|
|
|
Tárkonyos vadraguleves II.
Hozzávalók:
50 dkg vaddisznó vagy őz apróhús
kevés csontos hús
3 szál sárgarépa
2 szál fehérrépa
1/2 zeller
1 vöröshagyma
3 db burgonya
tárkony
1 dl tejföl
1 dl tejszín
1 evőkanál liszt
ecet vagy citromlé
só... |
2018-07-17 23:44:43 |
|
|
|
|
|
|
Elvileg az a verzió a legfinomabb, amelyben van mustár is és nagyon apróra vágott zöldség, mert tőle sűrűsödik be a lé és nem kell liszt.......kézzel elég sokáig tart a zöldség apróra vágása, vagy van valamilyen trükk?:)... |
|
2017-10-28 22:56:11 |
|
|
|
|
|
|
... hegyi menedékháza. A Vargánya Bisztró és Étterem étlapján a hagyományos ételek mellett “erdei" különlegességek is szerepelnek. Engem már a levesek lenyűgöznek: Tárkonyos vadraguleves erdei gombákkal, burgonyagombóccal; Konyakos vargánya krémleves friss kakukkfűvel, húsos raviolival; Pilisi gulyásleves...
A kőből és fából épült menedékház a mai napig áll ... |
2014-12-22 21:32:47 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
2 db Knorr Zöldségleves-kocka
Delikát8 ételízesítő ízlés szerint
5 dkg Rama Classic
1 evőkanál Globus Mustár tubus
2 dl tejföl
1 evőkanál finomliszt
3 evőkanál napraforgóolaj
10 dkg csiperkegomba
1 fej vöröshagyma
10 dkg sárgarépa
10 dkg gyökér
10 dkg zeller
2 db aprított fokhagyma gere... |
|
2012-05-16 10:02:27 |
|
|
|
|
|
|
Ízőrzők - Csákvár - receptek
Vértesi vadraguleves
Hozzávalók: 1 kg szarvas comb, 15 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 paprika, 1 paradicsom, 1 teáskanál őrölt fűszerpaprika, 2 teáskanál só, 1 teáskanál őrölt bors, 1 teáskanál őrölt kömény, kis csokor kakukkfű, tárkony, 6 gerezd fokhagyma, 1 babérlevél. 50 dkg vegyes gomba (lehetőleg erdei gomba)... |
|
2011-12-05 21:41:21 |
|
|
|
|
|
|
Borókás vadraguleves sajttal és körtével
60 dkg vaddisznó apró hús ,
5 g vegyes szárított gomba ,
5 dkg szalonna ,
1 fej vöröshagyma ,
2 gerezd fokhagyma ,
2 db natúr tömlős sajt,
1 dl tejszín,
6 szem borókabogyó ,
1 szál babérlevél,
liszt,
tárkony,
bors,
só.
Elkészítés:
Az apróra v... |
2010-12-20 13:28:17 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók: 25 dkg szarvas apróhús, 0,5 dl olaj, 2 db vöröshagyma, 1 dl fehérbor, 1 gerezd fokhagyma, 1 pohár tejföl, 15 dkg vegyes zöldség, 5 dkg gomba, 20 dkg burgonya, 1 dl tejszín, 1 dl citrom leve, só, őrölt bors, kakukkfű, tárkony, babérlevél
A szarvashúst vágjuk kisebb kockákra, olajban a finomra vágott vöröshagymát és a reszelt fokhagymát aranysárgára pirítjuk... |
2010-10-17 23:37:53 |
|
|
|
|
|
|
... gombás ételeket is felszolgálnak, amelyeket az étterem mellett termesztett, illetve vadon termő fűszernövények felhasználásával varázsolunk utánozhatatlanná. A hagyományos tárkonyos vadragulevesük mellett titkos receptúráik alapján pácolt húsokkal, grillspecialitásokkal és egyéb meglepetés finomságokkal várnak mindenkit.
További visegrádi éttermeket idekattintva érhetsz... |
2008-11-02 20:44:39 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
500g vegyes fagyasztott franciasalátához való zöldségkeverék, 100g szeletelt konzervgomba, 400 g szarvas comb, 1 fej vöröshagyma, fél paprika, fél paradicsom, fűszerek: vadakhoz való fűszerkeverék, borókabogyó (egész), babérlevél, só, vegeta, liszt, mustár, citrom, tejszín, tárkony.
Elkészítése:
A vadhúst lassú tűzön lepirítjuk, saját le... |
2007-01-20 01:02:20 |
|
|
|
|