Belépés
Vadnyúl csokis mártásban
... sárgarépa, 5 dkg zeller, 2 chili, 2 fokhagymagerezd, 5 borókabogyó, 1 ág rozmaring, 2 ág kakukkfű, 2 babérlevél, 10 egész bors, 3 szegfűszeg, negyed rúd fahéj, 5 dl vörösbor, 2,5 dl vadlevesalap, 5 dkg csokoládébevonó, só, frissen őrölt bors, 5 nagy mogyoróhagyma, 20 dkg gesztenye.

Elkészítése:

A vöröshagymát, a sárgarépát és a zellert felkockázzuk, a fokhagy...
2006-11-09 00:24:08
1 
Címkék: zellert felkockázzuk, fokhagymagerezd, csokoládébevonó, mogyoróhagyma, felkockázzuk, vöröshagymát, vadlevesalap, elkészítése, borókabogyó, babérlevél, sárgarépát, szegfűszeg, mártásban, gesztenye, rozmaring, sárgarépa, vörösbor, kakukkfű, frissen, vadnyúl, zellert, fokhagy, zeller, csokis, negyed, őrölt, egész, chili, fahéj,
© 2013 TVN.HU Kft.