Belépés
Főzési folytélyok és tanácsok
... a zsírt. Amikor már úgy látod, hogy sárgul, ill. már kisült a zsír belőle,
teszel bele 2 csöpp tejet. Vigyázat, fröcsköl!!! Ettől lesz szép piros.


VAJGALUSKA (Brilljant)
Leves-betét - 1 tojás, 1 ek vaj, só vagy vegeta, es hogy érdekesebb legyen 1 csipet
szárított petrezselyem. Ezeket összekevered, és annyi lisztet keversz bele, amen...
2009-01-23 12:57:10
1 
Címkék: zsír bel&#245, petrezselyem, összekevered, folytélyok, vajgaluska, érdekesebb, szárított, brilljant, tanácsok, fröcsköl, vigyázat, keversz, lisztet, csipet, főzési, legyen, teszel, ezeket, kisült, amikor, sárgul, vegeta, piros, leves, zsírt, tejet, látod, betét, annyi, csöpp, tojás,
© 2013 TVN.HU Kft.