Regisztráció  Belépés
Propolisz - Isten ajándéka
... nyír és nyárfarügyekről gyûjtik.

A propolisz hatásai: egyes baktériumok, gombák, vírusok szaporodását gátolja, illetve elpusztítja őket. Serkenti a szövetek vérkeringését, fokozza a szervezet ellenálló és védekező képességét, valamint regenerációját. Erős gyulladásgátló, fájdalomcsillapító hatású. Nincs káros hatása tartós fogyasztása esetén sem...
2018-04-16 08:56:47
Tallóztam
... sárgarépa gyógyító hatása, szerepe az egészség megőrzésében

Ma már tudjuk, hogy a sárgarépa fogyasztása gyógyító hatással van a szem és bőrproblémákra, feljavítja a szem vérkeringését és működését. Továbbá csökkenti a koleszterin szintet, savtalanítja a vért, ezzel elősegíti a máj működését.


A búzacsíra gyógyító ereje

A búzacsíra jelentős éle...
2018-03-19 15:01:39
Dédapám öröksége: így gyógyítottak a régiek orvosságok nélkü
... sárgarépa gyógyító hatása, szerepe az egészség megőrzésében

Ma már tudjuk, hogy a sárgarépa fogyasztása gyógyító hatással van a szem és bőrproblémákra, feljavítja a szem vérkeringését és működését. Továbbá csökkenti a koleszterin szintet, savtalanítja a vért, ezzel elősegíti a máj működését.


A búzacsíra gyógyító ereje

A búzacsíra jelentős él...
2018-03-19 12:33:22
A hideg láb probléma köre és kezelése
... amelyek legjobbjait alább találhatja:
1. Meleg olajos masszázs.

A lábfejek masszírozásával könnyedén felmelegítheti azokat, mivel ilyen módon stimulálja a végtagok vérkeringését is. Emellett a rendszeres lábmasszázs segíti lábai egészségesen tartását és a különféle lábproblémák kialakulásának elkerülését.

1. Néhány másodpercen át melegítsen olívaolaj...
2018-03-08 11:41:52
Az avokádó
... annak kiszáradását.

3. Ez a gyümölcs növeli a helyi immunitás szintjét, védi a bőrt az ultraibolya sugárzástól és más káros behatásoktól.

4. Stimulálja a bőr vérkeringését, ezenkívül javítja annak oxigén-szállító képességét.

5. Megakadályozza a pigmentfoltok kialakulását a terhesség és a változókor idején.

6. Táplálja a fejbőrt, jelentős...
2018-01-29 15:09:07
A fahéj bőrre, hajra és egészségre gyakorolt jótékony hatása
... sima legyen.

A fahéj hajra gyakorolt jótékony hatása
Az ókor óta a fahéjat nagyra értékelték, mivel a hajat erőssé és gyönyörűvé teszi. A fahéj fokozza a szervezet vérkeringését, így biztosítja, hogy a hajtövek és a fejbőr megkapja a szükséges tápanyagot és oxigént, amelytől a haj erős, gyönyörű és egészséges lesz.

7. Fokozza a hajnövekedést:
A hajn...
2018-01-14 19:03:55
Dédapáink öröksége:
... immunrendszert.

SÁRGARÉPA GYÓGYÍTÓ HATÁSA, SZEREPE AZ EGÉSZSÉG MEGŐRZÉSÉBEN:

Ma már tudjuk, a sárgarépa fogyasztása gyógyító hatással van a szem és bőrproblémákra, feljavítja a szem vérkeringését és működését. Továbbá csökkenti a koleszterin szintet,savtalanítja a vért, ezzel elősegíti a máj működését

BÚZACSÍRA GYÓGYÍTÓ EREJE:

A búzacsír...
2017-12-29 13:31:46
28 hatékony házi hajnövesztő praktika
... Enyhe samponnal mossuk le.

Fokhagyma

A fokhagymát rengetegen használják hajhullás kezelésére. Fellendíti az új hajszálak regenerálódását és javítja a fejbőr vérkeringését. Forraljunk fel olíva- vagy kókuszolajban néhány összetört fokhagymagerezdet és vigyük fel a hajtövekre. Alkalmazzuk heti három alkalommal.

E-vitamin olaj

Az E-vitamin ...
2017-11-29 20:13:13
Dédapáink öröksége
... immunrendszert.

SÁRGARÉPA GYÓGYÍTÓ HATÁSA, SZEREPE AZ EGÉSZSÉG MEGŐRZÉSÉBEN:

Ma már tudjuk, a sárgarépa fogyasztása gyógyító hatással van a szem és bőrproblémákra, javítja a szem vérkeringését és működését. Csökkenti a koleszterin szintet, savtalanítja a vért, ezzel elősegíti a máj működését.

BÚZACSÍRA GYÓGYÍTÓ EREJE:

A búzacsíra jelentő...
2017-11-23 12:50:42
Szegény ember patikája
...

MÁK GYÓGYÍTÓ HATÁSA-CSONTRITKULÁS ELLENSÉGE:

A mák azért szerepel az első helyen, hogy ne kerülje el a közép vagy idősebb korúak figyelmét, hiszen, ki ne szeretné a fiatalos erőnlétét könnyen fenntartani, és...
2017-11-23 10:11:55
1 2 3 .....21 22 ...32 33 ...42 43 44 
Címkék: SÁRGARÉPA GYÓGYÍTÓ HATÁSA, SZEREPE AZ EGÉSZSÉG MEGŐRZÉSÉBEN, BÚZACSÍRA GYÓGYÍTÓ EREJE, GYÓGYÍTÓ HATÁSA-CSONTRITKULÁS ELLENSÉGE, régiek orvosságok, fahéj bőrre, propolisz hatásai, szövetek vérkeringését, szervezet ellenálló, egészség megőrzésében, sárgarépa fogyasztása, szem vérkeringését, koleszterin szintet, búzacsíra gyógyító, búzacsíra jelentős, lábfejek masszírozásával, végtagok vérkeringését, rendszeres lábmasszázs, különféle lábproblémák, gyümölcs növeli, helyi immunitás, ultraibolya sugárzástól, pigmentfoltok kialakulását, változókor idején, fahéj hajra, fahéjat nagyra, hajat erőssé, fahéj fokozza, szervezet vérkeringését, fejbőr megkapja, szükséges tápanyagot, fokhagymát rengetegen, fejbőr vérkeringését, búzacsíra jelentő, első helyen, közép vagy, fiatalos erőnlétét, masszírozásával, regenerálódását, immunrendszert, regenerációját, bőrproblémákra, megakadályozza, kialakulásának, gyulladásgátló, felmelegítheti, vérkeringését, csontritkulás, nyárfarügyekr, kókuszolajban, hajnövekedést,
© 2013 TVN.HU Kft.