Regisztráció  Belépés
Nyugat-nílusi lázban halt meg egy férfi Horvátországban, Pélmonostoron
... és szeptemberben regisztrálják.
A fertőzés szempontjából a legnagyobb veszélyben az idősebbek vannak, akiknek gyengébb az immunrendszerük, illetve a krónikus betegségben, magas vérnyomásban, cukorbetegségben, szívritmuszavarban vagy idegrendszeri zavarban szenvedőkre is veszélyes. Embereknél a fertőzöttek 80 százaléka tünetmentesen vészeli át a betegséget, és vélhetőleg életr...
2018-09-03 16:02:27
Tovább terjed a nyugat-nílusi láz a Balkánon
... szeptemberben regisztrálják.
A fertőzés szempontjából a legnagyobb veszélyben az idősebbek vannak, akiknek gyengébb az immunrendszerük, valamilyen krónikus betegségben, magas vérnyomásban, cukorbetegségben, szívritmuszavarban vagy idegrendszeri zavarban szenvednek.
A nyugat-nílusi lázat okozó vírust először 1937-ben Ugandában azonosították, majd 1950-ben Egyiptomban okoz...
2018-08-29 14:43:32
Tallóztam
... a kánikula, de vannak különösen veszélyeztetett csoportok. Ilyenek például a csecsemők és a fiatal kisgyermekek, a 65 évnél idősebbek, a fogyatékosok, a szívbetegségekben és magas vérnyomásban szenvedők.

A kánikulai meleg kedvezőtlenül hat mindenkire, de elsősorban a fizikai munkát végzők szervezetére, mind a szabadban, mind a zárt térben dolgozóknál.

Mire f...
2018-08-10 10:25:27
...a só...
... maradni, hogy teljesen feltöltse az összes véreret. Némely esetben ez ájuláshoz vezethet, más esetben az artériák és végül a hörgők összeszűkülését okozza a tüdőben. Majd ez megemelkedett vérnyomásban jelentkezik és légszomjjal komplikálódik.

Egy vagy két pohár víz és némi só, (egy kevés a nyelvre) gyorsan és hatékonyan fogja csitítani a túlságosan verő szívet és hosszú...
2018-08-06 20:15:26
Emmi: a kormány célja, hogy a magyar emberek minél tovább éljenek
... évben felére csökkent a szívinfarktusban elhunytak száma. Az elmúlt időszakban pedig az Emmi fokozott figyelmet fordított a daganatos betegségek megelőzésére, a cukorbetegek és magas vérnyomásban szenvedők kezelésére.
A magyar kormány egészségügyi fejlesztései során mintegy 500 milliárd forintból újultak meg vidéki kórházak, mentőállomások és rendelők, és elkezdődött az Egész...
2018-08-01 13:01:33
Öt ember meghalt nyugat-nílusi lázban Szerbiában
... augusztusban és szeptemberben regisztrálják. A fertőzés szempontjából a legnagyobb veszélyben az idősebbek vannak, akiknek gyengébb az immunrendszerük, valamilyen krónikus betegségben, magas vérnyomásban, cukorbetegségben, szívritmuszavarban vagy idegrendszeri zavarban szenvednek.
A nyugat-nílusi lázat okozó vírust először 1937-ben Ugandában azonosították, és 1950-ben Egyipt...
2018-07-31 13:51:29
A romantikus lelkek növénye
... Kimerültség esetén javítja a fizikai és pszichikai kondíciót, megszünteti a stresszt, nyugtalanságot, szorongást, csillapítja a depressziót és a fejfájást. Jótékonyan hat az alacsony vérnyomásban szenvedők, az állapotos nők, valamint a szédülő emberek szervezetére. A levendulafürdőnek azonban nem szabad túlságosan melegnek lennie.

A levendula használata (bármilyen formá...
2018-07-05 16:07:39
A véradás csökkenti a mags vérnyomást?
... donoroktól véradások alkalmával.

Két tanulmány is alátámasztja azt, hogy a véradás a donor egészségére nézve is kedvező hatásokkal rendelkezik. Bebizonyosodott, hogy a magas vérnyomásban szenvedő emberek számára a rendszeres véradás lehetőséget kínál a vérnyomás csökkentésére.

A véradás hasonló egy vérnyomáscsökkentő gyógyszerhez

A Transfusion foly...
2018-07-05 12:37:24
Vércsoportod megmutatja milyen betegségekre vagy hajlamos!
Vércsoportod megmutatja milyen betegségekre vagy hajlamos!Sok éves kutatói munka és orvosi tapasztalat segített összeállítani azt a tanulmányt, amely a vércsoportok leghajlamosabb betegségeire mutat rá. Az alábbi cikk emellett egy nagyon jó segítség is lehet, hog...
2018-07-01 15:40:44
Vérnyomás- és vércukorszint csökkentő koriander
... vérnyomáscsökkentésben is eredményesnek bizonyult. Azonban ez a gyógynövény nem csupán a vérnyomást csökkenti, hanem vízhajtó hatással is bír, ami megint csak nagyon hasznos a magas vérnyomásban szenvedőknek. Amennyiben magas a vérnyomása, minden esetben keressen fel szakorvost, ugyanis a magas vérnyomás megnöveli a stroke és a vérrögök kialakulásának kockázatát.

Mivel ...
2018-06-18 14:20:51
1 2 3 .......23 24 ....35 36 ...46 47 48 
Címkék: férfi Horvátországban, kormány célja, magyar emberek, romantikus lelkek, véradás csökkenti, mags vérnyomást, fertőzés szempontjából, legnagyobb veszélyben, idősebbek vannak, krónikus betegségben, nyugat-nílusi lázat, fiatal kisgyermekek, kánikulai meleg, fizikai munkát, zárt térben, összes véreret, hörgők összeszűkülését, túlságosan verő, szívinfarktusban elhunytak, elmúlt időszakban, daganatos betegségek, magyar kormány, alacsony vérnyomásban, szédülő emberek, levendulafürdőnek azonban, levendula használata, donor egészségére, magas vérnyomásban, rendszeres véradás, vérnyomás csökkentésére, véradás hasonló, vércsoportok leghajlamosabb, alábbi cikk, vérnyomást csökkenti, magas vérnyomás, vérrögök kialakulásának, cukorbetegségben, szívinfarktusban, bebizonyosodott, összeszűkülését, horvátországban, veszélyeztetett, immunrendszerük, nyugtalanságot, kialakulásának, mentőállomások, leghajlamosabb, idegrendszeri, szeptemberben, szempontjából, regisztrálják, azonosították, vércukorszint, kedvezőtlenül,
© 2013 TVN.HU Kft.