Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - Csökkent az idén a menedéket kérők száma Csehországban
...
A menedéket kérők több mint egyharmada továbbra is ukrán állampolgár. Október végéig az ukránok 385 menedékkérelmet adtak be, ami 45-tel kevesebb, mint 2016 első tíz hónapjában. A második helyen az azeriek vannak 108, a harmadikon a georgiaiak (grúzok) 102, míg a negyediken az örmények 99 menedékkérelemmel.
A január-októberi időszakban a belügyminisztérium kimutatása sz...
2017-11-23 22:37:43
Ombudsman: jogellenesen utasították el egy leszbikus nő örökbefogadási kérelmét
... egyértelműsítésüket. Az ügyben szereplő gyámhivatal és kormányhivatal vezetőit felkérte, hogy a jövőben az érintettek tisztességes eljáráshoz való jogát és a gyermek legjobb érdekének védelmét szem előtt tartva, a jogszabályok keretei között járjanak el.
A megyei szakszolgálat igazgatójának az alapvető jogok biztosa javasolta, hogy fontolja meg a megyében dolgozó gyermekvédel...
2017-11-23 22:25:26
A kézgesztusok rejtélyei
...
A jógik a misztikus kézgesztusokat arra használták, hogy finom (éterikus, asztrális, pszichomentális és mentális) energiákat összpontosítsanak, és a kézszimbólumokon keresztül behangolt többdimenziós entitásoktól (istenektől) pszichés védelmet, mágikus képességeket (siddhiket), spirituális tanításokat nyerjenek (vagy ruházzanak át).
Számtalan misztikus iskolában és hagyo...
2017-11-23 10:56:00
Az utolsó táltos
... elől.
Rejtekhelye feltáratlan maradt és az Öreg Ősten hű szolgájára senki sem talált rá.
A táltos már nagyon megöregedett, elhatározta, hogy elhagyja Badacsony hegyének hű védelmét és a nyugati gyepük világát elhagyva biztonságos helyre megy.

Egy szép, napsütéses téli reggel elhagyta búvóhelyét és elindult, át a Balaton vastag jegén, gyalog, nyugodtan, békés...
2017-11-22 22:43:53
Infektológus: a tavalyinál súlyosabb influenzajárványra kell számítani
...
Szlávik János azzal kapcsolatban mondta ezt, hogy az úgynevezett ausztrál influenza idén 137 ezer embert fertőzött meg Ausztráliában.
Felhívta a figyelmet arra, hogy minden évben változik az influenzavírus és új törzsek alakulnak ki, és elkerülhetetlen, hogy az ausztrál vírustörzs elérje Magyarországot is.
Ugyanakkor a már hozzáférhető oltóanyag védelmet nyújt a dél...
2017-11-21 09:31:09
Varga Mihály: tízéves program indult a szakképzési intézmények felújítására
... fejtette ki Varga Mihály.
"Mindez megadja a lehetőséget arra, hogy eredményesebben tudjuk finanszírozni a nyugdíjellátást, az egészségügyet, az oktatást, a közbiztonságot és az ország védelmét" - tette hozzá.
Hassay Zsófia VI. kerületi polgármester az átadón úgy fogalmazott, hogy tíz év után végre újra élet van az Alpár Ignác által tervezett épületben. A neves műépítés...
2017-11-20 13:42:17
llegális bevándorlás - Svéd EP-képviselő: mindenkinek részt kell vennie a befogadásban
... lassan kezdik "unni", hogy vannak, akik valamiből mindig ki aka...
2017-11-19 21:03:19
Nemzeti konzultáció - Fidesz: a baloldal megszavazta a korábban letagadott kötelező kvótát
...
Németh Szilárd, a kormánypárt alelnöke, frakcióvezető-helyettese vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, a brüsszeli döntést Soros György szövetségesei készítették és fogadták el a Soros-terv végrehajtásának nagyon fontos részeként.
Kiemelte, az ellenzéket az ország biztonsága és szuverenitása helyett csak a jövő évi választáson történő hatalomba kerülés ...
2017-11-19 16:52:31
A társadalom érzékenységére hivatkozva betiltották Ankara tartományban a melegek rendezvényeit
... transzszexuálisok (LGBT) közösségének rendezvényei a török társadalom bizonyos csoportjaiból "reakciókat provokálna ki". A kormányzói hivatal rámutatott: a programok betiltásánál a közrend védelmét és az esetleges bűncselekmények megelőzését tartották szem előtt.
Ankarában szerdán terrorveszélyre hivatkozva a német meleg filmfesztivált is betiltották egy nappal a megnyitó elő...
2017-11-19 13:31:56
Morvai: lebolsevistázta a kvótákat elutasító, nemzeti
... letelepítési kvótákat előíró LIBE-jelentés támogatása mellett, a Parlament megszavazta Lengyelország elítélését az "európai normák" megsértése miatt, továbbá elfogadta a "migránsok téli védelmét" biztosító tervet. Morvai Krisztina a csatolt felszólalásában rámutat: a bolsevik forradalom és a jelenlegi "populistának" nevezett erők egymással egyenlővé tételéről, azonosságuk sugallás...
2017-11-19 13:06:09
1 2 3 ...................714 715 ..........1071 1072 ..........1427 1428 1429 
Címkék: Varga Mihály, Svéd EP-képviselő, Öreg Ősten, Szlávik János, Hassay Zsófia VI, Alpár Ignác, Németh Szilárd, Soros György, Morvai Krisztina, menedéket kérők, kézgesztusok rejtélyei, utolsó táltos, tavalyinál súlyosabb, szakképzési intézmények, baloldal megszavazta, korábban letagadott, társadalom érzékenységére, melegek rendezvényeit, kvótákat elutasító, második helyen, azeriek vannak, január-októberi időszakban, ügyben szereplő, érintettek tisztességes, gyermek legjobb, jogszabályok keretei, megyei szakszolgálat, alapvető jogok, megyében dolgozó, misztikus kézgesztusokat, kézszimbólumokon keresztül, nyugati gyepük, úgynevezett ausztrál, figyelmet arra, ausztrál vírustörzs, lehetőséget arra, ország védelmét, neves műépítés, kormánypárt alelnöke, brüsszeli döntést, ország biztonsága, török társadalom, kormányzói hivatal, programok betiltásánál, közrend védelmét, esetleges bűncselekmények, német meleg, csatolt felszólalásában, bolsevik forradalom, kézszimbólumokon, elkerülhetetlen, bűncselekmények,
© 2013 TVN.HU Kft.