Regisztráció  Belépés
Az Istenanya tekintetének ajándéka Csíksomlyón
...2018. május 19. szombat 16:42
Marian Adam Waligóra pálos szerzetes, a częstochowai Jasna Góra-i pálos kolostor házfőnöke volt az idei csíksomlyói búcsú szónoka a Kis- és Nagysomlyó-hegy közötti hegynyergen május 19-én.
Az ünnepi szentmisét Jakubinyi György, a Gyulafehérvári Római Katolikus Főegyházmegye érseke, Varga Lajos, a Váci Egyházmegye segédpüspöke, Tamás József cs...
2018-05-20 22:12:08
Férfi kézilabda NB I - Harmadszor bajnok a Szeged
... sokkal hatékonyabb védekezéssel, nagy akarással kezdte a címvédő Veszprém, amelynek kapujában a csereként beállt Mikler Roland több bravúrt is bemutatott. Csapata a második felvonás 12., vagyis a párharc 102. percében vezetett először (20-19), és ismét élvezhette drukkerei biztatását. A szegediek több mint hét percig nem találtak be, majd Bodó Richárd négy góljával igyekeztek tart...
2018-05-20 17:32:06
Szigorú bevándorlási törvényt sürget a német munkaügyi hivatal vezetője
... teljes mértékben felszámolni, a többi között azért, mert mindig lesznek vállalatok, amelyek csődbe mennek és dolgozóik átmenetileg állás nélkül maradnak, azonban a teljes foglalkoztatottság, vagyis a 3 százalék alatti munkanélküliségi ráta megvalósítható Németországban.
A BA legutóbbi, áprilisi jelentése szerint a munkanélküliségi ráta 5,3 százalékos, 0,2 százalékponttal mérs...
2018-05-20 12:11:41
A Vonzás Törvénye és gondolataid teremtő ereje
... Megnyugtató, mert tudod, hogy nincs mitől félned, hiszen csak az juthat el hozzád, amit magadhoz hívsz. Felvillanyoz, mert tisztában vagy vele, hogy bármit magadhoz vonzhatsz, amire csak vágysz, vagyis örömödet lelheted a megtapasztalásában.

Ha megérted, hogy rezgésed révén mindent, ami csak eljut hozzád, te vonzol magadhoz, és csakugyan hatalmadban áll meghatározni, h...
2018-05-20 12:00:42
Illegális bevándorlás - Újabb szabálytalanságokra gyanakodnak a német menekültügyi hivatalnál
... 8500, szúrópróbaszerűen kiválasztott menedékjogi eljárást tekintenek át.
A szóvivő elmondta, hogy az országos átlagtól felfelé és lefelé is tapasztaltak 10 százaléknál nagyobb eltérést, vagyis egyes kirendeltségeknél szokatlanul sok, más kirendeltségeken szokatlanul kevés menedékkérő kapott valamilyen - Németországban maradásra feljogosító - menedékjogi státuszt.
A bréma...
2018-05-20 11:41:19
Ettől lejjebb neked már tényleg nincs!
... bántják a szuverén magyart. Vagy ütik a zsidót, akit szintén neki kell megvédeni. (Hajlik az a történelmi emlékezet, mint a gumigerinc.) Leginkább azokban a vérzivataros időkben menő ez (vagyis választástól választásig), amikor a legmagasabb fordulatszámon rombolja az ország nemzetközi megítélését az ő két dolgos kezével.

A helyzet az - amint arról már szó esett ...
2018-05-20 10:15:23
A Fidesz meg a térdét csapkodja a röhögéstől
... aztán bejelentette, hogy kilép a frakcióból, miután nem látja biztosítottnak a liberális értékek képviseletét (wtf????!!!!) az MSZP-Párbeszéddel kötött választási együttműködés keretében. Vagyis, amit a választási kampányban még biztosítottnak látott Fodor Gábor és ő is, azt az elmúlt hetekben már nem.

Vegyük hozzá ehhez Szabó Tímea állításait is, aki szerint a Liberáli...
2018-05-20 10:09:01
Semjén Erdélyben követelőzik
... biztonság és a nemzeti identitás megerősítése, a versenyképesség növelése és a teljes foglalkoztatottság. “Abban azonban nincs semmilyen változás, hogy a miniszterelnöknek van kormánya, vagyis ő határozza meg a fő politikai irányvonalakat" - mondta.
A Miniszterelnöki Kabinetiroda feladata, hogy segítse a miniszterelnök munkáját, továbbá, hogy egyetértési...
2018-05-20 10:02:19
Tallóztam
... meghaladja.


Az Egyesült Államokban több közkönyvtár van, mint a McDonald's.


A Vombat ürüléke nagyjából kocka alakú. A szokatlan forma titka a nedvességtartalom. Vagyis éppen hogy annak hiánya, mert az emlősök között a vombat ürüléke a legszárazabb. Ennek részben az az oka, hogy a kis erszényes szokatlanul sokáig, 14-18 napon keresztül emészt. Enny...
2018-05-20 09:01:26
Pünkösd, a Szentlélek eljövetelének napja
... ,,hetek ünnepének“ nevezik, mert hétszer hét nappal pészah után tartják.

Az Újszövetség az Apostolok cselekedetei első két részében számol be a keresztény pünkösd, vagyis a ,,tüzes nyelvek ünnepének" lényegét jelentő eseményekről.

Jézus mennybemenetelét követően a tanítványok és Szűz Mária visszatértek Jeruzsálembe, és abban a ,,fel...
2018-05-20 07:40:09
1 2 3 ...........3581 3582 ......5371 5372 ......7161 7162 7163 
Címkék: Vonzás Törvénye, Semjén Erdélyben, Marian Adam Waligóra, Jasna Góra-i, Jakubinyi György, Gyulafehérvári Római Katolikus Főegyházmegye, Varga Lajos, Váci Egyházmegye, Tamás József, Mikler Roland, Bodó Richárd, Fodor Gábor, Szabó Tímea, Miniszterelnöki Kabinetiroda, Egyesült Államokban, Szűz Mária, német munkaügyi, német menekültügyi, térdét csapkodja, częstochowai Jasna, idei csíksomlyói, ünnepi szentmisét, címvédő Veszprém, csereként beállt, második felvonás, szegediek több, többi között, munkanélküliségi ráta, szóvivő elmondta, országos átlagtól, szuverén magyart, vérzivataros időkben, legmagasabb fordulatszámon, ország nemzetközi, liberális értékek, választási kampányban, elmúlt hetekben, nemzeti identitás, versenyképesség növelése, miniszterelnök munkáját, szokatlan forma, emlősök között, vombat ürüléke, keresztény pünkösd, kirendeltségeken, munkanélküliségi, mennybemenetelét, százalékponttal, versenyképesség, miniszterelnöki, gyulafehérvári, miniszterelnök, biztosítottnak, fordulatszámon,
© 2013 TVN.HU Kft.