Regisztráció  Belépés
Agrárminisztérium: az erdészszakma a hazai erdők védelmét szolgálja
...
Az ünnepi közgyűlésen az államtitkár kifejtette: számos új kihívással kell szembenéznie a szakmának, például a klímaváltozás miatt megkezdődött természetes erdőállomány-változásra minél előbb hosszú távra szóló választ kell találni.
A közlemény szerint az államtitkár kitért arra is, hogy kilencvennyolc évvel ezelőtt, a trianoni békeszerződés nyomán Magyarország elvesztet...
2018-06-22 19:02:49
Miniszterelnökség: a kormány akkor is megvédi a magyarokat, ha ez a Velencei Bizottságnak nem tetszik
... Magyarországnak - szögezték le.
Leszögezték: a kormány kiáll a Stop Soros törvény mellet...
2018-06-22 18:02:42
Támogatja az azonos neműek házasságának elismerését a cseh kormány
...
A képviselőház 46 képviselője egy hete terjesztett a parlament elé egy javaslatot, amely lehetővé tenné az azonos neműek házasságkötését. Válaszul erre a lépésre egy másik, 37 tagú képviselői csoport azt kezdeményezte, foglalják az alkotmányba, hogy a házasság kizárólag egy férfi és egy nő legalizált kapcsolata.
A cseh kormány a két javaslat közül az azonos neműek házass...
2018-06-22 13:41:58
Az amerikai képviselőház leszavazott egy bevándorlási törvényjavaslatot, egy másikról pedig elnapolta a döntést
...
A konzervatívabbnak vagy szigorúbbnak minősített törvényjavaslatot - amely jelentős mértékben csökkentette volna a legális bevándorlóknak kiadott vízumok arányát és nem nyújtott volna tovább átmeneti védelmet a gyermekkorukban illegális bevándorló szüleikkel az Egyesült Államokba érkezett és ott felnőtt, "álmodozóknak" nevezett fiatal nemzedékeknek - a törvényhozók 231:193 ar...
2018-06-22 07:04:46
Vb-2018 - Az argentinok legyőzésével 16 között a horvátok
...
Eredmény:
D csoport, 2. forduló:Horvátország-Argentína 3-0 (0-0)------------------------------- -Nyizsnyij Novgorod, 43 319 néző, v.: Ravsan Irmatov (üzbég)
gólszerzők: Rebic (53.), Modric (80.), Rakitic (91.)
sárga lap: Rebic (39.), Mandzukic (58.), Vrsaljko (67.), Brozovic (94.), illetve Mercado (51.), Otamendi (85.), Acuna (87.)
Horvátország:
------...
2018-06-21 22:06:11
V4-Ausztria - Egyetértésüket hangsúlyozták a visegrádi kormányfők a budapesti találkozón
...
Peter Pellegrini szlovák miniszterelnök fontosnak ítélte az unió külső határainak védelmét, mert szerinte a kontinens biztonsága csak így garantálható. Hozzátette: nagyra értékeli az "Európa, amely véd" mottót.
Hangot adott azon meggyőződésének, hogy a kérdésben az Európai Tanácsnak kell megoldást találnia, mert csak az egyhangúlag megszavazott döntés lehet sikeres....
2018-06-21 18:05:33
Illegális bevándorlás - Az EB tanulmányozza az afrikai menedékközpontok létrehozásának lehetőségét
... reformjáról, garantálni kellene a visszaküldési határozatok végrehajtását, többet kellene tenni a migrációt kiváltó okok kezelése érdekében, valamint meg kell erősíteni a külső határok védelmét. Utóbbi kapcsán leszögezte, hogy valódi uniós határrendészettel kell alakítani a Frontexet, és bővíteni kell az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatal (EASO) hatáskörét.
Kiemelte, hog...
2018-06-21 17:55:10
Gulyás: az ország szuverenitását és biztonságát garantálja az alaptörvény-módosítás és a Stop Soros
... közölte, tiszteletben tartják egy szuverén állam döntését. Hozzátette: Magyarország sem örül annak, hogy az ENSZ számtalan emberi jogi testülete, megbízottja nemcsak az emberi méltóság védelmét, az alapvető emberi jogok garantálását tekinti céljának, hanem aktív politikai tevékenységet folytat. A magyar kormány hasonló döntést eddig nem hozott - jegyezte meg.
A miniszter mege...
2018-06-21 14:06:13
Négyes ikrekkel gyarapodott a Nyíregyházi Állatpark vörös varicsapata
...
A jelenleg hathetes makik közül ketten hímek, ketten pedig nőstények. A különleges makifaj tenyészpárja az Európai Fajmegőrzési Program keretében érkezett lengyel és cseh állatkertekből Nyíregyházára - közölte Révészné Petró Zsuzsa, az állatpark osztályvezetője-szóvivője csütörtökön az MTI-vel.
Elmondta, a kicsik száz nap vemheség után születtek meg, eleinte az anyaállat...
2018-06-21 13:03:49
Alkotmányjogász: a "Stop Soros" elfogadásával Magyarország függetlensége stabilabb alapot kapott
...
A szakértő az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában azt mondta, hogy a módosított alaptörvény biztosabb védelmet nyújt a Brüsszelből érkező önkényes rendelkezésekkel szemben.
Az alaptörvény-módosítás szerint ha Magyarország szuverenitását sértő döntés születik Brüsszelben - például egy felső határ nélküli kvótarendszerről -, Magyarország Alkotmánybírósága vizsgálhatj...
2018-06-21 10:03:16
1 2 3 ....................748 749 ...........1122 1123 ..........1495 1496 1497 
Címkék: Velencei Bizottságnak, Stop Soros, Nyíregyházi Állatpark, Egyesült Államokba, Ravsan Irmatov, Peter Pellegrini, Európai Tanácsnak, Európai Menekültügyi Támogatási Hivatal, Európai Fajmegőrzési Program, Révészné Petró Zsuzsa, Magyarország Alkotmánybírósága, hazai erdők, kormány akkor, azonos neműek, cseh kormány, amerikai képviselőház, bevándorlási törvényjavaslatot, másikról pedig, argentinok legyőzésével, visegrádi kormányfők, budapesti találkozón, afrikai menedékközpontok, ország szuverenitását, ünnepi közgyűlésen, államtitkár kifejtette, klímaváltozás miatt, közlemény szerint, államtitkár kitért, trianoni békeszerződés, kormány kiáll, hete terjesztett, házasság kizárólag, konzervatívabbnak vagy, legális bevándorlóknak, gyermekkorukban illegális, unió külső, kontinens biztonsága, egyhangúlag megszavazott, visszaküldési határozatok, migrációt kiváltó, külső határok, szuverén állam, emberi méltóság, alapvető emberi, magyar kormány, miniszter mege, jelenleg hathetes, különleges makifaj,
© 2013 TVN.HU Kft.