Regisztráció  Belépés
Amerikai importvámok/G7-csúcs - Londoni elemzők: Amerika is megszenvedheti, ha Trump kiterjeszti a vámokat az a
...
Citybeli vélemények szerint a közép- és kelet-európai EU-gazdaságok jelentős autóipara elvileg szintén megérezheti az esetleges amerikai vámokat, de a térség növekedésének többi hajtóereje ennek visszahúzó hatását valószínűleg felülmúlná, sőt a magyar gazdaság várhatóan az eddig becsültnél gyorsabban növekszik az idén.
A Commerzbank - az egyik legnagyobb európai pénzügy...
2018-06-11 18:52:41
Visszahívják a Lidl Lupilu szénsavmentes ásványvizeket
... értékek miatt az Országos Közegészségügyi Intézettől kontrollvizsgálatot is kértek, amelynek eredményeiről a cég a közvéleményt is tájékoztatni fogja.
Kiemelték, hogy a szakorvosi vélemények szerint egészséges szervezetben jellemzően nem okoz problémát a Lidl vizsgálata során talált baktérium, amely a környezetben, vizesblokkokban, sőt az emberi bőrön is jelen van. Hozzátetté...
2018-06-11 17:22:59
Illegális bevándorlás - Balog: az EU-ban tisztelni kellene az eltérő véleményeket
... - aki a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület elnöke és korábbi emberierőforrás-miniszter - arról beszélt, hogy Európa erőssége az "egység a sokszínűségben", ez pedig az országok és vélemények sokszínűségét jelenti.
Emlékeztetett arra, hogy a migráció problémáját Magyarország vette először komolyan, és 2015-ben Magyarország elsőként tartotta be a dublini és genfi egyezményt....
2018-06-11 09:41:19
Németh: valódi párbeszédre van szükség Európa keleti és nyugati fele között
... szakítsunk a szavakat megölő, jelentésüket kidobó európai trenddel, amelynek egy hazug nyelv a megjelenése.
Példaként hozta fel, hogy miközben az Európai Parlament képviselőinek zöme a vélemények sokszínűségének szépségét dicséri, támadásnak tekinti, ha valóban eredeti, új gondolatok jelennek meg.
Megjegyezte: olyan politikusokat, mozgalmakat bélyegeznek Brüsszelben popu...
2018-06-06 22:00:59
Nagy többségben női minisztereket nevezett ki kormányába Pedro Sanchez spanyol miniszterelnök
...
A tárcák számát 17-re emelték a korábbi 13-ról, amelyek közül 11-et vezetnek nők, köztük például az összes gazdasági tárcát.
"Az új kormány elkötelezett az egyenlőség mellett" - jelentette ki Pedro Sánchez a kormányzati névsor bejelentésekor.
Spanyolországnak még sosem volt olyan kormánya, amelyben ilyen nagy arányban kaptak nők miniszteri tisztséget.
Sánchez ú...
2018-06-06 21:31:15
Illegális bevándorlás - Az uniós belügyminiszterek ülésén sem került közelebb az egyezség a dublini reformról
...
A résztvevők többsége pesszimista véleményeket fogalmazott meg, sokak szerint egyre kevésbé valószínű, hogy a június végi EU-csúcsig sikerül megállapodásra jutni az új közös menekültügyi szabályozásról.
Dimitrisz Avramopulosz uniós migrációügyi biztos aláhúzta: a keddi egyeztetésnek nem az volt a célja, hogy végleges konszenzust hozzanak tető alá, ráadásul "az sem jelent...
2018-06-05 19:08:37
Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök a hét közepén ismerteti kormányának összetételét
...
Tájékoztatása szerint az új kormányban nem kapnak tárcát más pártok tagjai csak szocialista politikusok, vagy olyan független személyek, akik valamilyen módon kötődnek a PSOE-hez.
Bejelentette, hogy ismét külön tárcát kap az esélyegyenlőség területe, amely eddig az egészségügyi és szociális minisztérium alá tartozott.
Emellett létrehozzák a gyermekszegénység elleni ...
2018-06-04 17:40:59
Stop Soros és alkotmánymódosítás: egyértelmű cél a szabadság
... mond."

Hozzátette, a strasbourgi bíróságot a II. világháború után pont azért hozták létre, mert a háború előtt a nemzetállamok képtelenek voltak megakadályozni a cenzúrát, az ellenzéki vélemények eltiprását és a tömeggyilkosságokat, ezért előrelátó módon egy szinttel feljebb próbálták meg bebiztosítani a polgáraik szabadságát és biztonságát. Magyarország 1992-ben ...
2018-05-30 22:09:01
fenykép
...és vélemények...-elfogultak-uj hét, uj feladatok.menni kell.jolesett a tegnap...T.-nek is szüksége van rá..irt M....
2018-05-22 05:45:11
David Icke – Testünk és a holografikus valóság 2.rész
... alacsonyabb a test rezgésszintje, és annál nagyobb lesz a sűrűsége. Érzelmi stressz során, vagy amikor lehangoltak vagyunk, sokszor mondjuk. hogy “nehéz a szívünk". A merev vélemények és az elnyomott gondolatok is gátolják az energiaáramlást, lassítva ezzel a hologram rezgését.

Valerie Hunt, a Kaliforniai Egyetem kineziológia professzora Los Angeles-ben, kif...
2018-05-21 12:33:56
1 2 3 4 5 .............326 327 .......489 490 .......651 652 653 
Címkék: Lidl Lupilu, Pedro Sanchez, Pedro Sánchez, Stop Soros, David Icke, Országos Közegészségügyi Intézettől, Magyar Polgári Együttműködés Egyesület, Európai Parlament, Dimitrisz Avramopulosz, Valerie Hunt, Kaliforniai Egyetem, eltérő véleményeket, uniós belügyminiszterek, dublini reformról, holografikus valóság, esetleges amerikai, térség növekedésének, magyar gazdaság, eddig becsültnél, egyik legnagyobb, szakorvosi vélemények, emberi bőrön, migráció problémáját, szavakat megölő, hazug nyelv, vélemények sokszínűségének, tárcák számát, korábbi 13-ról, összes gazdasági, egyenlőség mellett, kormányzati névsor, résztvevők többsége, június végi, keddi egyeztetésnek, esélyegyenlőség területe, gyermekszegénység elleni, strasbourgi bíróságot, háború előtt, nemzetállamok képtelenek, ellenzéki vélemények, szinttel feljebb, polgáraik szabadságát, test rezgésszintje, merev vélemények, elnyomott gondolatok, hologram rezgését, spanyolországnak, sokszínűségének, esélyegyenlőség, energiaáramlást, közegészségügyi,
© 2013 TVN.HU Kft.