
Ombudsman: egyértelműsíteni kell a várandósgondozásról szóló rendeletet
... miniszter fontolja meg a várandósgondozásról szóló rendelet és az alapellátási törvény pontosítását, egyértelműsítését.
Ezeken kívül a miniszter lépjen fel annak garantálására, hogy a védőnők az ombudsmani jelentésben foglalt szempontok szerint végezzék a várandósgondozási munkájukat, ha pedig szükségesnek látja, akkor a tárca vezetője fontolja meg a hatályos védőnői szakfel...
2018-09-07 14:03:25
Nagy Anikó: a kormány legfőbb értékként kezeli a családot
... komplexen kell gondolkodni, vagyis az nemcsak az anya és a gyermek szoros összefonódásáról szól, hanem az őket körülvevő közvetlen környezetről, vagyis az apáról is.
Hangsúlyozta, a védőnők a családok legfőbb szövetségesei, támaszai, tanácsadói és legtöbb esetben "információs központok" is.
Augusztus 1. az anyatejes táplálás (a szoptatás) világnapja. Az Egészségügyi Vilá...
2018-08-01 13:01:45
Világszerte évente 820 ezer gyermek halálában játszik szerepet a szoptatás hiánya
... és mellrák kialakulásának esélyét, közvetlenül a vajúdás után pedig elősegíti a méh összehúzódását és csillapítja a szülés utáni vérzést" - idézi a közlemény Csordás Ágnesnek, a Magyar Védőnők Egyesületének elnökének, az Első 1000 Nap program szakértőjének szavait.
Sokaknál az első fél éves, kizárólag anyatejen alapuló étrend sem valósul meg, noha a WHO ajánlása szerint kétév...
2018-07-31 14:51:30
Átadták az új egészségházat Szeged-Kiskundorozsmán
... alapellátás infrastruktúrája, több rendelő felújítása már megtörtént vagy folyik jelenleg is, a kiskundorozsmai egészségházon kívül pedig Tápén készül új épület, ott a városrészben dolgozó védőnők számára.
A kiskundorozsmai rendelő eddigi épülete száztíz éves, 1908-ban épült. Az ingatlant nem lehet már a mai igényeknek megfelelően fölújítani, ezért döntött úgy az önkormányzat...
2018-06-25 09:31:50
Kásler: köszönet és megbecsülés illeti a védőnőket
... mert az határozza meg az emberi élet minőségét. "Mi mindnyájan közösen azon dolgozunk", hogy az emberek ne csak jól éljenek, hanem szebben is - fogalmazott.
Hozzátette: köszönik a védőnők munkáját és a továbbiakban is számítanak rájuk. Tárcája arra törekszik, hogy helyreállítsa, növelje a védőnők iránti tiszteletet, megbecsülést, és biztosítsa a munkakörülményeiket.
Nagy...
2018-06-15 10:41:32
Emmi: nőtt a védőnői hivatást választók megbecsültsége
... biztosítottak az egészségügyi alapellátás megerősítésére, ebből 2 milliárd forint a védőnői szolgálatokhoz került. Tavaly novembertől pedig további 33 ezer forintos havi bérpótlékban részesültek a védőnők - ismertették.
Mint írták, a védőnők nemcsak a jövő nemzedék és a magyar családok legfontosabb szövetségesei, hanem a kormányé is, amelynek kiemelt célja a családok megerősí...
2018-06-13 16:52:04
A védőnők az erkölcsi után nagyobb anyagi megbecsülést is várnak
...
Csordás Ágnes úgy fogalmazott, hogy a védőnői munka átalakulóban van, új feladatok ellátását várják el tőlük, ami jelentősen megnövelte a felelősséget és a munkaterheket. Mindezt tovább nehezíti, hogy már ezer körzetben kell helyettesíteni, és négyszáz üres védőnői állás van - tette hozzá.
A szervezet elnöke azt mondta, a Magyar Örökség és Hungarikum díjas védőnői szolgá...
2018-06-13 13:01:36
Magyar Idők - Nyitrai: a kormányfő szándéka, hogy a társadalmi párbeszéd folyamatos legyen
... - mondta el a miniszterelnöki megbízott.
Hozzátette: a párbeszéd természetesen kiterjed azokra a csoportokra is, amelyeket a foglalkozásuk, hivatásuk kapcsol össze, mint például a védőnők, gyógyszerészek, rendőrök, polgárőrök.
"A feladatom, hogy elérjem: a kormányzat a döntéseinél vegye figyelembe ezen társadalmi csoportok speciális szempontjait" - fogalmazott Nyitrai Zs...
2018-06-07 15:23:34
Döntött a bíróság: a munkahelyre utazás ideje is munka
Döntött a bíróság: a munkahelyre történő utazás ideje is munkának számít - vagyis beszámít a munkaidőbe

0 A döntés sokakat érinthet - pl. védőnők, szociális gondozók, gázszerelők vagy a kereskedelmi képviselők. Az az idő, amelyet a változó munkahelyen...


A döntés sokakat érinthet - pl. védőnők, szociális gondozók, gázszerelők vagy a kere...
2018-03-12 06:17:03
Hogyan

HOGYAN "LOPTA MEG" AZ ORBÁN KORMÁNY 2010 Ó...
2018-03-10 17:00:46
1 2 3 ....16 17 ..24 25 .31 32 33 
Címkék: Nagy Anikó, Magyar Idők, Egészségügyi Vilá, Csordás Ágnesnek, Magyar Védőnők Egyesületének, Csordás Ágnes, Magyar Örökség, Nyitrai Zs, LOPTA MEG, ORBÁN KORMÁNY, kormány legfőbb, szoptatás hiánya, védőnői hivatást, erkölcsi után, kormányfő szándéka, társadalmi párbeszéd, munkahelyre utazás, alapellátási törvény, miniszter lépjen, ombudsmani jelentésben, várandósgondozási munkájukat, tárca vezetője, hatályos védőnői, gyermek szoros, őket körülvevő, családok legfőbb, anyatejes táplálás, vajúdás után, szülés utáni, közlemény Csordás, kiskundorozsmai egészségházon, városrészben dolgozó, kiskundorozsmai rendelő, emberi élet, védőnők munkáját, védőnők iránti, egészségügyi alapellátás, védőnői szolgálatokhoz, védőnők nemcsak, jövő nemzedék, magyar családok, családok megerősí, védőnői munka, szervezet elnöke, miniszterelnöki megbízott, párbeszéd természetesen, döntéseinél vegye, munkahelyre történő, döntés sokakat, kereskedelmi képviselők, változó munkahelyen, összefonódásáról, egyértelműsíteni,
© 2013 TVN.HU Kft.