Regisztráció  Belépés
Enneagram - Egyes Archetípus Szintjei
... védelmező figura haragjától.

A harag marad a legfeltűnőbb és talán egyetlen érzelmük. Az egészségtelen Egyesek szeretnék azt hinni, hogy teljesen személytelenül osztanak igazságot a vétkesek között, pedig indítékaik között félreismerhetetlenül megjelenik a bosszúvágy is, bár ezt nemhogy másnak, de még önmaguknak sem tudják beismerni. Törékeny énképük épsége függ attól, ...
2018-08-14 23:45:22
A román politikusok egyhangúlag elítélik az erőszakot a csendőrség pénteki fellépését azonban eltérően értékeli
... a békés polgárok veszélyeztetését, emberek ütlegelését. A jobboldali elnök jelentést vár az esetről Carmen Dan belügyminisztertől, és büntetőjogi vizsgálatot kért a legfőbb ügyésztől a vétkesek felelősségre vonása érdekében. Augustin Lazar legfőbb ügyész közölte, hogy a katonai ügyészség már hivatalból bűnvádi eljárás indított a csendőrség erőszakos tömegoszlatásának kivizsgálásár...
2018-08-11 15:55:07
Román csendőrség: jól szervezett csoportok provokáltak erőszakot a diaszpóra pénteki tüntetésén
...
A csendőrség szombati sajtóértekezletén elmondták: 33 rendbontót állítottak elő, közülük nyolc ellen indult bűnvádi eljárás. 23 esetben bírságot szabtak ki 17 ezer lej (1 millió 200 ezer forint) értékben.
A Victoria-téri demonstráción 450 ember, köztük 35 csendőr szorult helyszíni orvosi ellátásra, 70 embert, köztük 11 csendőrt kellett kórházba szállítani.
Marius Mi...
2018-08-11 11:34:09
Vigyázz, kiben bízol meg!
... olyanokat, akikben te nem bíznál. Madarat tolláról, embert barátjáról... ez nagyon igaz! A Biblia azt mondja: ,,Boldog ember az, aki nem jár a bűnösök tanácsa szerint, nem áll a vétkesek útjára, és nem ül a csúfolódók székére" (Zsoltárok 1:1).

4) Ha csak a problémádról beszéltek, akkor az áldozat szerepében ragadsz, ahelyett, hogy győztes lennél. Senki ne...
2018-08-04 09:28:20
Hogy meghaljunk a törvénynek...
... törvény alatt élőknek mondja, hogy elnémuljon minden száj, és az egész világot Isten ítélje meg" (Róma 3,19).
Nem volt menekülés a törvény átka alól. Az igazságos volt, mi pedig vétkesek. Csak egyetlen út létezett a megszabadulásra: Valakinek ki kellett fizetni a büntetést. Ezért jött Jézus Krisztus: ,,Krisztus megváltott minket a törvény átkától, úgy, hogy átokká...
2018-07-11 15:22:11
Kiss Judit Ágnes: Szó
... semmiért,
Mert másként nem tehet.
Hogy itt vagy, erőt ad nekik,
S ők itt vannak veled.
Lehet, hogy nem jön jobb soha,
Ki itt él, mélyrepül.
Megúszhatják a vétkesek,
S te bűnhődsz vétlenül.
Míg annyi jóval tele
A másik serpenyő,
Ha baj van, ki ne mentené,
Ami még menthető?
De itt van szükség rád nagyon,
Sötétben lenni...
2018-06-19 15:08:10
Toroczkait kizárta a Jobbik, Dúró kilép – gőzerővel za
... június 23-án pártként fog zászlót bontani.

“Véget ér egy korszak, lezárul egy hosszú időszak: sok bajtársammal együtt kilépek a Jobbikból, mert nincs hova hátráljunk, s vétkesek közt cinkos, aki néma. " - írja Dúró Dóra legutóbbi facebook-bejegyzésében.

Véget ér egy korszak, lezárul egy hosszú időszak: sok bajtársammal együtt kilépek a ...
2018-06-08 20:30:19
Dúró Dórával együtt többek kilépnek a Jobbikból
...
Véget ér egy korszak, lezárul egy hosszú időszak: sok bajtársammal együtt kilépek a Jobbikból, mert nincs hova hátráljunk, s vétkesek közt cinkos, aki néma - fogalmaz a képviselő a Facebookon, jelezve, hogy a párt alapító nyilatkozatához hűen "úgy érezzük, erkölcsileg most már a kilépés a helyes döntés".
Életem első szervezete volt, amelyben 13 évet töltöttem, barátokra...
2018-06-08 14:56:38
Ballada melyet Villon szerzett édesanyja kérésére, Szüzanyán
... festve,
Ott hárfák vannak, lantok, kobozok.
S a poklot, hol sok elitélt rotyog:
Ez elkomorít, az mosolyra oktat.
Az örömet add, Szűzanyám, azoknak,
Kik hozzád futnak vélem vétkesen
S csordultig hittel, buzgón iparkodnak.
Élten és holtan ez az én hitem.Ajánlás...
2018-05-21 16:06:07
Friedrich Nietzsche - Így szólott Zarathustra
... méreggel fertőzött maga is, aki csak nyűg a földnek: vesszenek mind egy szálig!
Valaha az Isten ellen való vétek volt minden vétkek legnagyobbika, de Isten meghalt, és vele haltak ezek a vétkesek is. Most már a föld ellen való vétek a legiszonyatosabb, és az, ha többre tartjátok a kifürkészhetetlennek belsejét, mint értelmét a földnek.
Valaha megvetéssel pillantott a tes...
2018-05-18 07:23:46
1 2 3 .........33 34 .....50 51 .....66 67 68 
Címkék: Egyes Archetípus Szintjei, Kiss Judit Ágnes, Dúró Dórával, Friedrich Nietzsche, Carmen Dan, Augustin Lazar, Marius Mi, Jézus Krisztus, Dúró Dóra, román politikusok, csendőrség pénteki, diaszpóra pénteki, harag marad, egészségtelen Egyesek, vétkesek között, békés polgárok, jobboldali elnök, esetről Carmen, legfőbb ügyésztől, vétkesek felelősségre, katonai ügyészség, csendőrség erőszakos, csendőrség szombati, bűnösök tanácsa, vétkesek útjára, csúfolódók székére&#8221, problémádról beszéltek, áldozat szerepében, egész világot, törvény átka, igazságos volt, törvény átkától, másik serpenyő, hosszú időszak, párt alapító, helyes döntés, mosolyra oktat, föld ellen, legiszonyatosabb, veszélyeztetését, megszabadulásra, nyilatkozatához, személytelenül, egészségtelen, kivizsgálásár, bejegyzésében, demonstráción, legnagyobbika, bajtársammal, felelősségre, problémádról, megúszhatják, legfeltűnőbb, ütlegelését, zarathustra, provokáltak, politikusok, vizsgálatot, büntetőjogi, egyhangúlag, megvetéssel, erkölcsileg, bosszúvágy,
© 2013 TVN.HU Kft.