|
|
|
... vágjuk fel kisebb darabokra, majd adjuk a salátához. A dióolajban keverjük el a mézet, a kurkumát, a sót és a borsot, és ezt forgassuk a salátához. Végezetül szórjuk meg a salátát ap... |
2024-04-09 22:32:22 |
|
|
|
|
|
|
... vágjuk fel kisebb darabokra, majd adjuk a salátához. A dióolajban keverjük el a mézet, a kurkumát, a sót és a borsot, és ezt forgassuk a salátához. Végezetül szórjuk meg a salátát ap... |
|
2024-04-02 23:00:06 |
|
|
|
|
|
|
... rituálénak.
Bizonyo... |
2024-03-29 16:47:28 |
|
|
|
|
|
|
... hagymát, a paprikát és az uborkát. Forgassuk meg a bulgurt az olívaolajban és a fél citrom levével, illetve a fűszerekkel. Adjuk hozzá a zöldségeket, illetve a ... |
|
2023-11-26 20:48:35 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
2 alma
1 kk fahéj
maréknyi mazsola
1 citrom reszelt héja
fél citrom leve
10 dkg apróra vagdalt dió
1 dl olaj
1 dl tej
2 db tojás
6 ek cukor
1 cs vaníliás cukor
1 cs sütőpor
10 ek finomliszt
Elkészítése:
Az almát apró kockákra vágjuk, belekavarjuk a mazsolát, fahéjat,
c... |
|
2023-07-28 11:16:55 |
|
|
|
|
|
|
... zöldborsópüré-, zöldbabpüré levesek, tejmentes gyümölcsleves fogyaszthatók.
Húsok: sovány csirkehús, pulyka, hal, borjú, sertéshús párolva, natúr formában, zöldségesen, egyben sütve, diétás vagdalt húsként, rizseshúsnak, töltött, rakott ételként vagy főzve fogyasztható.
Tojás: lágytojás, buggyantott tojás, tükörtojás, tojáslepény sovány sonkával és sajttal, májja... |
2021-02-20 20:45:15 |
|
|
|
|
|
|
... gazdag.
A magyar konyha alapvető fűszere. Levesekben főleg gyökere használatos. A friss levél C-vitamint is tartalmaz, ilyenkor nem szabad főzni, csak az étel tetejére terítjük rá az apróra vagdalt levelet. Szárítva, vagy sóban rétegezve, télire tárolható. Minden ízesítő alkotórésze (Vegeta, ízesítő kockák stb.). Csaknem az összes zöldségféléhez használható, salátákhoz... |
2021-01-09 22:11:26 |
|
|
|
|
|
|
Kolbásszal töltött egybesült vagdalt,
pulyka húsból, libazsírban sütve.
1/2 kg darált pulykahús
1 tojás
Pici főtt rizs,
Só,
bors
paprika,
kömény
1 fej hagyma
Fokhagyma
Libazsír
Kolbász
Elkészítés:
A hozzávalókat összedolgozzuk, bele töltjük a kolbászt,
formára igazítjuk és tálba téve... |
2020-12-31 07:41:20 |
|
|
|
|
|
|
... gazdag.
A magyar konyha alapvető fűszere. Levesekben főleg gyökere használatos. A friss levél C-vitamint is tartalmaz, ilyenkor nem szabad főzni, csak az étel tetejére terítjük rá az apróra vagdalt levelet. Szárítva, vagy sóban rétegezve, télire tárolható. Minden ízesítő alkotórésze (Vegeta, ízesítő kockák stb.). Csaknem az összes zöldségféléhez használható, salátákhoz,... |
2020-12-30 15:11:03 |
|
|
|
|
|
|
... gazdag.
A magyar konyha alapvető fűszere. Levesekben főleg gyökere használatos. A friss levél C-vitamint is tartalmaz, ilyenkor nem szabad főzni, csak az étel tetejére terítjük rá az apróra vagdalt levelet. Szárítva, vagy sóban rétegezve, télire tárolható. Minden ízesítő alkotórésze (Vegeta, ízesítő kockák stb.). Csaknem az összes zöldségféléhez használható, salátákhoz... |
2020-12-27 23:54:26 |
|
|
|
|