Regisztráció  Belépés
A romantikus lelkek növénye
... Kimerültség esetén javítja a fizikai és pszichikai kondíciót, megszünteti a stresszt, nyugtalanságot, szorongást, csillapítja a depressziót és a fejfájást. Jótékonyan hat az alacsony vérnyomásban szenvedők, az állapotos nők, valamint a szédülő emberek szervezetére. A levendulafürdőnek azonban nem szabad túlságosan melegnek lennie.

A levendula használata (bármilyen formá...
2018-07-05 16:07:39
A véradás csökkenti a mags vérnyomást?
... donoroktól véradások alkalmával.

Két tanulmány is alátámasztja azt, hogy a véradás a donor egészségére nézve is kedvező hatásokkal rendelkezik. Bebizonyosodott, hogy a magas vérnyomásban szenvedő emberek számára a rendszeres véradás lehetőséget kínál a vérnyomás csökkentésére.

A véradás hasonló egy vérnyomáscsökkentő gyógyszerhez

A Transfusion foly...
2018-07-05 12:37:24
Vércsoportod megmutatja milyen betegségekre vagy hajlamos!
Vércsoportod megmutatja milyen betegségekre vagy hajlamos!Sok éves kutatói munka és orvosi tapasztalat segített összeállítani azt a tanulmányt, amely a vércsoportok leghajlamosabb betegségeire mutat rá. Az alábbi cikk emellett egy nagyon jó segítség is lehet, hog...
2018-07-01 15:40:44
Vérnyomás- és vércukorszint csökkentő koriander
... vérnyomáscsökkentésben is eredményesnek bizonyult. Azonban ez a gyógynövény nem csupán a vérnyomást csökkenti, hanem vízhajtó hatással is bír, ami megint csak nagyon hasznos a magas vérnyomásban szenvedőknek. Amennyiben magas a vérnyomása, minden esetben keressen fel szakorvost, ugyanis a magas vérnyomás megnöveli a stroke és a vérrögök kialakulásának kockázatát.

Mivel ...
2018-06-18 14:20:51
Tallóztam
... masszázs segít fenntartani a testi és lelki egyensúlyt, így könnyebben elkerülhetjük a betegségeket.
MAGAS ÉS ALACSONY VÉRNYOMÁS ESETÉN:

Sok nő szenved magas vagy alacsony vérnyomásban. A vérnyomást szabályozó zónák mindkét kézen a kézháton találhatók a kézközépcsontok közötti árkokban ; tapogassuk ki ezeket, és a másik kéz hüvelyk- és mutatóujjával lágyan megfogva...
2018-06-14 08:13:10
Vérnyomás- és vércukorcsökkentés koriandermaggal
... vérnyomáscsökkentésben is eredményesnek bizonyult. Azonban ez a gyógynövény nem csupán a vérnyomást csökkenti, hanem vízhajtó hatással is bír, ami megint csak nagyon hasznos a magas vérnyomásban szenvedőknek. Amennyiben magas a vérnyomása, minden esetben keressen fel szakorvost, ugyanis a magas vérnyomás megnöveli a stroke és a vérrögök kialakulásának kockázatát.

Mivel ...
2018-06-03 13:54:58
Fekete szeder, a természet csodája
... folsav, kalcium, kálium, foszfor, magnézium, vas, mangán és réz. A réz és a vas miatt ajánlatos a fogyasztása a vérszegénységben szenvedő betegeknek. A benne lévő kálium miatt a magas vérnyomásban szenvedők se feledkezzenek meg erről a csodálatos gyümölcsről. A gyümölcs az érfalakat is védelmezi és erősíti, a fekete szederben lévő kalcium pedig a csontokat és a fogakat erősíti. A ...
2018-06-03 13:52:45
A földieper rejtett gyógyhatása, amit csak kevesen ismernek!
... tapasztalhatjuk. Könnyű hozzájutni, mert akár a balkonon is megterem, így ha szeretnénk, mi is megtermelhetjük a napi eperadagunkat.

Jótékony hatásai:
- Ajánlott magas vérnyomásban szenvedőknek, köszvényes betegeknek, és segíthet az ízületi problémákon is.

- C- és E-vitamin tartalmának köszönhetően kitűnő vértisztító.

- Csökk...
2018-05-12 22:00:42
Szemölcsre: vérehulló fecskefű!
... megemlíthető, hogy a sejtosztódást is gátolja. A homeopátiás gyakorlatban a fecskefüvet máj- és epebántalmak kezelésére alkalmazzák. A fecskefű nagy mennyiségben mérgező, és a magas vérnyomásban szenvedők belsőleg ne használják!

A fecskefű felhasználása
Leginkább külsőleg használjuk. Mivel a mákfélék családjába tartozik, és narkotikumot tartalmaz, hosszan tartó fog...
2018-04-25 13:35:21
Propolisz - Isten ajándéka
... alkalmazása.

Huzamosabb belsőleges kezelés esetén aluszékonyság, nehéz légzés veseprobléma lehetséges. Ilyen esetben orvosi ellenőrzés szükséges.

Alacsony vérnyomásban szenvedők kúraszerûen ne szedjék, csökkenti a vérnyomást. Általában fekete kávé fogyasztása ellensúlyozza a vérnyomás csökkenést.

Kedvező hatása van cukorbet...
2018-04-16 08:56:47
1 2 3 .......23 24 ....35 36 ...46 47 
Címkék: MAGAS ÉS ALACSONY VÉRNYOMÁS ESETÉN, romantikus lelkek, véradás csökkenti, mags vérnyomást, természet csodája, földieper rejtett, alacsony vérnyomásban, szédülő emberek, levendulafürdőnek azonban, levendula használata, donor egészségére, magas vérnyomásban, rendszeres véradás, vérnyomás csökkentésére, véradás hasonló, vércsoportok leghajlamosabb, alábbi cikk, vérnyomást csökkenti, magas vérnyomás, vérrögök kialakulásának, vérnyomást szabályozó, kézháton találhatók, kézközépcsontok közötti, vérszegénységben szenvedő, benne lévő, csodálatos gyümölcsről, fekete szederben, fogakat erősíti, napi eperadagunkat, ízületi problémákon, homeopátiás gyakorlatban, fecskefüvet máj-, fecskefű nagy, fecskefű felhasználása, mákfélék családjába, vérnyomás csökkenést, vérszegénységben, megtermelhetjük, bebizonyosodott, koriandermaggal, tapasztalhatjuk, kézközépcsontok, kialakulásának, nyugtalanságot, leghajlamosabb, ellensúlyozza, feledkezzenek, eperadagunkat, csökkentésére, vércukorszint, aluszékonyság,
© 2013 TVN.HU Kft.