Regisztráció  Belépés
Anyuka léhűtő pici(t szőrös) fia
... fel.
- Anyukám költözök Nyugat-Magyarországra - jelentem be a nagy hírt.
- Te már oda költöztél - nyugtázza panaszosan.
- Nem, csak Anyukához képest vagyok nyugaton, valójában én délen vagyok, de most került a kezembe egy szórólap, elmondom mi van rajta:
Az egész szórólap normál boríték méretű, nem volt pénzük nagyobbra gondolom, nem valami biztató kezdet. R...
2018-07-20 18:25:52
Majkáék bombabulit csináltak Debrecenben
... Seggre"/a Bomba vagy baby című szerzeményből).

Majka szerintem tűrhető rapper, de showmannek, kedves pojácának, zökkenőmentes hangulatfelelősnek egyenesen kiváló - valójában az ő személye az, s nem is a zene, ami a műsorfolyamot és a közönséget fedő alatt tartja, fűszerezi, párolja, összehozza egymással.

Csütörtök este a fiúk hozták a magas Youtub...
2018-07-20 17:31:14
Hogy megszabadítson a haláltól való félelem rabságából
... ,,Embergyilkos volt kezdettől fogva, és nem állt meg az igazságban, ... mert hazug, és a hazugság atyja" (János 8,44). De legfőbb célja nem az ölés, hanem a kárhozatba taszítás. Valójában azt kívánja inkább, hogy követőinek hosszú és boldog élete legyen - hogy kigúnyolja a szenvedő szenteket és elrejtse a pokol szörnyűségeit.
Ereje az emberek kárhozatba taszí...
2018-07-20 11:02:34
Alapító nyilatkozat tervezet és program
... mutat, és minden kivégzés átlagosan 74-gyel csökkenti a gyilkosságok számát a rá következő évben. Ezzel szemben az életfogytig tartó börtönbüntetés - ami ráadásul nagyon sokszor valójában nem a gyilkos élete végéig tart - nem jelent igazi visszatartó erőt. A tényleges életfogytiglanra ítélt bűnözőknek pedig nincs vesztenivalójuk, így semmitől sem riadnak vissza, ezálta...
2018-07-19 22:43:30
Itt az igazság: Európaiak uralják és zsigerelik ki Afrikát
... népesség csupán 10%-át teszi ki, mégis a régió közel 80%-át európaiak uralják területi és gazdasági értelemben egyaránt - annak ellenére, hogy egy centet sem fizettek érte.

Valójában az afrikaiak csak vendégek a saját kontinensükön - írja Mawuna Remarque Koutonin béke-aktivista és a Silicon Africa szerkesztője.

Egy 2013-ban készült kutatás megkísé...
2018-07-19 21:47:03
Lovagrendek a Magyar Királyságban
... telepítette le őket Erdély déli részén, a Barcaságban, hogy védelmezzék az országot a keleti betörések ellen. A lovagrend azonban hamarosan túllépte a hatáskörét, és elfelejtették, hogy ők itt valójában vendégek voltak. Saját pénzt verettek, királyi engedély nélkül kővárakat építettek, újabb földeket foglaltak el, és egy önálló államot akartak alapítani. Ellenszegültek Andrásnak, ...
2018-07-19 21:18:55
Cinka Hanna levelei
... moccantak. Valamennyi, beleértve a babát is eltorzult arccal, mozdulatlanul nyúlt el a fekhelyén.

- Nem igaz! Ez nem lehet! - fogta fel a lány rémülten, mi is történt valójában. - Nem tudom elhinni, hiszen te szereted... szeretted a rajkókat.

- Ezért mentek el, és ezért mész te is utánuk - kapta fel a cigányasszony a kisbaltá...
2018-07-19 20:00:25
Az ember nem a Földről származik (?)
Az emberi faj nem a Földön fejlődött ki, hanem betelepítették.

Egyre több tudós és szakember van azon az állásponton, hogy az emberiség nem akárhogyan került ide, és valójában nem is itt fejlődtünk ki.

Nagyon érdekes ugyanis, hogy az emberi evolúció egy ponton nem vezethető vissza további ősökre. Például a mai napig nem bizonyított minden hitelt érdemlően, hog...
2018-07-19 18:28:09
Hogy a megfeszített követők csapatává tegyen bennünket
... azért halt meg, hogy társakat támasszon a Golgotához vezető úton. Golgota annak a hegynek a neve, ahol Jézust keresztre feszítették. Tudta, hogy életének útja végül oda fogja vezetni. Valójában ,,elhatározta", hogy felmegy Jeruzsálembe (Lukács 9,51). Semmi nem fogja megakadályozni küldetését, hogy meghaljon. Tudta, hol és mikor kell ennek megtörténnie. Amikor valaki int...
2018-07-19 09:28:58
Ősz van
... vagy Cottbusból sógornőm, mindig szóba kerül. És időjárás van. Most is. Két nap szélvihar, s hol hideg, hol melegebb. Igazi strandidő júliusban. Viszont nem kellett még befűteni!
Valójában én vagyok az oka az egésznek: május végén légkondit szereltettem föl. Ezt figyelték a föntiek, s nem szerették volna, ha megnőne a villanyszámlám. Meg azért nekik is van humorérzékük.
...
2018-07-19 06:27:51
1 2 3 ...........2352 2353 ......3528 3529 ......4704 4705 4706 
Címkék: Magyar Királyságban, Cinka Hanna, Mawuna Remarque Koutonin, Silicon Africa, Ellenszegültek Andrásnak, haláltól való, megfeszített követők, nagy hírt, egész szórólap, közönséget fedő, fiúk hozták, magas Youtub, hazugság atyja&#8221, kárhozatba taszítás, szenvedő szenteket, pokol szörnyűségeit, emberek kárhozatba, gyilkosságok számát, életfogytig tartó, gyilkos élete, tényleges életfogytiglanra, régió közel, afrikaiak csak, saját kontinensükön, 2013-ban készült, keleti betörések, lovagrend azonban, önálló államot, lány rémülten, emberi evolúció, életfogytiglanra, vesztenivalójuk, megakadályozni, megszabadítson, betelepítették, börtönbüntetés, magyarországra, villanyszámlám, ellenszegültek, elfelejtették, műsorfolyamot, szörnyűségeit, mozdulatlanul, zökkenőmentes, kontinensükön, szerzeményből, cigányasszony, királyságban, jeruzsálembe, gyilkosságok, szerkesztője, megfeszített, humorérzékük, embergyilkos, megtörténnie, szereltettem, állásponton, életfogytig, nyilatkozat, bizonyított, debrecenben, visszatartó,
© 2013 TVN.HU Kft.