Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - Horst Seehofer: a CSU nem akar kormányválságot Németországban
... visszatérni szándékozó menedékkérők köre. Abban mindkét párt egyetért, hogy ezeket az embereket nem szabad visszaengedni az országba.
A jogi helyzet nem egyértelmű, a szakértői vélemények egyik áramlata szerint ha valaki menedékjogot akar kérni, akkor meg kell vizsgálni, hogy a menekültügyi rendszer mely résztvevő országa illetékes az ügyében, és ennek a vizsgálatnak a lefoly...
2018-06-17 13:01:41
Első fokon felmentették a postaszékház eladása miatt megvádolt egykori vezérigazgatót és társait
... szervezetét. A perben a szakértők elmondták, hogy ennek a kötelezettségnek ingatlanvásárlással, -építéssel, lízinggel, illetve bérléssel lehetett eleget tenni.
A bíróság a szakértői vélemények alapján szóbeli indoklásában kifejtette, hogy a postát a vádlottak által választott megoldással, a bérléssel nem érte veszteség, az ingatlanok értékesítése nem volt áron aluli, a bérlé...
2018-06-14 16:02:52
Felfüggesztette az Europollal való együttműködést az orosz Kaspersky Lab
... Kasperskyvel szemben megfogalmazott vádak nem felelnek meg a valóságnak és hamis állításokon alapulnak.
A kommüniké szerint a határozat ugyan nem törvényerejű és csak képviselői egyéni véleményeket tükröz, ám a dokumentum tiszteletlen megnyilvánulás a céggel szemben, amely pedig "mindig Európa megbízható partnere volt a kiberbűnözéssel szembeni küzdelemben".
"Ebből kifol...
2018-06-14 13:42:16
Még ennyi gyermekhez sincs elég orvosunk
... elmulasztásának, azért kit terhelne a felelősség, ha egy későn beadott oltás miatt betegedik meg egy gyermek.

Ezért miközben a gyermekvállalással kapcsolatos diskurzusban szélsőséges vélemények csapnak össze, olykor nevetség tárgyává téve a demográfiai válság elleni lépések szükségességét is, talán nem ártana megteremteni azt a környezetet sem, ahol biztonságos feltétel...
2018-06-11 22:08:13
Balog Zoltán az osztrák éjszakában
... akkor azonnal a saját jogaira és a törvényre hivatkozik. Amit egészen odáig ívesen. Igazán megkérdezhette volna valaki Balogot, hogy a Fidesz miért nem tiszteli országon belül az eltérő véleményeket? Sőt, miért nem tartja tiszteletben azt a sokmillió embert, aki nem fideszes? A tisztelet csak nekik jár? Nevetséges.

Sőt, azt is meg lehetett volna kérdezni őokosságától, h...
2018-06-11 21:42:21
Amerikai importvámok/G7-csúcs - Londoni elemzők: Amerika is megszenvedheti, ha Trump kiterjeszti a vámokat az a
...
Citybeli vélemények szerint a közép- és kelet-európai EU-gazdaságok jelentős autóipara elvileg szintén megérezheti az esetleges amerikai vámokat, de a térség növekedésének többi hajtóereje ennek visszahúzó hatását valószínűleg felülmúlná, sőt a magyar gazdaság várhatóan az eddig becsültnél gyorsabban növekszik az idén.
A Commerzbank - az egyik legnagyobb európai pénzügy...
2018-06-11 18:52:41
Visszahívják a Lidl Lupilu szénsavmentes ásványvizeket
... értékek miatt az Országos Közegészségügyi Intézettől kontrollvizsgálatot is kértek, amelynek eredményeiről a cég a közvéleményt is tájékoztatni fogja.
Kiemelték, hogy a szakorvosi vélemények szerint egészséges szervezetben jellemzően nem okoz problémát a Lidl vizsgálata során talált baktérium, amely a környezetben, vizesblokkokban, sőt az emberi bőrön is jelen van. Hozzátetté...
2018-06-11 17:22:59
Illegális bevándorlás - Balog: az EU-ban tisztelni kellene az eltérő véleményeket
... - aki a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület elnöke és korábbi emberierőforrás-miniszter - arról beszélt, hogy Európa erőssége az "egység a sokszínűségben", ez pedig az országok és vélemények sokszínűségét jelenti.
Emlékeztetett arra, hogy a migráció problémáját Magyarország vette először komolyan, és 2015-ben Magyarország elsőként tartotta be a dublini és genfi egyezményt....
2018-06-11 09:41:19
Németh: valódi párbeszédre van szükség Európa keleti és nyugati fele között
... szakítsunk a szavakat megölő, jelentésüket kidobó európai trenddel, amelynek egy hazug nyelv a megjelenése.
Példaként hozta fel, hogy miközben az Európai Parlament képviselőinek zöme a vélemények sokszínűségének szépségét dicséri, támadásnak tekinti, ha valóban eredeti, új gondolatok jelennek meg.
Megjegyezte: olyan politikusokat, mozgalmakat bélyegeznek Brüsszelben popu...
2018-06-06 22:00:59
Nagy többségben női minisztereket nevezett ki kormányába Pedro Sanchez spanyol miniszterelnök
...
A tárcák számát 17-re emelték a korábbi 13-ról, amelyek közül 11-et vezetnek nők, köztük például az összes gazdasági tárcát.
"Az új kormány elkötelezett az egyenlőség mellett" - jelentette ki Pedro Sánchez a kormányzati névsor bejelentésekor.
Spanyolországnak még sosem volt olyan kormánya, amelyben ilyen nagy arányban kaptak nők miniszteri tisztséget.
Sánchez ú...
2018-06-06 21:31:15
1 2 3 .............325 326 .......487 488 ......649 650 651 
Címkék: Horst Seehofer, Kaspersky Lab, Balog Zoltán, Lidl Lupilu, Pedro Sanchez, Országos Közegészségügyi Intézettől, Magyar Polgári Együttműködés Egyesület, Európai Parlament, Pedro Sánchez, postaszékház eladása, orosz Kaspersky, osztrák éjszakában, eltérő véleményeket, jogi helyzet, szakértői vélemények, menekültügyi rendszer, szakértők elmondták, vádlottak által, ingatlanok értékesítése, kommüniké szerint, határozat ugyan, dokumentum tiszteletlen, céggel szemben, kiberbűnözéssel szembeni, későn beadott, demográfiai válság, saját jogaira, törvényre hivatkozik, sokmillió embert, tisztelet csak, esetleges amerikai, térség növekedésének, magyar gazdaság, eddig becsültnél, egyik legnagyobb, szakorvosi vélemények, emberi bőrön, migráció problémáját, szavakat megölő, hazug nyelv, vélemények sokszínűségének, tárcák számát, korábbi 13-ról, összes gazdasági, egyenlőség mellett, kormányzati névsor, kötelezettségnek, spanyolországnak, sokszínűségének, kiberbűnözéssel, felfüggesztette, vizesblokkokban,
© 2013 TVN.HU Kft.